Followers

Tuesday, May 27, 2008

Kopi Putih di Bandar yang Tua

Activities: Lunch Time
Venue: Old Town White Coffee
Location: Queensbay Mall,Pulau Pinang
Guest Invited: None,Only Me and Myself.

*full house,i've to wait at about five minutes to get in.


*i need to eat rice-decide to order Nasi Lemak Special-look Delicious

*Just exactly same like the illustration in the menu..

*to cover breakfeast-Kaya Butter Toast..eat it and the butter will melt in ur mouth..mmm
*Iced Lemon Tea,as usual..
*what happen to the reminder-not-to-eat-too-much?i dun know..
*this picture doesn't cut in half,it just slightly cut at the left,so i guess it's ok..(kot..)

It does raise an interesting question though:i've eat at white coffee stall but i didn't order any realted-coffee-menu!!haha..doesn't matter right?as long as i'm full then i consider that i've been blessing for another one day..Thanks God...Alhamdulillah..

*When U feel down because you didn't get what you want,just sit tight and be happy..because God has thought of something better to give you...

14 comments:

shahril aley said...

wei aku kekenyangan gile petang ni. dah la skip lunch smata² petang ni ade party. OMG perut aku dah penuh gile.marble cheese cake, bakso, canadian pizza, karipap, ketayap, sotong bakar kangkong, cekodok & air limau nipis asam boi. mak oiii aku dah larat nak balik ni :)

Wiween @ Awin said...

heheh asik makan2 jek axim ni.lenkali ajak arr akak.huhu :P besh ek kopi dia? ade cam kopitiam x? ;)

Inah said...

waah..ari tu melepak ngan ziana kat sini..sedap gak makanan dia kan..u should try white coffee dia or smoothies :)..really nice :)

axim said...

aley--->hang makan macam macam ek...patutnyer buh la dalam hang nyer entry..baru terliur readers ko tengok..haha

ween-->yang ni lagi besh kot dari kopitiam..hehe..masing-masing nyer selera k..

inah-->da try yang tu inah..memang i suka..best sangat...!!

lindosh said...

oihh dapnya.. ang suka ice lemon tea noh

shahril aley said...

itu seharusnya akan klua besday party smlm...

semalam tak bawaq camera comey itu(bukan camera gedabak nikli) pasai aku recharge battery. nanti nak pau colleague gambar smlm. arghhh masih kengantukkan la....

~ gyena~ said...

beshkan mkn kat citu, lama gyena tak pegi melepaks kat QB...lama tak blk penang..mak aaiii tak sangka axim org penang...

i like sosej pratha menu baru kat white coffee..

axim said...

lindosh--->uihhh...faveret aku tuh lindosh....besh woo...yang aku wat sendirik lagi besh..haha

aley--->camera comey ka gedabak kaa janji leh snap gambaq nooo...jangan ngantuk-ngantuk...aku pun masih dalam kedaan takdak mood nak kejer...berjangkit mood cuti nikli nih..huahuahua

gyena-->besh gyena...ooo gyena orang penang kaa..anak mami la ni,hehe.semalam ingat nak try gak roti pratha tuh,tapi cam nak makan nasik..hehe...nanti balik penang habaq la noo...

Beruang Madu aka Honey Bear said...

Hari tu abang ke mari sebab ada lunch diinvite oleh Dr Chen... tapi sebelum dari tu abang ada beli lens kat sini kalau tak silap kat kedai depan tempat ni... tapi tak ingat bila...rasanya jumaat lepas

axim said...

abg bear--->lor da ada dkat sini awat tak cntct kalo tak bleh join lunch skali k..

Nikli said...

makan kenyang kenyang.. pastuh tidoq...

hoits...
wake-up..!!
wake-up..!!

Malim said...

anything about food is always good

Faisal Admar said...

Nasi Lemak Old Town rules! Sangat sedap okek :)

Ziana said...

my fav place!!!
:)

sedap toast dia kan
:)

mane coffee nye?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails