Followers

Saturday, August 16, 2008

TabLe FoR TwO











*The Dish-Grilled Salmon With Garlic Rice and Red Prawn..Does this Could be the best way to Celebrate a so called-Besday??i wish it could..

30 comments:

aRa said...

Aisehman...romantik la pulak...sakit² pun leh buat yekkk...msti anies terharu and happy...

love-n-hate said...

Alorrr... sangat SCHWEEEET la ini axim...

Kalau love-n-hate la kan... bf buat candle light dinner... malam tu jugak ajak nikah!! :) winkwink

RieNa.YuMi said...

weeee......adakah ini d rumah?????
kalau d rumah n d masak sendiri oleh azim.....very romantic of ya....and very the thoughtful....

bet anis rase sgt2 terharu kan...kan...*wink*...anis very bertuah olkes...heheheh

Honeylemon said...

wah.... bestnyer.....
jgn lupa psg muzik yer... :)

pearlEJ said...

wahhhhhhhhh... romantik nooo axim nihh... caya lahhhhhhhh.... siap mskkan lagi utk 'dia' ekk... :D

bila nak ada table for 3 lak?? kakakakakaka :D

Mieza said...

wah romantiknya...msk sendiri utk yg tersyg...

terharu anies jap...apalg axim melamar lah time nih...:D

Chen said...

thanx axim. i had a great time !

Nikli said...

oh my gudnesss..
that was so sweett...

somehow like a perfect husband laaa..

:)

Ziana said...

erksss..
very romentik laaaa pa!!!!!

mau meleleh air mata kalau bf sediakan sume nih!!!!
teharu!!!!!

pa..salmon tuh :(
nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!

ita.itu said...

wah romantiknye nye..untung anis ek..hehe

meen said...

whoaaaa..hats off and thumbs up for the perfectly done table-for-two-bday-celeberation..

anies must be the lucky one.

and the salmon looks yummy..

erkk..k meen nampak anies blushing2 tgk ada romantic dinner tu...hihi

Inah said...

psst..antar kat adelaide leh??

lily.lulu said...

papa .. kenapa bday adeq papa x buat mcm nih ??

oh .. how sweet of u !!
aduhaiiiii ..

kalau gadis2 lain konpem jatuh hati
sib baik papa dah ada bakal menantu okeh

:P

lily.lulu said...

papa .. kenapa bday adeq papa x buat mcm nih ??

oh .. how sweet of u !!
aduhaiiiii ..

kalau gadis2 lain konpem jatuh hati
sib baik papa dah ada bakal menantu okeh

:P

LannY said...

uiks lapar la pulak..nak pi makan la....he he

RizaL said...

*slurrp* this remind of of this steamboat place in Bugis, Singapore... wah rindu nak makan kat situ :P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

besh nyerr...nmpk cedapp...

Faisal Admar said...

hehe pasal makan dan masak aku mmg respect 100% la kat engko... mmg superb! hmm masak pakai apa tu axim? butter je ke? ada pakai olive oil tak? sedap nyee....

aNgRiAni said...

waaa...candle light diner tu...
memang lomantiko sungguh awak ni aximmmmm :D

Alam Setia said...

sedapnya...nak makan juga lah

syukur said...

menu ni nampak kering sgt la axim...tak ada banyak kuah nanti tercekik waktu makan

Izan said...

wow... candle light dinner....
bestnyer...

menu ni akak pun selalu gak buat bab senang dan sedap. hehehehe

Beruang Madu said...

Amboiiii... candle lite dinner ker? Romantisnya.... tapi Axim yg abang tahu memang romantik dan berbudi bahasa orangnya... kekalkan begitu yer

~chacha~ said...

hopefully, nnt masa beday i akan dtg, my bf pon buat camni...
waooowwyy,sungguh romentik..:)

izal said...

cayalah bro...kalau anies taknak ko, taktau lah aku nak ckp ape...

EliyaShaka said...

aku nti nak tunjuk entry ni kat shaka...hint for next bday..!wakakaaz

n I'mI said...

fuyoo...sedap x tu???..hahaha....nak mkn jgk!

PUTUBAMBU said...

wow..wow..!! candle light gitu..!

ape lagi anies..?

(kalau axim propose..cakap yes jek.. hehehehe..)

mummysyafie said...

sapa masak ni? nampak sedapp arr..akak pun kalah macam ni

Catz said...

amboiii...romantik ko nih axim..
untuk cik adik manis anies ituh....
kagum aku kat ko nih axim..
bertuahhhnyaaaa cik adik manis ituh.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails