Followers

Thursday, November 6, 2008

Golf Resort @ Penang

Another Course at Penang Golf Resort Yesterday-Emergency Response Plan Review and finalise paper.Attended by 20 participants from my Station.





This Penang Golf Resort located at Bandar baru Bertam Perdana


and the session begin..


Tea Break at 10 o'clock..

Lunch hour at 12.30 at noon..

thanks to the organizer for briliiant meal
and the session continued with presentation from all Group involved

and it's over at 5 pm..already exhausted..

Below are the view taken from this level.

What a nice Golf Club.

and it's time to get back to home..
This really gave me a strong reason why i love to attend all the courses organised in the Station Level itself.

:)

*Congratulations to Barrack Hussein Obama for being the new president-elect of the United States of America (USA).memang menjadi sejarah sebab dia orang kulit hitam pertama yang jadi President!!

23 comments:

MOLY said...

pergi attend kursus best
tapi kadang2 tak best dok dengar org bg kursus
tapi yang best bila dpt makan
hehehe ..


blur nih .. ngantuk giler !!!

Noha said...

ok.nk off topic.semlm tiba2 sy mimpi kamu kawen.mgkn sbb bc psl ur bro punya wedding tu kot.critenya aftr ur bro kawen, esknya ur sis, n last tu kamu yg kawen.3 ari berturut2 korg bertiga kawen.

CAHAYA said...

haaaa, cerita pasal hotel ni, nak tanya. Nak pergi penang nanti, ada 3 hotel, cititel, berjaya dgn dorsett, mana best?

p/s: nak pegi on 14th-16th Nov.

arsaili said...

salam..kalau dia muslim kan bagus..ni ayah dia jer yg muslim..ummm

aShaBuLz said...

erk....bstnyer dpt g kursus kat tmpt camtuh...dpt cuci mata. huhu...

izal said...

ehhh ko tak main golf skali ke bro....

!EFIL said...

Assalamualaikum,

Since arsaili cakap pasal ayahnya si obama, ni beberapa baris ayat I amik dari wikipedia

"Obama Sr. was born on the shores of Lake Victoria in Kendu Bay. His family are members of the Luo ethnic group. Obama Sr. was raised as a Muslim, but later became an atheist.[6]"
"At the age of 23, Obama Sr. enrolled at the University of Hawaii. Obama Sr. had already turned away from Islam and become an atheist by the time he moved to the United States.[6] Barack Obama Sr.'s daughter Auma has commented that her father "was never a Muslim although he was born into a Muslim family with a Muslim name."[8]

Itulah sahaja..tak tau la betul tak tu..

pearl'E.J said...

best laa kalau hari2 ada kursus kat situ.. hehehe.. makan sedap2... pemandangan cantik... n yg paling best, time nk balik tu tak ler tempuh jem kat bridge kann axim... heheee..

ita.itu said...

yg penting makanannye mesti mabeles kan..hehe...lainx kisah le

Faisal Admar said...

Wah dalam tekak sakit leh lagik makan sedap2 ye! Hmm...

Pinangso Loro said...

Ohh jahilnya Abang... tak tahu pun nama dia ada Hussein kat tengah... dia muslim ker?? kenapa nama dia sama ngan nama Saddam??

tapi resort tu mengingatkan Abang pada rumah2 hebat kat Bangladesh yg siap ada tasik tasik bagai just untuk jenjalan petang

@xiM said...

Lily,

tu la pasal..bab dengar kursus tak berapa best tapi kalau bab makan tu yang paling best..hehe

@xiM said...

Ann,

indahnya mimpi itu...harap harap mimpi itu akan bertukar menjadi realiti suatu masa nanti
:)

@xiM said...

Cahaya,

Go with Hotel Dorsett k..

@xiM said...

Arsaili,

kalau dia muslim konpem dia takkan menang la pulak election tuh..

@xiM said...

Ashabulz,

memang best..tenang jer mata memandang!!

@xiM said...

Izal,

nak main camana masa tak mengizinkan..haha

@xiM said...

!fil,

thanks for da brilliant Info!!

@xiM said...

Kak EJ,

Kalau bab jem tu aku setuju sesangat!!takyah nak tempuh jem atas bridge..lega..

@xiM said...

Ita,

haha..memang mabeles habis!!

@xiM said...

Faisal Admar,

makan punya pasal takder hal beb..

@xiM said...

Abang Bear,

ayah dia jer muslim..tu pun ayah tiri yang duk kat Indonesia...

NN said...

bukan hang asik tidoq je ke sepanjang courses tuhhh..??

**mmmmmm..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails