Followers

Friday, August 15, 2008

The One With The AwarDS


Untuk 2-3 minggu ni aku tak nak lagi bawak motorsikal...fobia maa....tak pun trauma..haha...actually walaupun jatuh macam ni ngan kecederaan yang boleh dikira minimum namun aku sedar tingginya risiko yang di hadapi oleh penunggang mnotorsikal.

So aku bawak kereta je lah.Insya Allah kalau berhati hati kecelakaan tidak akan berlaku.Ameen.

Selamat berhujung minggu kepada semua..Semoga mendapat hujung minggu yang ceria dan penuh pengisisan..Oh ya,tadi ada bloggers yang kasi award kat aku...TQ so much...skang ni macam macam award yang ada dalam pasaran kan..hehe...so here it goes..

i)Award ni aku dapat dari Bang Chik a.k.a MNN pagi tadi...then petang tadi plak Kak EJ plak calonkan aku untuk menerima anugerah ni..haha...terima je lah..TQ so much Guys...walaupun mungkin aku tidak se kreatif orang lain,tapi aku percaya setaiap insan ada ke kreatifan nya yang tersendiri jugak..betul tak??hehe..Alamak..ada Rules dan regulation la pulak...
“ANDA HENDAKLAH MENYEDIAKAN SATU UCAPAN BERANGAN ”It has been done according to the following rules:

1. The winner may put the logo on her blog.

2. Put a link to the person you got the award from.

3. Nominate 5 blogs.

4. Put links to the blogs.

5. Leave a message for your nominees

Hmmmm kena wat ucapan berangan yer....apa mau cakap ekk...

''First of all i would like to thanks to all of my family members for always supporting me in whatever i do....appreciate dat so much..all da fellow Bloggers-Love you all so much.....to my YKWYA family-Thanks for always be there for me,and to all of you thay knowing me-Do remember that i appreciate all the relationship so much-Once again,Thanks for always supporting me..''

Then this award of couse will goes to:

Bang Chik takdor ler sebab da dapat award nih kan..hehe...TQ again for this award

ii)Award kedua ni aku dapat dari Zura,TQ for da award,dan aku dah pun link kan Blog Hang kat sini..tapi wait a minute... award ni pun ade syarat nye..:-



1. Letak logo award ni dalam blog korang.

2. link kan award ni dengan link blog rakan yang memberi award kepada anda

3. nominatekan.. atau bagi anugerah ini kepada 7 rakan

4. setiap nama tu letak link mereka yang nak diberi (untuk kepastian dan kesenangan)

5. bagitau calon² tu yang dorang tercalon untuk award ni....


Okeh...nak calon yerk...so apa lagi aku kasi kat depa jugak la kan...my YKWYA family members jugak...lebih dari tujuh kira halal la noo....so here it goes:

1-Bang Long
2-Kak Ngah
3-Kak Lang
4-Adeq
5-Adeq Kecik
6-Bang Tiri
7-Tok Bear
8-Papa Doc
9-Tok Wan
10-Bang Chik


TQ SO MUCH FOR THE AWARDS!!

*Haaa mai nak habaq sat nooo..ada announcement nih...blog ADEQ aka LILY.LULU da berpindah ke alamat ini yek-Lensalily...Sian kat sumer pembaca budiman yang tertanya tanya mana blog dia pi kan...so nanti sila tukar link yang kat blog korang tuh....tak mungkin ADEQ akan tutup blog dia....Blog dia kan best :)

Ulangan lagi skali,Blog ADEQ dah berpindah ke:


Harap maklum...sekian Terima Kasih..

10 comments:

MNN said...

hehehe.. :) thanks pa!! :)

Nikli said...

ehh paa..
thanks for the awards..
will update soon..

:)

ixora said...

xora pn fobia ngn motor skrg...
ah...nath bile leh baik nih..

btw, tahniah dpt awrd2 tuh..hehe...cm CT lak..tak nk bg ucapan ke..?
huhu...

Ziana said...

pa...
thanks for the awards

nnt angah wat ek
:)

byk nye tag/award yg tetunggak
:)

lily.lulu said...

dapat lagi award .. bes nyaaaa !!
tq tq tq papa !!
:D

oh yes .. tq so much for the promotion ..

adeq x mintak no .... papa yg nak tolong promote kan .. kan ade yg kata gila glam kan

oops !!
:D

Wahidah said...

aik awards day eik??

excident eik???
so ade injury tak??
ok ker??

axim said...

MNN,

u are most welkam bang chik!!!

===============================

Nikli,

haaaa Bang Long sila update cepat cepat yer...jangan tangguh tangguh..

:D

axim said...

xORA,

hehe....nak award tak????aku kasi skali kat ko yek..sila amik..

:D

==================================

zIANA,

Ok ngah,nanti ada masa wat la yek...

take care!!!

axim said...

Lily,

hahaha pa wat atas kerelaan sendiri okeh...takdak paksaan...adeq kan best!!!

===============================

Wahidah,

sila tengok entri entri lepas ok..:D

Wahidah said...

opss....tk tgk eik...nanti org tgk kay...huhuh...tp org pun nak ikutkan fobia gk ngan motor esp pernah excident teruk..:(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails