Followers

Saturday, August 2, 2008

The End of ME

a
Selamat Jalan yer kepada anak-anak yang akan menjayakan PROJEK S esok....Papa minta maaf sangat sangat kerana gagal untuk kesekian kalinya menyertai kalian...Berat rasa di hati namun ini hakikat yang harus di tempuhi..Papa,mama,Tok Wan,Tok Bear dan Papa Doc akan sentiasa mendoakan kalian semua selamat pergi dan selamat Pulang..
a

Abang Long,

a

Nanti tengok tengok kan lah adik beradik yang lain kat sana...sila awasi adeq kecik terutamanya takut dia hilang dalam ramai pulak..tahu lah kan kerenah dia tuh..susah nak jaga..hihi

a

*************************

a

Kak Lang ,Kak ngah dan BT

a

Nanti sama sama la mainkan peranan okeh....jaga budi bahasa dan tatatertib di sana..Jangan malukan nama keluarga kita yek...

a

*************************

a

Kak Lang,

a

Papa pun tak tau nak cakap camana lagi..ntah sempat jumpa ntah tak sebelum alang fly ke adelaide..takpa lah...kalau tak sempat mungkin takder rezeki la tuh...i want to meet you soo bad before your fully depart from Malaysia....sighhhh....

a

************************

a

Adeq,

a

Di kesempatan ni Papa nak ucap 'SELAMAT MENYAMBUT HARI LAHIR' ..semoga sentiasa berada dalam lindungan Nya....Panjang Umur dan murah rezeki..cepat cepat la kawen ngan Bakal menantu yek..tak sabar Papa nak timang cucu..Adeq pun tahu lah kan Papa ni dah meningkat tua...ntah sempat atau tak nak menimang cucu..(kofff...koff....)

a

a

Di hari lahir adeq yang berbahagia nih,papa takdak apa nak kasi..just dapat kasi kek ni saja yek..Sorry sangat sangat sebab tak dapat nak sambut besday sama sama Kat sana....hmmmm..How i wish i could be there For you...for all of us..

a

***************************

Salam sayang dari Papa dan Mama..

****************************

a



-OFF MODE FOR A WHILE-

43 comments:

Inah said...

pa..guess wat..reading this entry and suddenly i have tears :(

knowing u is part of the best thing happened to me..i'm realy grateful for that..all the sms, calls, emails, ym conference..i really..really..really going to miss u :(

pa..stay strong..me will always be ur kak lang :)

we r family :)

no matter how far..how many miles..u r still in my mind and heart..

love u pa!!

thanks for everything :)

Inah said...

one more..this is not the end..its only the beginning of a wonderful relationship :)

have faith!!

lindosh said...

alahai.. sedih bunyik entri neh. sabar okek. nanti bebila ada rezeki umo panjang sure boleh jumpa lg adik bradik YKWYA tu..

tp bab inah.. aku pong cam tak sempat ja nak jumpa dia b4 dia fly.. huwaaaaaaaaaaaaaaaa

Ziana said...

pa...
insyaAllah wasiat tuh akan dipetuhi
:)

namoo laa sesedih...
kite sume one big family...
nnt kite serang Adeleide ek?
:)

wahh... rombongan papa n mama!
:)

Lily.Lulu. said...

papa ..
tq so much for the bday wish and the cake ..
it's so delicious

sedih jugak papa tak dapat nak join ...
tapi tentu semua nih ada hikmah disebaliknya kan ..

Insya-Allah ada rezeki pasti kita akan berjumpa dan bergumbira bersama-sama ..

Papa namo sedih2 kay ... nanti anak2 papa akan sedih jugek ...

Take care pa ....
And thanks a lot !!
:)

mwah mwah ~

Faisal Admar said...

sabar axim... sabar... 1/2 dari iman tuh. tapi memang sedih la kan... aku faham....

eh dalam pic tuh... hp letak tepi kepala ke? tak bagus wo!

pearlEJ said...

eheee... cukup lengkap semua pesanan nooo...

x paa, nanti2 mana tau keluarga ykwya ni nak pi adelaide melawat kak langkan, time tu axim leh arr ikut kann..

Mrs.Sheikh said...

sbar la axim..
kadang2 apa yg jadi tu ada rahmatnyer...tunggu je rezeki ke adelaide nanti....:) jgn sedih2 okk

Rush Murad said...

alaaaa...... sedih la plak baca entry ni.... :( ermm.... sebak lerrr...... sabaq naaaa..... ada rezeki kita semua leh gather2 lagik... Tok Wan plan masa berbuka puasa bulan Ramadhan nanti..... insyaAllah....

happy weekend...

Mie said...

Hi.
Saya newbie dalam blog nih.Saya memang follower blog axim. Saya pun baru set up saya punya blog arini.

http://pakcikmie.blogspot.com/

Hope awak sudi add saya as one of your friends.

Regards

Fahmi

love-n-hate said...

alorr... sabar yer... :(

Singapura akan tetap di sini... :)

meen said...

sian axim kena tinggal. Takpe la, maybe next time dapat pi vacation yg lagi best dengan dorang..

have a great weekend axim..SMILE! heheh

ita.itu said...

seronok tgk korang sume..happy family gitu kan..bagus2

Wahidah said...

life must go on..be strong axim...hehehe..i knew u can do it ...

aRa said...

Life is short...jgn biarkan hidup yg singkat ini penuh ngan kesedihan yek...Wah...ceramah org la pulak...diri sdiri same jek...

Rest la dulu if that's make u feel better...come back when u feel da bomb...

Take care xim...

senyum ckit...ala bucuk²... ;p

Izan said...

awat la dok sedih2 plak ni....
don't worry be happy!!!!

eedany said...

tak pe nanti boleh pergi juga bah!

axim ko tidur betul ke pura2 tu? Hp tetap setia oooo.

Heartless Devilish said...

leks lar axim..
jgn stress...
sian kat ko..
ish..aku sedey ar!
per kata ko baca entry aku camner nak menangani stress?? hahahaha

Wiween @ Awin said...

whoaaa syoknye big happy family. :D

hyfa hasan said...

pergi gak ekk... "project S"

mummysyafie said...

lengkap sungguh pesanan penaja ni kan..each ppl ada wasiatnya tau..

takpe axim..mayb pas ni leh gi adelaide..

suker tengok family uols ni..

izal said...

time ko tgh tido tu kan, anies kat bahagian bwh dlm selimut tu ek??

mcm nampak bende bergerak2 jer dlm tu???? muka ko pun dah berkerut.. lain macam jer feeling...:)

one big happy family la korang...

+++SkEtcHyfAa+++ said...

chumelnye gmbo u ngah tdo..
=p

kuchalana said...

hermm... tarik napas... lepasss.... hu2..

nazzman ibrahim said...

hmmmmmmmmm sedih plak aku baca huhuhu kata nak mai sp aku dok la tunggu hang sms hehehe

Beruang Madu said...

Hah Tok Wan nak balik masa berbuka puasa... haraplah dapat jumpa... kesian Papa... soh Mama pujuk lah... nak wat cemana ... laen kali kita gi sesama... huwaaa.... sedihnya!!!!

Chen said...

what's all this stuff all about?

Princess Redbloodsnow said...

alolololo...cian die x leh nk itot
saba jek la ek...next time insya'allah x akan ade halangan lagi ea...insya'allah...

:)

axim said...

Inah,

Kak Lang,PAPA LOVE YOU SO MUCH TOO!!!

macam yang inah cakap,this is not the end..its only the beginning of a wonderful relationship :)

i really have faith on it...besides,we are FAMILY rite???

cheerss!!namoo sedey sedey dah..

axim said...

Lindosh,

yerr berkat kesabarn aku lah yang menyebabkan aku tersenyum kembali...YKWYA pun turut ceria...tak paham???

tunggguuuuu!!!

==================================

Zian,

projek A???

jommmmm..nanti mama mesti kena ikut skali..

*ngah,mama memang marah betul kat papa..kasi souvenir tadi baru dia senyum balik...:)

axim said...

Lily,

hepi besday adeq!!moga adeq makin jelita dan ayu pasnih...

pa doakan selamat pergi dan selamat pulang ya...

take care too adeq!!!

miss you,mmuuahh!!!

===============================

Faisal Admar,

yer...aku cuba bersabar dan alhamdulillah kesabaran berbayar jua..

:D

huhhh lupa lak bahaya kan charge HP kat kepala...a gewd reminder faisal!!

Thanks!!!

axim said...

Kak EJ.

Kalau plan tuh tak jadik jugak tak taw la nanti..huhu

=================================

Mrs.Sheikh,

Insya Allah kalau ada rezeki nanti boleh gather gather lagi kan family nih..TQ husna!!!

axim said...

Tok Wan,

haaaa tok wan nak gather bulan puasa nih??tak sabar nak tunggu...

JOOOOOOOMMMMMM!!!

Tok wan turun KL k..nanti papa pun turun dari penang nih...

==============================

Cik Mie,

yup...welkam welkam....axim dah pun menyinggah ke blog anda tadik..

TQ

axim said...

lOVE-n-Hate,

yer...sabar dan singapura tetap di situ...

===============================

Meen,

Hepi monday meen!!!

axim said...

Kak ITa,

yerrrr kami memang happy family..sib baik ko dah ada family kan akak...kalau tak mesti aku tabalkan ko jadik opah dalam family kitorang nih..haha

===============================

Wahidah,

yup...there always be a next time kan...sabar je lah...huhu

axim said...

Ara,

yeaahhh life is too short to be unhappy..

so aku dah hepi skarang...

hepi hepikan diri jugak yer ara..Take cARe!!

=================================

Izan,

dun worry be happy too yaa Izan!!!

axim said...

Eedany,

yup...nanti boleh pergi lagik...

tidur betul la tuh akak..tah saper amik gambaq tak taw..

hehehe

:0

===============================

Reen,

ok nanti aku baca camana nak menangani stress tapi skang aku dah tak stress..yeaaayyyy..

axim said...

Wiween,

yup...WE ARE BIG HAPPY FAMILY!!

:D

==============================

Hyfa Hassan,

haaaa cepat bagitau kat aku hang tau dari sapa??haha

axim said...

Kak NOR,

tak pa lah tadak rezeki..nanti plan ke lain la pulak...

we are happy family akak..best...hehe

=================================

Izal,

errkkk camana kau tahu nih..aku kan main lagi suh dia nyorok tapi ko dah kesan yek...ish ish ish mata keranjang tul la ko ni izal!!

:D

axim said...

Faa,

chumil???ker comey??atau chomel??

=================================

Kuchalana,

hmmmmmpppppphhhh...(tarik napas.)



hwararrrrrrrrrgggghhh...(lepas napas)

ahhhhhh lega....!!

axim said...

Nazz,

sowee aku ada hal lain at that time tu lupa nak sms hang cakap tak jadik..sowee naa nazz...

==================================

Abang Bear,

kata tok wan begitu lah tapi tak konpem lagik...takper kita tunggu ramadhan menjelma nanti k..

axim said...

Chen,

this is all abouT

"ONE BIG HAPPY FAMILY..."

:D

=================================

Zie,

yup..insya Allah.....

n I'mI said...

gmbr tdo cam belakon je??..heeeee...

canteknye candles!!!...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails