Followers

Thursday, November 6, 2008

Wajah Kesayangan Hamba

Sneak Preview of My Brother's Wedding Event last week.



Sam(my very Bestfren),and part of YKWYA-Tok Bear,Lily,EA
Nikli,Ziana,Inah dan Nan

Thanks to all of you!!!thank you so much!!
tak taw nak cakap macam mana lagi dah...

Fellow Bloggers with Dato' Ahmad Shabery Cheek(our Menteri Penerangan)

and this is my Fellow Blogger with Pengantin on that Day.

still have a vacant here...wont you dare to try?:)

My Lovely family on Abang Zali's Wedding Day
and the winner Goes to

The Pengantin Baru!!
Semoga Jodoh berkekalan ke Anak Cucu..
AMEEN..

*Thank's to all of my fellow bloggers yang datang dan tolong ambik kan gambar gambar di Majlis Kenduri Kahwin ni(Sam,Tok Bear,EA,Nikli dan Lily,Inah,Ziana dan Nan,-TQ TQ TQ TQ TQ )...i owe you guys so much!!tak sempat lagi nak wat entri majlis ni secara betul betul..later k.

12 comments:

*SiRibenMerah said...

selamat pengantin baru to ur bro..
semoga berbahagia selalu..


*da lama x dtg jenjalan kat blog neh*

mummysyafie said...

inah dah balik malaysia erkk? tengah bercuti ke?

ita.itu said...

selamat pengantin br..ko lak bila nak kawin nih...x sabo akak

Lily.Lulu said...

selamat pengantin baru to ur bro ..
thanks axim sebab sudi jemput we ols semua..

best sekali sekala dpt g travel jauh ramai2 mcm tuh ..

:)

aShaBuLz said...

huhu..baguihnyer..meriah mjlis kawen tu..congrats to your bro..huhu

pearlEJ said...

fuiyooooo... semua 'anak2' papa YKWYA turun pi nooo... baguih2...

axim said...

Iyrah,

TQ iYRAH!!

==================================

iTA,

AKU LAMA LAGI LA KAK..TUNGGUU...

axim said...

kAK nOR,

DIA dah balik Australia balik dah...

===================================

Lily,

no problemo..nanti kalau ada lagi majlis axim jemput lagi k..

axim said...

Ashabulz,

TQ TQ TQ TQ

==================================

Kak EJ,

tu la yang bagus nya..sayang korang sumer!!

Beruang Madu said...

Sib baik masa bergambar tu semua leh posing skema... cuba bayangkan mas amaik ngan menteri tu semua tak reti diam, asyik bergedik jerrr.... masih sayang ker tak masa tu... mesti tuan rumah terlopong maut

axim said...

abang Bear,

sayang jer...axim terima korang seadanya kan..

Nikli said...

hehee..
tau jugak dorang bersopan kejap time tuh ekk..

hahaaaa..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails