Followers

Thursday, May 29, 2008

The Road Not Taken


Everytime i look at them
There's something about Old Tree

But i dont Know what it is..
They’re so angular,architechtural and haunting.


You can see that they are soulful,
they've a long lived life
They’ve lost their foliage and their colour and their youth

But they’re still here, making the world a more interesting, more unconventionally beautiful place.


*they will always here..making the world more beautiful in their own way.Just like us,as da day goes by we are getting older,not younger..Appreciate the beauty of life as much as you can,before you're waking up and losing the diamonds while you were busy collecting the stones...

5 comments:

Nikli said...

sesi refreshment dgn mengupdate blog..?? ok laa.. :D

aku suke gambar nihh.. masa kat PD tempoh hari pon ade gak aku snap gambar pokok.. tapi yg segar bugar laa.. time senja.. one of my feveret pic..

have a good day..

shahril aley said...

ermmm trasa amatlah bermakna ayat² ang tu. so marilah kite bercuti ikut rombongan cik nekli ke projek S ye... apa² sila kontek skretariat nekli di talian 01*-*7*0**8 untuk membuat tempahan tempat duduk....

harap maklum

axim said...

Nikli--->baru boleh memulakan hari aku dengan bermakna bila dah update blog..hehe...tahniah sebab hang berjaya gak update blog akhirnya..

Aku suka gambar pokok camnih...ada SESUATU di sebalik pokok-poko itu...jengjengjeng...

Aley--->aku di jemputkah untuk menjayakan projek S?Kang ada plak aku menyibuk dalam plan korang yang masih di peringkat perbincangan tuh...*siapakah gerangan sekeratariat Nikli tuh wahai sahabatku?

shahril aley said...

sekretariat tu haruslah nikli sendiri. tak perlu pakai ramai assistant. die boleh multitasking. ala join la tak de quota pun....

Beruang Madu aka Honey Bear said...

apa maknanya yer... abang rasa macam org tua lah pulak baca mende nih dan terasa macam pokok kayu tulah pulak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails