Followers

Friday, August 1, 2008

CegaH SebeluM ParaH

Minggu ni aku tabalkan sebagai minggu kursus sedunia sebab dari isnin hingga jumaat penuh dengan aktiviti ini,sampai nak muntah dah aku rasa...huhu..intipati kursus bagus sebenarnya..next week 5 dan 6 Ogos ada kursus lagik...ish ish ish...macam macam kursus ada yaaa kat sini..kalah ASTRO..

Part yang best masa kursus semestinya makan free lah...even orang gila pun kalau kita kasik makanan free depa suka ria kan...haha..so aku just nak highlight about Breakfeast this whole week....dari hari isnin sampai la hari nih..

ISNIN

-Kursus ISO 19001:2000 QMS
-menu makan pagi:BIHUN SINGAPORE dan KUIH APA NTAH..

SELASA

-Masih lagi kursus ISO 19001:2000
-Menu makan pagi: KUEYTIOW BERMINYAK BANYAK

RABU

-ada MONTHLY GATHERING untuk my stesen

-Menu makan pagi:NASI LEMAK!!!MEMANG LEMAK BERKRIM

KHAMIS

-Training for My Section

-Menu makan Pagi:BIHUN GORENG ADA UDANG BEBB!!


JUMAAT

-Tadi ada brieefing pasa EDMS system documentation yang baru diperkenalkan

-Menu makan pagi:NASI GORENG!!POPIAH BASAH!!!


Haiyooooo kalau tiap tiap minggu KURSUS cenggini macam mana mau KURUS..!!!Sampai ke tua terus gemuk berpenyakit la jawabnyer....Ishhhhh.....


*Salam hari jumaat kepada semua!!!Kepada yang merasakan mereka LELAKI jom kita pakat pakat pi semayang Jumaat nooooo......Kepada yang bernama WANITA sila pi bershopping okeh..hehe

30 comments:

Kellaz said...

Alahai, sekarang dah lapar dah...

Memang betul tu... kalau kursus, mesti part makan hebat, tapi masuk perut pun hebat jugak... ha ha ha...

Memang respek lah bro, walau makan badan tak gemuk... kalau aku makan 100gram, naik 1 kilo... ha ha ha...

Mrs.Sheikh said...

aku tertawan dengan nasi lemak dan Bihun Singapore tuu...

alamakk..mcam nak suh mak buat plak bihun tuuu :)

Beruang Madu said...

Ini dah kalah budak Universiti nih... dah Axim gi masuk kelas jer lah amik master... boleh jadi Betara Dewa pulak... lamanya nak jadi Betara... tak jadi... pi bodek boss sana... senang nak naik... pas tu Azim pindah sini yer..

KAKTINY said...

lebih makan dari kursus yer.. hihii

shopping?..hhuhuuh... jeles giler tgk bebudak opis dok melambai nakkuar shopping.. kena ngadap speech yang tak abis lagi nih.. waaaa...

Marjerin said...

kursus?..hahaha..best kalau kena pada tajuk modul yer..

ita.itu said...

haha..br lepas aku ke sungai..wah kalo mcm nih kembang la ko xim..

Rush Murad said...

EDMS tu papa pakai system apa? brand apa?.....

kalau tak pi kursus pun, asyik makan jekk.. coz asyik attend meeting... heavy2 plak tu makan... bab order refreshment ni yg paling Tok Wan suka.... :D

nazzman ibrahim said...

huhuhu meriah noooo ngan makan.....

meen said...

owh..ingat akak je sibuk berkursus..axim lagi sibuk dengan segala aktiviti mengisi perut lagi tu..hihi

izal said...

walaupun ko dah tau bende2 tu not healhty ko belasah gak ek...

kalau aku, dah awal2 tolak tepi...

hehehe ye poyo je ckp kannn....

hepi weekend bro...no project S huhh?? project ngan anies jelah, pastu kasik tunjuk dlm blog...

mummysyafie said...

satu minggu makan free..dasyattt tu...bulih tapau tak?

thegossiplounge said...

esok i ada kursus jugak tp 1 hari je!

Tokyo BLUE said...

pas makan mesti ngan.. dah la baru sampai nagantukk lapar.. pas makan ngantok kenyang.. muahaha

Catz said...

mengancam nya nasik lemak tuuu...teringin pula nak makan nasi lemak..

syukur said...

huii bihun udang tu sedap laaaa... tetapi mesti jaga diet .. he he

Faisal Admar said...

lor tu bukan popia goreng ke? apa yg basah nye.. popia basah kan tak goreng dan kulit dia warna putih? keke

axim said...

Kellaz,

kursus yang best cenggitu lah..makan tak hengat punyer..kahkahkah..

tak gemuk???tu ayat sindiran ker apa..sah sah la aku nih overweight..haha

===============================

Nrs.Sheikh,

ishh..apa plak suh mak buat..awat ko tak wat sendirik..kahkah

axim said...

Abang Bear,

boss tuh macam tak jadik pindah plak..still have no confirmation yet....biaq pi kat dia lah..

===============================

Kak Tiny,

awat kak tiny tak pi shopping skali...pi ajer,kerja tuh kalau nak pikir takan habis punya..haha

axim said...

Marjerin,

yer betul tuh marjerin...

==================================

Ita,

ko ni kalau tak ke sungai tak sah kan..kembang???memang a sedia kembang la akak oiii

axim said...

Tok Wan,

yang EDMS nih tak taw plak brand apa...coz ICT just assign vendor to carried out the system..kiranya bukan bangunkan sendiri ler...

===============================

Nazz,

meriah.....jangan tak meriah....
:D

axim said...

Meen,

sama sama la kita sibuk berkursus yer...

=================================

Izal,

nak wat camana bro..rezeki depan mata takan nak tolak kan...haha

axim said...

Kak Nor,

bulihhh...banyak lebih tu kak nor...nak??

===============================

Ted,

selamat berkursus TED!!

axim said...

tOKYO bLUE,

dah ngantuk tidur jer terus.....zzzzzzzzzzzzzzz

===============================

Catz,

then go get one yaa catz...selamat menjamu selera!!

axim said...

Syukur,

jaga diet??makan jer lah aku...hihi

=================================

Faisal,

oooo ye ker..aku sebut basah sebab dia dah di basahi dengan sos yang sedap tapi memang tu popia goreng pun sebenarnya..kahkah

love-n-hate said...

wahhh!!! sedapnye.. laparnye!!!
kat ofis hari ahad kedai tutup... huhu... makan roti je la dr pagi ke petang!!!

Izan said...

mak aih....
ni ada gak bila abis kursus naik 5 kilo ni. hahahahahhaha

ni kursus ke jamuan makan ni???

eedany said...

aku pun malas sangat nak attend kursus... yang best kursus ni cukup makan jer...

hari jumaat...kalau tarak fulus... aku zzzzz jer kat ofis! hahaha

pearlEJ said...

okeh ape... dapat mkn free tu axim... :D

axim said...

Love-n-hate,

:D

==============================

Izan,

ni kursus merangkap jamuan makan..kehkehkeh

axim said...

Eedany,

ada fulus semua jadik kan eedany!!

=================================

Kak EJ,

yerrr sesungguhnya makan free tuh satu nikmat dalam dunia nih..
:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails