Followers

Tuesday, August 26, 2008

Aku ADA

Alif,

Aku baru habis bercuti dari jumaat lepas hingga hari ini.

Ba,

Banyak kisah yang ingin di kongsi namun tiada berkesempatan..semua suka dan duka bercampur sama sepanjang berhujung minggu di Kuala Lumpur.

Ta,

Kini aku muncul.Muncul dengan semangat Baru.



************************************************

Titik.


*Oh ya,hari ini merupakan cuti umum di Pulau Pinang sempena pilihanraya Kecil di Permatang Pauh yang menyaksikan pertandingan tiga penjuru di antara DSAI,Arif Shah Dan Hanafi Mamat..akan munculkah Malaysia Baru?Wallahualam....

25 comments:

MOLY said...

PA .. SETIAP YANG BERLAKU PASTI ADA HIKMAH NYA KAN ...

MENOLONG ORANG ITU LEBIH BAIK DARI DOK MENGATA ORANG TAK SUDAH

ALAMAK .. TERLARI TOPIK SUDAH !!

HEHEHE ...
SELAMAT PULANG
;)

Mieza's Penny said...

kak mieza berharap agar yg benar aje ALLAH tunjukkan jlnnya...AMIN

welkam axim...pi manaaaaa...:p

izal said...

kebenaran akan terserlah.. insyaAllah

pape pownnn, kita doakan yg terbaik utk negara malaysia...amin..

nazzman ibrahim said...

mcm sedih jerr ko xim......ko ok ke ni kalau apa2 sms la k

aRa RaMaDhAn said...

Ntah la sape ckp btl and sape tifu...Org itew leh tifu kita tapi tak leh tifu DIA...hurmmm...adakah terlari tajuk??? agagagaga

Bgs la hang dah muncul ngan semangat baru...

Ziana said...

ape yg terjadi semua tuh dugaan n ujian dr NYA..
hope kuat n tabah menghadapi sume tuh..

Alhamdulillah... dah ade semangat baru ek?
:)

im happy for u
:)

arsaili said...

alif ba ta sa....saya suka ada mempunyai semangat baru...spt malaysia baru?

arsaili said...

alif ba ta sa....saya suka ada mempunyai semangat baru...spt malaysia baru?

fusarium solani said...

salam,
azim,macam mana dengan ayahmu?
maaflah lama aku tak ziarah blog kau..sibuk dan takda mood (aku pun dalam kesedihan)namun kita memang perlu hidup dengan semangat baru setiap kali dilanda musibah!

semoga terus maju!

meen said...

welcome back xim..hope everything's fine..

Anonymous said...

welcome back!

ponat den nak hantaq ikan hang xamik na. ish.. (bgus gak gua dpt lebih beb.;p

hi lily, ziana, norman... nice to meet, chat n have dinner with u all.. c u next time!!

NN said...

selamat bercuti panjang sudahhh
okeh..
dahh..

cepat..
keje...!!

hahahaaa..

Pinangso Loro said...

Papa.. tok bear mintak maaf tak dapat jumpa Papa... ini just jadual Tok Bear yer kalau nak tahu...

Kalau nak dinner ngan Tok Bear kena start lebih kurang jam 8 atau 9... pas tu sampai kul berapa pun tak per... tapi kalau start nya tu pukul 11 ker... Ton Bear dah ada sindrom rindu yg amat sangat kat tilambantal dan duo tu... memang berat sangat nak keluar...

Lebih kurang macam BT lah... kalau dah balik that's it, sejuk enjin sudah... dah tua tua ni tulang cepat sejuk lagipun anak kat umah susu badan... hehehehehe!!!!

Unknown said...

Axim,

Take good care of urself.... may good things come to u ekkk....

life in ada ups n downs... so.. be prepare n tawwakal selalu...

pRincESs_N said...

cuti ke mana ni??

@xiM said...

Lily,

apakah????haha...takper pa paham apa yang adeq cuba sampaikan...

Pa da sampai!!

:D

==================================

Mieza,

Ameen..baru balik dari KL la aka..ke penang ..skang da kat penang.

@xiM said...

Izal,

yaaa...aku berharap yang terbaik jua untuk Malaysia kita...

=================================

Nazzman,

aku ok ok jer la nazz....takper,dont worry okeh!!

@xiM said...

Ara,

kebenaran akan terserlah jua akhirnya kan....DIA maha mengetahui...

==================================

Ziana,

i'm happy for you too angah!!

@xiM said...

Arsaili,

malaysia baru = semangat baru??

===============================

Aliff,

ayah da semakin sihat..Alhamdulillah...

@xiM said...

Meen,

TQ meen....hope everythings going to be fine too!!

==================================

Sam,

takpa laa sam,hang makan la ikan tuh..kalau tak habis nak makan tinggal la untk aku sekor naa...hehe

@xiM said...

NIkli,

ayakkk malasnyer nak kejer esok...ishhh......

===============================

Tok Bear,

ok ok noted..pasni papa dah taw la tok Bear nyer schedule...nanti boleh la adjust adjust kan tek..thanks for da info..!!!

@xiM said...

Tok Wan,

TQ tok wan....memang life like this..ada ups and down..kena pandai balaknce kan...

================================

Princess N,

Pi bercuti ke KL SAJA LA...

Zoulkieflie said...

pa,jangan tension²..kalau papa tension,adik pun tension..chewah..over..
anyway,papa take care ya..:)

dunhill@*london-paris-new york* said...

relex k pa, take it one, at one time.. :) be steady.. be muhasabah.. :) take care pa.. :)

@xiM said...

Zoul,

u take care too adeq kecik...

:D

===============================

MNN,

bang chik,tq for da advice!!u too take care k!!

:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails