Followers

Monday, May 19, 2008

Yang Prihatin

Berikut adalah pelawat-pelawat yang hadir ketika ayah berada di wad.

*yang pasti tentulah kami adik beradik:aku,jali,shuk dan kak tie.
*kakak aku dari Dungun,kak ina
*ini kawan ayah(yang di tengah) cikgu Din
*ini pula kawan mak-Kak Suriani dan suami
*aku nyer makcik saudara merangkap adik ayah:mok wok
*ini pula adik ipar ayah,mak pah dan anak nya,Adilla
*Kawan kak tie dari tempat kerja
*mok elly :mak saudara aka adik ayah *dan ini pula pok li aka adik ayah bersama isteri

..Terima kasih kepada anda semua yang prihatin..

5 comments:

mummysyafie said...

ayah dah sihat ke? banyak nyer pelawat...mesti ayah seronok tengok kekawan n family datang kan?

siap bersila kat bawah tu...

axim said...

mummysyafie--->ayah macam tu la kak..kadang ok kadang tak ok..terubat la sikit jiwa bila sahabat handai dan saudar mara datang melawat..

Lily.Lulu. said...

harap2 ayah axim makin sihat k
:)

Beruang Madu aka Honey Bear said...

Abang pun perihatin.. hari tu dah nak datang ke hospital dah siap siap dah on the way tapi ctc Azim tak dapat, jadi tak tahu kat ward mana...

so separuh jalan abang patah balik... dan malam tu pun tak sempat nak pegi...

moga ayah azim cepat sembuh

axim said...

abg bear--->abag,tq sebab prihatim....maaf sangat sangat sebab tak angkat phone masa tuh,phone tertinggal dalam kereta kalau tak silap masa tu,kalau tau abang nak datang mesti axim da bagitau siap-siap day before tuh...takper bang,ada umor kita jumpa lagi k...tq sebab prihatin...appreciate it so much...

*sorry yer abg beear...niat abang memang murni...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails