Followers

Thursday, November 6, 2008

HEROES Season 3:Villain

Aku pernah wat review dulu pasal Siri HEROES yang digilai ramai nih..kat bawah ada summary serba sedikit cerita ni mengenai apa:

Heroes is a serial saga about people all over the world discovering that they have superpowers and trying to deal with how this change affects their lives. Some of the superheroes who will be introduced to the viewing audience include

~Peter Petrelli, an almost 30-something male nurse who suspects he might be able to fly,
~Isaac Mendez, a 28-year-old junkie who has the ability to paint images of the future when he is high,
~Niki Sanders, a 33-year-old Las Vegas showgirl who begins seeing strange things in mirrors, ~Hiro Nakamura, a 24-year-old Japanese comic-book geek who literally makes time stand still, ~D.L. Hawkins, a 31-year-old inmate who can walk through walls,
~Matt Parkman, a beat cop who can hear other people's thoughts, and
~Claire Bennet, a 17-year-old cheerleader who defies death at every turn.

As the viewing audience is discovering the nature of each hero's powers, the heroes themselves are discovering what having superpowers means to them as well as the larger picture of where their superpowers come from. Tune in each week to see how these heroes are drawn together by their common interest of evading the series' antagonist who wants to harvest their super-DNA for himself. Their ultimate destiny is nothing less than saving the world!


Season 3:Villains

Hiro attempts to delve into Arthur Petrelli's past to uncover the mystery behind him creating a rival company Pinehearst and his hatred towards Angela. Sylar stricken by guilt tries to stop his murderous ways with HRG and Elle vying for his blood. Meredith's training goes up in smoke with the arrival of her brother.



Season 1 dan season 2 dah tamat...

Jap lagi kat Channel Star World ada season premier untuk season 3 nih...

Aku minat giler ngan HEROES!!...memang best gilak!!actually boleh jer nak donlod terus tapi aku lebih suka tengok kat TV dan tertunggu tunggu setiap minggu kesinambungan...baru lah Thrill..kalo donlod sat lagi mood nak tengok dah takder sebab bleh tengok bila bila jer..:)

dah dah citer ni da nak start...

moh kita layan sama sama!!

~until my finger meet the Keyboard again---

30 comments:

Ad Rifza said...

Baru jer nak mengikuti cite neh...Bestt...hehe...

alhaqimi said...

~~~haha... hebat ar bro.. ag pantas dr mama juwie wat liputan berita2 hiburan neh.. haha.. njoi!!

aShaBuLz said...

heroes mmg best!!! kalo boleh pilih kuasa..nk jadi parkman ngan hiro nakamura...action beamm!!!!(nih mcm dr rncgn lain jer..keh3)

Sa-Yu-Ri said...

ahhh u watched heroes too.... prison breaka der tgk tk?? scofield is my husband :) hahaha

PENDEKAR said...

ARGG... aku ponbg minat gak.....
maner ko dapat info sepantas dan sekejam nie??
he he he

MFR MyMode™ Group said...

Salam ziarah..nice blog..xchange link, k? keep in touch

Dakjaat™ said...

hekhekhek! :p dah tengok dah .. last2 axim kena kidnap dalam cite tu .. dakjaat seksa axim cukop2 .. wakakakakakaa! ;p

Dakjaat™ said...

chelsea kalah lak ngan As Roma? .. waaaaa~ 3 - 1 lagi tuw .. hebat2 ... hehehehehe! ;p yakin ke chelsea dapat tewaskan blackburn serta mempertahankan kedudukan dalam EPL?? ekekeke! ;p

-FAME- said...

woit ako dah ade smpi episode 7 la season 3 nie..kalu ako dtg penang nnt ako bagi ko amik dari ako nye external hard disk..hahaha

pearlEJ said...

uihhhh rajin nooo dok tunggu tengok....

ju3 said...

btl tu, kalo dawnloud mmg takder fell eksited nak tgk g..

btw, ske lagu hero by mariah:)

Heartless Devilish said...

hihihihi..
aku folo citer nie dari season 1 sampai skrg..
kuar je..donlod!!

CAHAYA said...

Cahaya sker sangat heroes sampai donlod sendiri. Malas nak tunggu keluar tv!

ita.itu said...

lama x buat wayang..opsss..haha

only +RIZAL+ said...

dun get over expectations on seasons 3~ xbest mane dah.. :( director dh xder odea n buat criter.. dh la yg lepas pon xder kesimpulan.. hrmm... tgk je laa ape tjadik.. :P
layann...

Lily.Lulu said...

member kat opis dok dload .. dah siap copy .. cuma mood nak menonton tuh xde ..

tapi nak diikutkan tgk kat tv lagi layan dari tgk kat screen comp ..

hehehehe
:D

heroes mmg besttttttt !!!

Faisal Admar said...

Aku jenis malas ikut series di TV. So, aku akan tunggu habis season then beli je di Batu Feringghi. Few months ago aku beli je 2 season sekali gus dan tengok sampai lebam. Malas nak tunggu setiap episode pastu kena lak ada hal, terlepas 1 episode jadi bengong sekejap! Haha.

Ni ada Prison Break season 1 - 3. Nak lebamkan mata mulai esok.

p/s: Sambil sedih sunburn yang teruk ni!

axim said...

AdRifza,

memang best...enjoy!!

===================================

Al-Haqimi,

suka ngan Series nih..i found its so interesting!!

axim said...

Ashabulz,

kalau aku bleh pilih kuasa aku nak jadi peter petrelli,boleh ada kuasa macam macam..

===================================

Sayuri,

yeah,i do watched PB too..but just up till season 2 jer...o i c..Scofiled is ur husband ekk...

sama cantik sama padan

:)

axim said...

Pendekar,

apa plak pantas..cari dalam Internet semuanya dah ada..hehe..

===================================

Mymode,

ok..salam ziarah..lets exchange link yaa..

axim said...

Dakjaat,

Chelsea menang semalam ngan Rovers 2-0 k...kembali on the top of the league..skarang ni kelebihan 10 jaringan daripada Liverpool walaupn mata sama...konpem Chelsea menang musim nih..hehe..makan hati la peminat Fanatik Liverpool tuh..

Thaniah kat Arsenal sebab da naik tangga ketiga mengalahkan Manchester United baru baru ni..

The Blues tetap mantap!!

axim said...

Fame,

okeh,kalau sampai penang nanti bawak la external Hard Disk ko tu skali yek..haha

=================================

Kak EJ,

Kalau dah minat sumer sanggup jer kak..

axim said...

ju3,

tu la pasal..sebab tu tak suka donlod..takder feel nak tengok:)

=================================

Reen,

kiranya ko ni peminat Heroes tegar la ni yek..

axim said...

Cahaya,

sila donlod jangan tak donlod k..:)

===================================

Ita,

ko bukan dah hari hari ker buat wayang kat VA tuh ita..ish ish ish..

axim said...

Only Rizal,

aku setuju ngan pandangan ko...Tim Kring macam dah takder idea jer nak wat cerita kan...starting jer pun aku dah rasa macambosan jer..ishh..

==================================

Lily,

kalau camtuh tak kesah la kan kalau adeq tertinggal series ni kat TV sebab dah banyak kawan yang tolong donlodkan kan..

Heroes memang best..tapi season 3 nih macam tak taw lagi caman...first tengok arituh macam tak best jer..

axim said...

Faisal Admar,

tapi bagi aku feel tetap ada kalau tengok kat Television kan..so beli DVD pun ok ajer...

selamat menonton PB sampai lebam k!!

*nanti hilang la sunburn tuh..sabarrrrrrrrr..

Beruang Madu said...

Abang Bear paling suka watak Sylar, dia memang best dan rawk... kalau ada pilihan teringin abang nak makan otak orang macam sylar tu... hahahahahaha nantilah korang!!!

Nikli said...

tak penah tgh heroes..
just addicted to PBreak..

nan, scofield is ur husband..??
oo, okeh..

axim said...

Abang Bear,

kalau axim nak jadi macam Peter Ptrelli,bleh ada semua kuasa orang lain..itu barulah COOL!!

axim said...

nIKLI,

I addicted to both of da series..

Nan already married with scoffield so i guess you didnt have a chance la bro...

:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails