Followers

Saturday, April 26, 2008

BeranTakkaN MalaS

Pagi ni sangat malas.

malas untuk bekerja..ohoho,dah jumaat rupanya hari ni.

Patutla mood untuk bekerja sudah mula pudar sebab esok hari minggu..hehe..jadi boleh lah berlibur ataupun berehat sahaja di rumah esok..yaaaayyyy..

Tapi hari ni still kena kerja..argggghhh malasnya aku....aku malas.

Adakah aku ada masalah mental?

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tanda-tanda anda menghadapi masalah MENTAL

Pertama: Anda sentiasa menghadapi masalah untuk bangun tidur



Kedua: Tengkuk anda sentiasa merasa sakit dan susah untuk memusingkan kepala.

Ketiga: Rambut anda sentiasa kusut masai setelah mandi dan menggunakan syampu terbaik

Keempat: Kepala anda sentiasa merasa pening dan seperti berada di awang-awangan.
Kelima: Berat badan anda terus meningkat dengan mendadak walau pun telah berusaha keras untuk mengurangkan berat.
Keenam: Anda sentiasa merasa letih yang amat sangat dan sentiasa mengeliat.

Ketujuh: Anda sentiasa merasa fikiran terlalu sempit.
Kelapan: Anda sentiasa merasa diri anda terlalu kecil dan selalu dipermainkan.
Kesembilan: Boss sentiasa marah dengan anda.
Kesepuluh: Anda sentiasa basah kuyup ketika keluar makan tengahari walaupun berpayung.
Kesebelas: Anda sentiasa dan selalu merasa penat yang amat sangat.

Keduabelas: Anda sentiasa merasa diri tersepit.
Ketigabelas: Anda sentiasa merasa kehadiran tetamu asing.......
Keempatbelas: Anda sentiasa merasa seperti hendak demam dan selsema serta kepala merasa panas.
Kelimabelas dan akhir:
ANDA SENTIASA MERASA,KESEORANGAN DAN MERASA AMAT TAKUT, SEPERTI ADA SESEORANG BERADA DI DALAM RUMAH.......HI HI HI...



*semua simptom ni aku dah ada.Maka dengan in sah,aku ada masalah mental.

4 comments:

ita.itu said...

kah.kah.kah..lawak la hang..betul gak ek

axim said...

ita.itu--->tu la...aku dah mental ni..hukhuk..

bluecrystaldude said...

hahaha.. lawak2 kucen2 nih... gambar last skali paling bes.. muke inesen jek.. hehe..

kalau tgk kucen dah terpikir penyakit mental, bahaye gak nih. hoho

Princess Redbloodsnow said...

bapakkkkk comey lah nyau² sumer tuhhhhh!!!
haiiiipppppp!!!! gerams very da sungguh aku nengok wehhhhh!!!

kalu ler nyau aku mcm tuh
mmg hari² aku geget linga dorg..hahaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails