Followers

Thursday, April 17, 2008

Entri Khas

Entri kali ini khas untuk menjawab TAG yang telah di beri oleh orang ini minggu lepas bertarikh 4 April(jumaat).Tapi nak jawab Tag 3 tu dulu yek..hehe,Tag 2 tu simpan untuk minggu depan plak k..

Jadi ini dia isi kandungan tag tersebut:

1. Post YOUR photo wearing red, may it be red top, bottom, the least would be red accesories if u hate wearing red. If u can't find one, u still have an option.Either post your significant other's photo or your child's photo, if u have one.Of course, they should be wearing red.

2. Let us know the reason why u were wearing that particular day.Was it ur birthday? Is red ur fave color or was it the shirt that u first saw in ur closet that day?

3. Tag 3 people close to ur heart from ur blogroll.

Akupun dengan bersungguh-sungguh hati nya menjawab tag ini dengan menyiarkan gambar aku pakai baju merah..haha,siap dengan ekspression yang berlainan tuh...saja terlebih rajin..takpa kan ween..baru meriah sikit,hehe
*ini muka selamba*muka curious*muka konpius*muka tak puas hati*dan akhir skali muka senang hati...haha

Reason aku pakaibaju merah ni ialah..hmmmm sebab kena tag la aku pakai baju merah ni,ok tak alasan aku tuh?

hmmmm nak kena tag orang yekk...tak taw la nak tag sapa

jadi biarlah ia berakhir di sini dulu buat masa ni..

*next week la yek aku wat tag yang satu lagi tuh..boleh save entry sket kan..

7 comments:

Am said...

hai Axim, macam-macam tag ada di pasaran sekarang ya Axim hehehe

Hensem axim berbaju merah tu

Oh ya terima kasih kerana singgah diblog Am dan salam perkenalan kembali dari Am

Wiween @ Awin said...

tu dia rambut komando daaaa....kekek ni sah merah menyala ni.btw, tq xim psl jwb tag kak ween.;)

axim said...

am--->yup,macam macam tag ada di pasaran sekarang...nak beli taknak neli ajer..hehe

wiween--->u are welcome..nanti kita main main tag lagi,ahakzz....

ita.itu said...

hensem pakngah...sib baik aku x de anak perempuan..hehe..

Lily.Lulu. said...

alalalala .. comey jek muka yer
heeeeeeee

axim said...

ita.itu--->tu la pasal..kalu tak bleh dah nak start ngendeng-ngendeng..heeeee

lili.lulu--->erkkkk....

Chen said...

muka curious so cute!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails