Followers

Wednesday, November 26, 2008

I Like To Move It,Move it..We like to-Move it!!

Ini kisah Hari sabtu dua minggu lalu...(so yesterday kan tapi pedulik hapa aku..nak citer jugak sebelum kisah ni terkubur begitu sahaja).Masa ni aku turun KL sebab nak lawat Keluarga Ziana yang baru kehilangan Ayahandanya yang terchenta..(Al-Fatihah sekali lagi untuk arwah...)

Lepas da lawat keluarga Ziana sempat meluangkan masa dengan beberapa YKWYA yang turut hadir-Lily,EA,Nan dan Nikli-pi layan Movie kat Times Square-kitorang memang teringin sangat nak tengok citer Madagascar nih..memang pecah perut gelak dari awal citer sampai la ke akhir citer ni...(Nan,now i know and truly understand what does Lily and EA talking about..haha)




*gambar ni sumer cilok dari blog ADEQ..hehe..sowee..jangan marah naa..kalau nak story pasal kitorang hangout ni lagi detail masuk baca kat blog ADEQ k..Thanks..:)


Actually saja jer sentuh sikit pasal story last two weeks ago sebab tadi pi makan 'Move It' meal kat Mekdi..tu yang teringat kisah lalu...anyway,nice to hang out with all of you guys..looking forward to go for another meeting k..(we are family rite..)


*meal ni yang paling aku berkenan tang airnya yang hijau tuh..menambat hati aku untuk minum..hehe
*yang ni double McChicken Burger..puas hati makan..


*yeah-i'm not alone-being accompany by Enchek Salman,my lunch mate ever..:)

*Alhamdulillah..Kenyang sudey....:)

The best part is aku ada baucer McD RM10 hengget-yang aku perolehi bulan januari 2008(masihkah kau ingat??)-tarikh luput nya Dalam bulan Disember 2008 so lucky aku terjumpa balik baucer ni dalam laci opis..kalau tak hancus letus melayang la RM10 nih...rugi wooo...

By using this Voucher it just cost me at only RM5++ for my lunch@McD..what a wonderful World!!hehe

*Then malam ni aku nak jumpa someone yang dah lama aku tak jumpa..hope she's doing just fine..really hope finally i can reach you..no excuses please..

**Chelsea Menang 4-0 Ke Atas Bordeaux Ketika Perlawanan Pembukaan Kumpulan A Liga Juara-Juara Eropah,dalam perlawanan hari ini mampukah Chelsea mengekalkan kejuaraan tersebut??i think so..sama sama kita saksikan nanti yaa..:)

33 comments:

singAsong said...

Tetap ambil gambar kan....huhuhuu

Move it Move it..

kelakar siut filem ini.....

tak macam la disaster movie kannnn

ita.itu said...

sdp nye mcd ko tuh..seminggu x hadam tau mkn mcd..hehe..tp citer ni dah 2mgu kan..dah hadam dah..kah.kah.kah

axim said...

Singasong,

Disaster movie tuh mengarut!!truly disaster..haha

==================================

Ita,

haaa nampak sangat ko tak baca entri ni betul betul kan...cuba ko baca balik then ko akan paham apa maksud aku..

ju3 said...

mcD..
im lovin it^^
nak mkn doublecheese buger r pas ni..
peblet nih..

mcm best jer bunyi citer nih..
tak tgk g..

shabaneeny said...

ishh... cam tak sabarla plak nak gi tgk madagascar....

p/s: mkn mcD mlm nih pon sodap....

bluecrystaldude said...

Aku dah nak tertengok dah pagi tadi cter ni. Tapi sbb ramai kawan2 aku dah tgk, aku g beli dvd jek..nak donlod sendiri malas nak tggu. hehe..

Malam ni insyallah ar tgk smp abes. xsabar2 nih.. muahaha..

bluecrystaldude said...

padan ar td kawan aku ajak makan mcD bler xjadik tgk Madagascar ni.. Rupenye ade spesel edition nyer mcD. hehe..

Ted Baker said...

Cedapnyeee mCD!

King said...

waa..
Chelsea fan...
beta suka.. suka...suka...
blh tambah koleksi 'musuh yg baik'

ps: United till I die, no lie..

artisticklytouch said...

waaaahhhh....cepat hang hupdate na...eh, tiba je dengar tompi...perghhh layan ah tompi!!!

bozzobattousai said...

klu tak pakai baucer tuh bagi sini ang tunjjukkan camana nak pakai...
pool main pagi nih jgn lupa tengok....

Luth Textile said...

Salam..
bro azim..

Luth da siapkan banner utk blog komuniti bloggers penang..

sila display banner di blog anda ya..

kerjasama anda amat dihargai..

:D Thanks..

http://www.bloggerspenang.blogspot.com/

Beruang Madu said...

OMG... air apa lat Mekdi yg aler ijau tu... air apa air apa... harap2 bukanlah air nenas tapi air pisang... Shahhhhhhh... jom ke Mekdi...

fiza said...

hehehe...ni baru la betui ada food.. hehehe... sedapnya... hope happy selalu yeewwww... bila nk blanja g makan mcd ni?? hehehehe

only +RIZAL+ said...

bertmbh bulat laa axim~
opss....

CAHAYA said...

jeles je tgk moveIt set tu. hish! demam ni.

dyn said...

moto moto..hahaha.best citer tuh.kalu lah gloria tuh bleh bela kt blakang umah kan besh

ginseng4desoul said...

Mmg conpem Madagascar2 citer tuh meletops pecah perut! Feveret I penguins tuh sema.

[yAN!e][pUTraJAya] said...

tgk wayang tak ajak...majuk

=[

Lily.Lulu said...

i like to move it move it !!
hehehehe ..

:D

best giler gelak dlm panggung wayang tuh ... gelak besooo :D

MiSZuE said...

hehe dh tgk ari tue..aduhh best giler citer ni kan..
neway mcd tu wat zue lak nk mencarik hehe padahal dh makan dah semalam..

axim ..g timbang berat tu hikhik

Wahidah said...

pergh leh plak lepas tgk madgascar layan mcd pun madagascar eik..huhuhu...cayalah axim...ops nk jumpa sapa tu...biler la leh jumpa u and YKWYA yg len eik...hurmm

axim said...

Ju3,

double Cheese burger??big no no..hehe

==================================

Shabaneeny,

you shud bring all of ur kids come along to watch this movie..it's really fun you know!!:)

axim said...

Blue Crystal Dude,

haha..tengok kat panggung is much fun lorr...haziq tak penah tengok iklan kat TV ekk pasal move it meal nih..kelakar i tell you!!

===================================

Ted Baker,

memang sedap!!menjilat jari nih macam KFC jugak..hehe

axim said...

King,

United??wa talak minat sama itu United wooo....

The Blues tetap di hati..till i die.:)

==================================

Artistickly touch,

mesti la kena cepat nanti berita jadi basi plak..Tompi??penah dengar nama tapi tak pernah dengar lagu dia..

axim said...

Bozzo,

pool main sebab tu tanak tengok..haha..Chelsea tak der siaran plak..ishh...

===================================

Luth Textile,

really??thanks yaa..will grab dat banner ASAP..tq.

axim said...

Abang Bear,

abang tak try lagi ekk meal nih..nanti try la yek..air ijau tu rasanya sama macam air biru yang dulu tuh masa citer shark tale on air..hehe

===================================

Fiza,

akak nak suh banjer??anytime...jom ler...just drop me an emel k..

axim said...

Only Rizal,

bertambah bulat??then takpalah because i choose to be on dat way..

==================================

CAHAYA,

demam kaa..patut la lama tak nampak..get well soon ..hope you gonna be just fine..

axim said...

Dyn,

moto moto..are you mocking me??haha...kalau hang bela gloria aku nak bela Alex boleh??boleh menari ngan dia..haha

==================================

Ginseng4desoul,

yeah,dat russian Penguin do makes me laugh like hell..haha

axim said...

Lily Lulu,

nan memang dewi gelak sekelian alam kan...:)

hehe..best la bleh gelak dalam panggung ngan korang semer:)

miss all of u guys..

=================================

MisZue,

timbang berat???nanti rosak lak penimbang tuh..tak berani lorr..haha

axim said...

yanie.

namoo merajuk merajuk k..kalau kita dekat jom pi tengok sama sama kat Alamanda k..:)

==================================

Wahidah,

kalau nak jumpa kitorang boleh jer...no hal punya..:)

Wahidah said...

bole eik...okay...next time kiter deal kay..semangat ni nk jumpa korang sumer...huhuhu

Nikli said...

ohh mototo..
:))

seb baik dewi gelak sekian alam tuh dok belakang.. tuh pon orang sebelah aku dok sok sek sok sek tengok dewi tuh..

:))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails