Followers

Friday, May 30, 2008

RespectLess

Hoi apa yang ko duk bising-bising nih malam malam
duk ketuk sana ketuk sini
apa ko ingat ni kawasan persendirian kah?
siap gerudi dinding lagi
Bangang betul..sakit hati aku
Bukan apa,
dah malam malam cenggini,
kot ye pun nak bertukang tunggu la esok!!
Esok kan cuti..!!
hisshhh bengang betul aku..!!

*aku tak pueh hati ngan orang atas umah aku nih,tau la baru pindah tapi agak-agak la kan nak bertukang pun tengah2 malam ni apa kejadahnyer kan....harap-harap betul la orang kang jadi macam kisah dalam blog ini plak...heeeee serammm wooo...

6 comments:

Faisal Admar said...

Cerita abang bear memang menyeramkan...

Beruang Madu aka Honey Bear said...

Azim... baiknya bagi cerita hantu abang ut sebagai contoh... sekarng ni abang kat KL dan bunyi atas tu pun masih ada.. Azim sure ker tu bukan mende yg sama

Inah said...

ermm..sure ke bukan macam abg bear punye??lalalalala

axim said...

faisal---->memang ler seram....meremang bulu roma bila teringat kisah itu..

Abg Bear---->mmmmm quite sure kot tuh orang sebab siap gerudi gerudi lagik....kalau mender misteri tu tau pakai gerudikah?

Inah--->sure inah....sure...sure sesangat...ko jangan nak takutkan aku plak ok....

Nikli said...

bukan goyang gerudi inul kahh..??
nyum nyumm...

aku rasa dia dok bertukang tuh sebab dia jeles tengok rumah hang kott.. kan rumah hang tuh sempoiii..

*jeles dan envy..
mm, im sick..!!

axim said...

nikli--->aku pun rasa camtuh..mesti dia jeles tengok aku bersenang-lenang kat dalam umah ...hahaha...
*dun think abouit it too much k...cheers..!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails