Followers

Thursday, May 8, 2008

BreakFeasT@RoYaL AdelPhi

There's nothing beat morning breakfeast.I mean,when you wake up in the morning and you already know that's gonna be so many meals waiting for you to grab it,that's fun.it's so fun and joyful when you realize God still gave you golden opportunity to proceed with another day,again..Thanks God..Alhamdulillah.

Come and join me for breakfeast this morning.it's buffet style,so just take whatever you want but you are not allowed to take any meals home..hehe



*environment of dining hall is so dime


*Royal Adelphi @ Royale Bintang?
*what do i've got here?-sliced beef,mix vegie,baked hotdog and harsh Brown
*orange juice at the morning-any advantages?
*followed with this meal-mee soup
*and lastly dessert-some fruit platter..banyak buah tapi ni jer yang aku minat.


After this we need to checkout before 12 at the noon..breakfeast is over,and now i'm waiting for my friend's programme to be over too.Then another plan will arise later.

*lepak lama giler kat tempat makan ni...sampai tempat makan nak tutup baru kitorang blah..

12 comments:

Faisal Admar said...

Love the harsh brown! Yummy~
You have big appetite tho.
Good pictures :O)

Syam said...

ooo....patut la lama betul tak update...ghupenya luar pada pulau ahakss

Ad Rifza said...

Ooo royal adelphi tuuu..sib baik kena check out kalo tak masih lepak situ lagikan untuk lunch pulak...hehe...

Nikli said...

lepak lama-lama, bukan kene charge pun.. :p
aku plak nak pi PD nih.. :)

Reez said...

Assalamualaikum....

Rasanya standard makanan kat hotel lebih kurang sama kat mana2... Cuma yang berbeza ialah keistimewaan satu2 tempat tu (kalau gie Terengganu, kita akan jumpa nasi dagang di kebanyakkan hotel disana dsb)...

So, tepuk dada tanya selera...

Memang benar, kalau duduk dihotel, tak perlu risau pasal kebanyakkan hotel menyediakan breakfast.. Kita hanya perlu sediakan perut... :)

Macam mane dgn penginapan di hotel ni? OK?

axim said...

faisaladmar-->oh yeah,that name is hash brown...just forgot da name..haha..

syam-->yup,outstation jap la bro

adrifza--->bak kata nikli,bukan kena charge pun lepak lama2...dah kira skali masa bayar bilik,haha

axim said...

nikli--->hang plak pi PD ,Nanti update la ceritera kat sana yek..

reez--->kat royal adelphi ni diorang wat pahang nyer makanan,masa lunch ada la patin masak tempoyak,
sebut pasal nasi dagang,hmmm lama giler tuh tak pekena nasi dagang..

Faisal Admar said...

Pernah try sekali gulai tempoyak ikan patin. Tak berapa suka... ayah memang suka gila. Hehe

bluecrystaldude said...

Aritu gi rumah kawan kat Pahang. Makan patin masak tempoyak. Errr.. Tak penah try, tapi sebagai tetamu yang sungguh baik dan tak nak membuatkan tuan rumah terasa hati, try lah makan juga. Hurm.. Rasa yang sungguh pelik. hahaha.. Mane tak nya, dah lah orang len smua tgk I take my first bite. hoho. Time pergi Pahang (for the first time. Slalu lalu jek kat situ), makan macam2 perkara yang baru. hehe

axim said...

faisaladmar--->i'm gonna be da same like ur father...patin masak tempoyak tuh in my list jugak...yummmm..

bluecrystaldude--->kalau ko tak minat ikan sungai memang rasa cam pelik la kalo makan patin masak tempoyak nih..aku ni pencinta ikan sungai..memang sodddaappp,..!!!nak nak keli masak sambal...fuhhhh...

Beruang Madu aka Honey Bear said...

nampak macam kemas jer hotel nih.... best tak?? tak pernah lagi cuba ke Negeri Sembilan... orang KL ni pandang sebelah mata jer Seremban nih..

axim said...

abang Bear--->besh la hotel ni bang,paling ok kot kat seremban nih..tak caya cuba try..tak silap 4bintang hotel nih...Ye la,org Kl tak pandang hotel kat soromban ni..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails