Followers

Saturday, November 15, 2008

Forgive & Forget

a few month ago...

************************************

Teman orang tu nak cari swimming trunk sebab dia baru masuk kelas renang..


pi cari kat Queensbay Mall..masa ni punyalah kitorang pusing satu Queensbay sebab nak cari kedai yang jual swimming trunk..akhirnya terjumpa juga lepas da puas tanya kat kaunter pertanyaan ngan booth booth lain kat situ..
lepas da cari cari tak berkenan pulak..

Last last beli jugak apa yang patut..aku macam biasa,tetap akan menjadi peneman setia..


since tengah hari aku tak lunch so aku ajak anies pi makan kat Siam Ekspress..nak makan Tom Yam Gong kat sini..


Ni lah ghope Tom Yam Gong tu..paling aku suka tengok sotong yang berpetak-petak tuh..rasa makin selera:)
Anies da makan sebelum datang Queensbay so dia dah tak makan..just teman aku makan jer.

*in case you miss her smile,this is anies with her Charming smile.. then aku order pulut mangga ni..yang ni dia makan, as a desert kan tapi memang sedap...aku suka pulut mangga kat sini..



Kenyang sudah...Alhamdulilah..

Siam express ni available kat Gurney Plaza n Queensbay mall kat Penang ni...benyak lagi seleksi makanan yang lain yang best best tapi tiada review mengenainya untuk entri kali ini.hehe..mungkin lain kali jika kaki aku melangkah di restoran ini lagi..

Insya Allah..

*********************************

Present:

Sinve like it's been forever that you've been gone..i miss you.

29 comments:

eZa said...

eh! swimming trunk ke swimming suit? sape punye sbnr nye?? hehehe :D

KAKTINY said...

balik penang nanti nak pi carik ler.. hehhee.. tomyam tuh.. hahahhaa.. (macam ler kat KL ni tak dak tomyam noo.. heheheheh)

Luth Textile said...

bro, habaq la kuaq date.. hihi..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

vavva....bro x bli swimmg trunk??

aShaBuLz said...

bli swimming trunk? hohoho...ntah, tak kan teman aja...tak beli satu ka? kah3..

only +RIZAL+ said...

hehe.. i love those pulut mangga~
sdap.... mkn kt chakri~

Tokyo BLUE said...

aku pun kene stat belajar berenang.. tapi ngan pelampung lah.. hehehe

makan je ko ek.. hehe

ixora said...

tgk aje..? x bli skali..?

tgk byg2 sotong dlm tomyam tuh tringat kue tiow seafood yg si mai bli mlm last sblm blk penang..telah memeranakan perut Xora smpai 2 hari berulang alik ke toilet..adeh...

niwei, tke care..

Mieza said...

lama x ngk anies...manis senyuman dia...dating ek...:p

sedapnya pulut mangga tu...

Faisal Admar said...

hmm aku pun tak pernah sampai kat restoran ni lagi :)

tambahan aku tak makan pedas :P

lindosh said...

forgive & forget?

few month a go?

present?

kasi aku penin.

apa kah?

Wahidah said...

hurm....missing sum1 eik...me too..apekah kesudahannya yea...hope will end up with happy ending..:)

fiza said...

urm...sodapnya...hehehe... anies yg manis. hehehe... kem salam akak kt dia ek..

CAHAYA said...

best btol jalan² Penang hujung minggu ari tu. Rasanya, hati Cahaya masih tertinggal di Penang. huhu.

WanHidayat said...

Salam Xim...memula tengok gambar paling atas...bakpo budok nih...lucahhhh....tup...tup...crita teman awek pi cari swimming suit rupanya...

Guane demo lo nih???, making sihat ko??

dyn said...

comey nyer anies...dia mmg sweet but few months ago???erk..citer lama ker

mummysyafie said...

beli two piece je lah..huaa...cekci maa

setiap kali tengok anies ni kan..betapa cute nyer dier..kim salam kat dier ye axim.

Rush Murad said...

kat Miri nih, kalau nak Tom Yam sedap, kena masak sendiri.... even kat Secret Recipe Miri pun tak sedap....errkkk....

amirul usheruff dzulkarnain said...

teruja tgk pompuan dgn swim suit..errrr..

izal said...

kalau anies dah pakai swimming suit tu jgn lupa tepek dlm nih tau bro..

tak sabar nak tgk...plssss...

Lily.Lulu said...

swimming suit la pa ....
uhuhuhuhuh
:P

lama x nengok muka anies

Heartless Devilish said...

aku memula musykil..
takkan ko nak pakai swimming suit..
hahahahaha...
pastu baru paham

then..aku nampak itu pulut manga...
adehh dehhhh...terliur....

tp itu pulut bole bikin aku nye perot bergendang berangen...

fana said...

wahhh..nampak sedap ah that tom yum...i wish jb have siam xpress too...terliurnyeeee

PUTUBAMBU said...

swimming trunk bukan tuk org jantan ke?

swimming suit le..

anyway, lama tak dengar cerita Anies.. makin manis senyumannya

Beruang Madu said...

Hmmm kat the Curve ada satu kedai ni... sedap jugak dan memang jadi kegemaran Abg Bear... ayat last yg bawah tu untuk sapa tu?? Untuk Inah kah??

ita.itu said...

wah sure seksi anis kan-nanti ko snap tau gmbr dia pki swimming suit tuh..hehe

pearlEJ said...

eeee.. tak nak dah pi siam xpress kat QBmall tuh... ada lipasssssss.....

hehehe mmg rindu pun dgn senyuman anies yg very d sweet gituuu... :D

[yAN!e][pUTraJAya] said...

mana2 entry mesti ada citer pasal makan2....hehehhe

Nikli said...

tuh laaa hang..
anies makan hati ngan hang nihhh..
tapi baru nih dah jumpa kannn..

*wink wink...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails