Followers

Thursday, April 10, 2008

Rabbit Farm









4 comments:

ita.itu said...

wah lama x pegi ngk rabbit nih..kalo nmpk anak aku sure ngadap je blog ko xim..hehe

axim said...

ita.itu--->pi la bawak anak anak tengok rabbit...tunjik jer kat anak akak tu gambor -gambor nih...kasi diorang terliur
haha

Beruang Madu said...

Azim.. tikus... eh tikus pulak dah... arnab ni diorang ternak utk jual ker?? ada ker diorang jual yg dah siap atau dah jadi daging jer?? ada tak?? ni kat Penang kan??

axim said...

arnab ni diorang ternak untuk pengunjung la bang..boleh beli makann 2 ringgit dan beri makan kat arnab arnab yang chantek tuh...bukan untuk di jual sebagai bahan makanan...untuk recreation purposes jer..ni bukan kat penang,ni masa kat Langkawi last week...lupa lak nak mention..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails