Followers

Sunday, May 18, 2008

EyE on MalaysiA 1



7 comments:

Ted said...

lama gle ko tak updet.amacam abah ko sehat ke?

sempat lg berjalan2 ek?duk kl lama tak penah naik pun.huhu

axim said...

Ted-->haa ni skali aku update berbelas entri,haha...abah aku macam tu lah...tak tau nak cakap camana...harap dia sihat..
Eye on malaysia tuh kat titiwangsa,dekat sajer ngan HKL,tu yang sempat pi brjalan tuh..hehe

shahril aley said...

trasa malu plak. hahaha... aku yg lahir & membesar di KL malah kerja berdekatan dgn Titiwangsa tak pernah pun lagi naik eye on malaysia. huhuhuhu... menjeles plak dengan kau ni :)

ita.itu said...

bila la akak ko nih nak naik benda alah nih...

axim said...

aley--->aku pi pun sebab HKL da dekat ngan titiwangsa tuh,wat u turn je terus sampai..tu yang menjejakkan kaki jugak kat eye on malaysia ni..baik ko pegi sebelum tempoh tamat..

ita.itu--->ajak la cik abang tu akak oii..bawak adik ngan abang skali..mesti diorang suka bangat ngan mender mender camni..

Beruang Madu aka Honey Bear said...

Sempat lagi tu ke sana ke mari... so Azim dah handal ker jalan2 kat KL nih??

axim said...

abg bear--->kan titiwangsa tuh dekat jer ngan HKL,so sempat la menyinggah..tak la terer sangat jalan KL nih,tapi sket sket tu tau la...tu pun tau sejak ayah da masuk HKL tuh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails