Followers

Wednesday, August 20, 2008

What Were You ThinkinG?

Accident can happen anytime at anywhere..So those pictures below shown the moment when Hungarian weightlifter Janos Baranyai's first Olympics
a
ended in agony when he dislocated his right elbow in the ugliest moment yet of the Olympic weightlifting competition!!


*ergggghhh...ngeri siottttttt....aku yang tengok ni pun rasa semacam saja tak taw la kan apa yang mamat ni rasa..memang kena bawak pi jumpa bomoh ler mengurut kasi tulang siku tuh betul balik...awat arini aku rasa macam wengggg saja kepala....Rasa cam orang tak betul pun ada...hissshhhhh....macam ada yang tak kena..

41 comments:

ita.itu said...

kompem tulang blakang dia patah..aduhh..ngeri ek tgk....

shahril aley said...

weii gerunnnn siot
aku tengok pic tu pun dah trasa semacam
ayoooo
bahaya gak sukan angkat berat ni
aku pun dah ikut ko wenggg jap

LannY said...

gosh..its scary man....

M@x said...

Oh mygod...habis lah dia punya weightlifting career!

:: Wiween laoshi :: said...

errk...ngeri tgk tulang siku dia lari.isk isk..sah la mmg berat kan. kalo kak ween yg angkat bukan lari tulang nih. tercabut teros! agagagaga

MNN said...

pergh!! sakit!!

redSeptember said...

loh... naper nak g jumpa bomoh pulak. naper tak jumpa doctor?

macam mana la REd nak cari rezeki kalau semua orang na g jumpa bomoh aja ni??

haizzzz....

RizaL said...

tu la, buat per nak angkat benda berat2... ceh! sendirik cari penyakit, mak tak suruh pun buat bende tuh hehehe.... nk sgt adrenaline rush kan, there you have it~ keh keh keh

Ad Rifza said...

Lorr sian dia mesti sakit gilee tu...adusss...ngerii gak..terpeleot..ishh
Awat weng laak ni?hmm...

Ziana said...

ngerinye tgk tulang tuh!!
:(

pa.. r u ok?
me pon rase u mcm x ok..

Nikli said...

uiksssss..
ngeri giler..!!

citer ape hang tgk tadik..??
starwars..??
starworld..??

aRa said...

Perghhhh...cian mamat itew...

wah...pale wengggg...i pun ngah wenggg ni...rasa mcm serba tak kena je...hurmmm...

Faisal Admar said...

adus! sgt ngeri okeh..!!
siku kanan aku pernah jadi lebih kurang mcm tuh... tapi tak lah teruk sampai mcm tuh... nak masukkan balik sendi leh terkecing wo! unless gi klinik dpt bius ok lah...

[danial][ma] said...

hej! axim...OUCH! what a scary...

Princess Redbloodsnow said...

erksssssssssss...geli seyyy aku tengok xim
rase cam elbow aku plak yg jadiks gittew..haippp!!!

cian ek die...muke punyer ler hensem..wakakaka
**gatai**

eZa said...

adeihhhh! sakitttttnyeeeeeeeeeeeee!!!

Masy said...

adooooooooooooiiiiiiiiii!!!! tamau tgk ah! huhuh

izal said...

suruh mamat ni pegi umah urut...

byk amoi taiwan menunggu...

confirm baik!!!

pearlEJ said...

eeeeeeeee.... tulang siku terbonjol kat depan tu haaa.... scaryyyyyyyyyy!!

Marjerin said...

shooott !!

Rush Murad said...

bukan tulang siku jer yg terbonjol, macam2 benda lain pun terbonjol sama..... :D

but aku respect ler depa yg main sukan nih.... boleh angkat beberapa ratus kilo.... macam Badang... eehhh... apa jadik dengan Badang Malaysia ekkk?

p/s: suka tengok Volleyball n Hockey... syookkk....

Nurmala said...

hah..
saya pun ada dapat email ni..
ngeri kan?

eedany said...

huh.... habis otot2 yang gebu itu!

gerenti nangis dia...

budleee said...

erk!!!

aaaak!!!

argh!!!

eeek!!!!

eeeee!!!!!

ooooooooooooh!!!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

EEEEEEEEEEEEEEikK!!!!!!!!

well.. he can be a model or spokesperson for sports injury or minyak urut kalau tak leh angkat berat lagi

bluecrystaldude said...

Mak aih.. Aku selalu gak tengok angkat berat nih.. tapi so far tak da plak incident camnih.. mesti tym aku tak tengok. kesian2..

axim said...

ita,

tu la pasal...mesti patah...ishh ngeriii...

=================================

Aley,

ehhh ko plak jadik wengg yekk...sama la kita..huhu

axim said...

Lanny,

yup...i bet it does!!

===============================

m@x,

yeahh agreed..it will cost him that consequences...pity him..

axim said...

Wiween,

agagaga??erkkk tu buka ARA nyer trademark ker??haha

===================================

MNN,

mesti sakit bangat tuh bang chik!!!

axim said...

Red,

ooooowhh ye tak yer...takpa takpa..zaman moden nih sumer duk pakat cari doktor dah..haha

================================

Rizal,

hahaha...that was his career man.!!

axim said...

Ad Rifza,

yeah...memamng sakit tuh..!!

=================================

Ziana,

pa ok la ngah...smilee...:)

axim said...

Nikli,

tengok citer star wars la bro....yang animation tuh...

==================================

Ara,

hang pun wengg kah....sila selidik apa sebab nyer yek..hiks..

axim said...

Faisal Admar,

hang pernah jadi cenggitu ker???sian hang..mesti sakit kan...

===================================

Danial Ma,

oucchh...it really does!!

axim said...

Zie,

haaaa mula la nak menggatai tuh..pantang tengok mamat hensem sikit yek ko ni zie..hehe

===================================

Eza,

yeerrrrrrrrrrrrrrrr....sakkkkeeeetttttttt..!!!

axim said...

Masy,

haaaa jangan tengok k..kang tak lalu nak makan plak..hehehe

==================================

Izal,

hang nih bab bab urut tip top...kat KL tuh mesti hang da hapai sumer tempat baaaeekkk punya kan..haha

axim said...

Kak EJ,

SOOO SCARYYY KAN!!

=================================

Marjerin,

shiiitttt!!

axim said...

Tok Wan,

amboihh yang terbonjol yang lain tu tokwan nak kena mention gakk ekk..haha..

aku suker tengok volleyball ngan table tennis...beshhhh...

===============================

Nurmala,

aaahhh...ngerii kan!!

axim said...

Budlee,

haaaa panjang nyer ko latah buddy..haha

=================================

Hazieq,

lucky la ko tak dapat tengok..kalau tak mesti loya jer tekak tengok live..hehe

lily.lulu said...

omg .. ngeri nyaaaaaaaaaa !!
sian tgk dia

aduiiiiiiiiiiiiii

axim said...

Lily,

hahaha....ngeri kan..pa tengok pun rasa semacam aja....eeeeeeeeeeeee

Beruang Madu said...

Mak datuk ngerinya.. aritu masa kat KK abang Bear tengok olympik nih ternampak perserta dari Britain yg terjatuh dari gelung gymastik kepala jatuh dulu... pas tu badan terlipat, sib baik ok... Abg BEar dah jerit macam makcik nampak budak jatuh lombong jer... 'ARGHHHHH!!!!!'

Suka Bebel said...

Pergghh!! seram siot. sebab tu aku tarik diri last minute masa nak mula olimpik tue, tiba2 rasa cuak plak.hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails