Followers

Friday, April 18, 2008

Sarapan Percuma

Lepas meeting pagi tadi,masuk je bilik opis aku ada satu plastik bungkusan yang di tinggalakan,berserta sekeping nota:
Nota tertulis: Sarapan pagi dari abang Dhalan (anak dapat 9A PMR)..hmmm da dua minggu dah result PMR umum abang oiii..hehe..abang Dhalan ni Water treatment Plant Operator kat dalam section aku.Sarapan yang di beri berupa roti telur dan teh tarik.

Lama gila rasanya aku tak berjinak jinak dengan roti canai ni,Alhamdulillah..rezeki lagi hari ni..terima kasih kepada beliau yang memberi.

Tapi teh tarik aku tak minum,sib baik ada enchek Salman boleh gak tolong minum air tuh..daripada membazir kan.

*Enchek Salman yang malu-malu ketika gambarnya di ambil..

Apa-apa pun,tahniah atas kejayaan anak abang tuh,dan terima kasih daun keladi,kalau ada rezeki lebih nanti bagi la lagi,tiap tiap hari pun saya terima jer dengan hati yang terbuka...hehe

*syukur dengan semua rezeki tuhan..

4 comments:

amscreamo said...

untung kalo hari2 dpt breakfast free.jimat

Lily.Lulu. said...

rezeki tuh .. Alhamdulillah ....
aku pun x minum teh tarik
ntahkenapa ...

axim said...

amscreamo--->yup sangat bersetuju dengan kenyataan anda tersebut.boleh sep duit.

lili.lulu-->alhamdulillah...hmm sama la kita,hehe,nanti kalo ada teh tarik bagi jer kat wiween...hehe

rudy bluehikari said...

axim, teh tarik sy pun xminum. bahaya sbb teh tu angin bagi saya n susu pekat manis not good for kesihtn.

roti canai/telur...sebulan sekali jer sentuh. huhuhuhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails