Followers

Saturday, August 23, 2008

BreaKFeasT:PaPa & AnGaH

At Pelita Nasi Kandar KLCC
yeah...absolutely with angah..

Kopi O for me and Teh Tarik for Her
Just a Roti Bakar since Nasi Lemak Ayam already sold out.
This Roti Bakar cannot celen Old Town Kopitiam lah..haha..

Angah did ordered Meehoon Goreng-i rather called this meehoon Healthy meehoon since the taste is saltless..
Breakfeast for two..After a little conversation and Angah had get back to work...

*due to the time constraint i've to write this entry in a short mode ...nak pi HKL ni dengan kadar segera...takmoh wat abah ngan mak tertunggu-tunggu...after all,pictures tell us 1001 stories right??Happy Weekend to all of you!!(perhaps Angah already update an entry about our breakfeast this morning..Do pay a visit to
her page...:D)


40 comments:

Ziana said...

pa..
thanks 4 d'bfast!!
:)

yeah.. Healthy meehoon..
sedap gak..mkn share² sedap kot..
:P

send my regards to ur parents ek..
hope ur dad cpt sembuh..
amin!

pearlEJ said...

dah sampai kl yer.. drive ker axim??

Chen said...

top floor of tall building...

Inah said...

bila agaknya pa nak breakfast ngan alang :P

Zoulkieflie said...

:)

Sastri said...

pernah sekali p mam kat situ... tak ingat dah apa rasa makanan dia... :D

bozzobattousai said...

gi bfast tak ajak abg pun....

:: p R i n c E s S _ N :: said...

kem slm kt kak ngah....

:: Wiween laoshi :: said...

whoaaa syoknye dia pi mkn2 dgn kak ziana.bile mau mkn2 sama kak ween plak nih.axim banjer.agagag :p

Perempuan Kalis Peluru said...

mana gambaq makan pasembor kat gurney??? aritu nampak azim tgh snap gambaq...kawan yang perasan tue azim...

emmm how's ur dad??
semoga ALLAH bagi kekuatan dan ketabahan dalam mengharungi semua dugaan...

jumpa anis kimsalam...sekarang payah nak jumpa anis sebab dah bertukar negeri...

MNN said...

jom breakfast ngan alang.. :) alang tak reti2 masak lagi.. hehehe.. bfast sandwich jer hari2.. :) hehehe.. :)

ita.itu said...

dating berdua ek..hehe...kelas korang...roti kenyang ke?

syukur said...

kerap datang KL...baguslah melawat bapa yang sakit ...

Inah said...

elloooo bang chik yang tgh enjoy kat phuket tu..kak lang terer masak ok!!! sempat lagi dia!! nak kena cubit BC nih!!

papa..tgk bang chik ni :(

meen said...

how's ur abah axim?

Luaq Ezplanade said...

Salam. How r u? i ada send email to u...heheeh

shahril aley said...

waaa....
papa jumpa angah tak ajak BT pun
huhuhu
papa diet ekkk
makan roti bakar je
roti bakar pak li lagi sedap

BasH said...

ehhh makan roti ja bekpes..kenyang ka? hikhik..

mummysyafie said...

bila nak belanje akak lak axim..dah nak poser ni

Princess Redbloodsnow said...

toast bread tuh....arrgghhh!!!TERNGIDAM sudayyy..hehe

lame x mkn toast bread maaa :P

elle said...

cute nyer roti bakar tu...rencah di bihun tu pun sangat tersusun...nasi lemak dan telur banyak lagi..nape tak habiskan..tak sedap yek!!!

izal said...

healthy food for healthy ppl....

bagus arr meehoon tu takde garam..tp sedap ke...mesti tawar je kan...

lily.lulu said...

OH DETING YERR ....
SIB BAIK ADEQ XDE
KALAU X DAH FOLLOW DAH
:P

lovely said...

alamak...sebelah ofis je tempt nie..tapi belum pernah sekali lovely breakfst saner...tunggu axim belanja..hehhe

Nikli said...

wahh..
awal awal pagik ekkk..
xajak wesss...!!

Beruang Madu said...

Angah memang kakak yg baik lah... Tok Bear tak sempat nak buat itu ini... dulu masa muda leh lagi sekarang ni energy dah takbanyak semua nak kena jadual betul2.. mahap ler bebanyak kat Papa ngan Angah yer... mahap sangat...

axim said...

Ziana,

u are most welkam angah!!TQ for spend some time to breakfeast sama sama pagi tuh...len kali kita share share lagi yer angah...sharing is caring kan...

:D
:D

=================================

Kak EJ,

owhh ok persoalan da terjawab kan..hehe

axim said...

Chen,

?????????????

=================================

Inah,

pa tunggu kak lang balik malaysia

:D

axim said...

zOUL,

:D

=================================

Sastri,

rasa makanan kat situ standard kedai mamak la kan..

axim said...

Bozzo,

nak ajak camana abang tak bangun tidur lagik..haha

==================================

Princess N,

alamak da terover due lah...kak ngah dah baca kot komen nih..hehe

axim said...

Wiween,

boleh no hall...sila bagitau kalau turun KL..mana tau ada rezeki leh jumpa yek...

================================

Perempuan Kalis Peluru,

ooooowhh patut la kat Gurney tu rasa macam ada mata memandang saja...tapi wat wat tak peduli jer lah..ingat kan sapa....

okeh nanti axim kem salam kat anies k...

axim said...

MNN,

errkk alang tak reti memasak kah????nanti pa tanya alang k...hihi

==================================

Ita,

awat ko tak join skali akak...hehe..baru cukup korum nanti..hehe

axim said...

Syukur,

Alhamduliilah keadaan ayah da semakin memberansangkan..:D

=================================

Inah,

pa da tarik telinga BC,pa taw alang terer memasak okeh...

:D

axim said...

Meen,

abah alhamdulillah..keadaan dia makin memberansangkan...

=================================

Nazrie,

owhh really???ok ok i check jap...

axim said...

Aley,

pa ingat BT sibuk tu yang pa tak ajak...lagi pun masa tuh sponta ajer..so ajak la mana yang dekat..

=================================

Bash,

tak kenyang tapi da kongsi meehoon tu kira ok la kan..

axim said...

Kak Nor,

tu lah...tah bila kita dapat berjumpa kan akak...

==================================

Zie,

kalau toast bread nak yang sedap pi makan kat old town kopitiam..

axim said...

Elle,

cute ekkk roti bakar tuh..haha

=================================

Izal,

tawar la bagus...tapi sebab share soo rasa sedap jer...mungkin sebab ada rencah kasih sayang..

:D

axim said...

Lily,

Of course la adeq akan join skali kalau ada kan...masa tu kan adeq balik kampung...

===============================

Lovely,

joommm lovely!!

axim said...

Nikli,

awat tak ajak plak...kan da ajak...tapi hang duk sedap tiduq kan masa tuh...haha

=================================

Beruang madu,

takper tok bear.ada rezeki nanti kita jumpak lagi k...Insya Allah..

Anonymous said...

pelita!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails