Followers

Thursday, May 29, 2008

Hadzaa Min Fadhli Robbi



~Secangkir Teh'O Kosong
~Sebungkus Nasi Lemak Ikan
~Sebijik Telur Rebus
~Segulung Kuih Ketayap

Alhamdulillah,sarapan di pagi hari
Tanda masih lagi di murahkan rezeki..
Syukur pada Illahi..
Atas segala nikmat yang tiada Terperi.

*selalu ingat dengan pesanan mak dan abah supaya jangan kufur dengan nikmat tuhan..Segalanya datang dari DIA.

13 comments:

Ted said...

adeh, telur tu yang terliur tu..

nak g rebus jap.hehe

Malim said...

wah this is the best breakfast.. sebungkus nasi lemak (huh sebungkus? kalau I 2 baru cukup)and kuih ketayap kan tuh?

shahril aley said...

ni kenyang sungguh la ko makan sarapan pagi ni. alhamdulillah segal nikmat dariNya. jangan membazir siap muntah balik mcm org keding itu....

axim said...

ted-->kalo nak rebus jangan lupa rebus kasi separuh masak...sedap wooo....sluurpp...terliur plak teringat telur separuh masak makan sama lada sulah campur madu....

malim--->kinda best breakfeast ever la...hehe..sebungkus jer sebab ada kuih..kalau tak amik kuih i pun amik 2 bungkus..haah,tu la kuih ketayap yang berinti kelapa ..sungguh sedap..Cubalah..!!

aley--->di setiap komen ko pasti akan terselit jua kenyataan mengenai N*K*i.....tapi aku mengerti...hehe..korang kan kamcing..kalo ko makan muntah dia mesti ko jadi incredible hulk terus..bleh la lawan ngan enchek salman nanti..oppppss..terlebih sudah..

Ziana said...

Alhamdulillah...
rezeki dr NYA

Nikli said...

aku memula baru je nak letak komen iklas.. tapi bila terbaca komen aley, n reply dr pemilik blog nih sendiri, mm.. terus tak jadik..

hgpa 2 mmg sengal..
bole jadik member baik gamaknya..

HUH...!!!!!!!!!!!!!!!!!

shahril aley said...

hahaha....
aik silap org la. badan dah besar mcm ni ko suruh aku jadi incredible hulk. tak sesuai langsung la.

kalau si keding tu jadi incredible hulk ok. tapi mesti die nak bantai akunya lepas tu.abis la aku keding mcm die. oh tidakkkkkkk......

Lily.Lulu. said...

sib baik axim x tunjuk gambar nasi lemak tuh .. sib baik masih berbungkus lagi ..

kalau x harus la kempunan
:D

lily suka kuih gulung tuh
sedap !
:)

Inah said...

inah ade soalan..nape org laki suka makan telur rebus separuh masak..eeuuww..gue x suka sgt telur rebus :P

axim said...

Ziana->Alhamdulillah...syukur..syukur...

Nikli--->erkkk marah nampak...hahaha...aley tuh duk seronok sangat promote hang,sampai ke page aku ni pun nama hang duk diulang ulang nyer...haha

Aley--->tengok,kan aku dah kata...hahah

Lily--->tapi mesti nasi lemak ni tak leh lawan cik kiah nyer nasi lemak kan...haha

axim said...

Inah-->inah,telur masak separuh best wooo..lagi lagi kalau telur ayam kampung...kasi umpphhh gitu...untuk tenaga batin kata mereka..

ita.itu said...

badan maintain mkn nasik lemak hari2 pun x pe kan..hehe

axim said...

ita.itu-->badan maintain apa,maintain bulat kak..tu yang baguih tu duk pekena nasi lemak hari-hari....indahnya malaysia macam macam makanan ada...yeaayy...hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails