Followers

Thursday, November 20, 2008

I WisH...



If I could have just one wish,
I would wish to wake up everyday
to the sound of your breath on my neck,
the warmth of your lips on my cheek,
the touch of your fingers on my skin,
and the feel of your heart beating with mine...
Knowing that I could never find that feeling
with anyone other than you....


*Just a simple entry KHAS pada semua umat manusia yang sedang berkasih-Sayang..(You-Know-Who-You-Are..)

14 comments:

Sa-Yu-Ri said...

you know who you are?? hmmhpp i wonder & ponder :-?

The one highlighted in red seems to be breathed taking.... Lucky her :)

Chicken rice shop tu, nan mcm pernah nampak la....mayb i pernah nampak kat sydney kot? hmmhpp maybe ar heheehe... :)

good day xim

[yAN!e][pUTraJAya] said...

yanie nak berkasih sayang dengan saper ek...?

=[

uwaaaaaaaaaaaaaaaa

only +RIZAL+ said...

almost wikend jer~
ader post jiwang dr axim~
ehem2....

aShaBuLz said...

bro axim jiwang? huhuhu~~

only +RIZAL+ said...

xker?

Beruang Madu said...

*Kini akan ku dapat peri kecil tapi bukan bidadari*


Sebuah Hati Terharu
Menatap cinta Membiru
Ada Hati berguling beriring
Memberi jeritan manis mengiring

Angin tergantung
Terkecap pahitnya rasa terkatung
Bendung keluh dan rasa tersisa
Ditimba leleh nestapa bergantang terbang

Cinta berjalan di senja temaram
dengan sehasrat cinta di hatinya
Walau semua telah binasa rasa itu tak kurun usah
Dan lelaki muda itu menjerit manis

dia merangkak
di atas asa yang dicintai
Tiada kuasa lagi menegak
pesona cinta terlintas lagi

Mata dulu merah saga
menatap lalu aku pergi dari kota itu
dan dia berkata
Cinta telah lalu pergi bersama angin berlari
Kini akan ku dapat peri kecil tapi bukan bidadari

Nikli said...

macam gambar burun yang aku senap ajoo..
hahaa..

semua nak berjiwang jiwang nihh..

apa kess..??

kes apa..??

hahahaaaa..

axim said...

Sayuri,

no need to wonder and ponder...just be yourself k..:)

have a good day to you too..

axim said...

Yanie,

nak berkasih sayang ngan sapa???

cari jer sapa sapa yang dirasakan layak k..:)

axim said...

Only Rizal,

saja buh posting jiwang jiwang...kasi energy kat jiwa sikit..:)

axim said...

Ashabulz,

jiwang kejap kejap je lah..

axim said...

Beruang Madu,

Kini akan ku dapat peri kecil tapi bukan bidadari*

bestnya sajak nih...~~~

axim said...

Nikli,

of course la tuh hasil snap dari tangan ko yang tak bedung tuh..

apa kes tanak ngaku kan..haha..

lawo gambor burung tuh..aku suka...

tq tq..

kes apa nih..penin penin..

MiSZuE said...

suke word tuuu..
:)

selamat berkasih sesape yg berkasih huhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails