Followers

Thursday, April 3, 2008

I'm BacK...

Salam kepada semua.

Actually saya baru balik dari outstation kat Langkawi (bermula 31 mac hingga 2 april) atas urusan kerja..jadi tiada berkesempatan nak update blog...sangat penat sekarang..

Petang tadi baru sampai rumah,dan nanti saya akan update cerita-cerita dari Langkawi.tapi sebelum itu saya nak jawab tag yang telah di berikan oleh kak ita minggu lepas..senang jer nak jawab tag ni akak kan..hehe,by the way,thanks..('',)

~~Begin Copy~~

This is the easiest way and the fastest way to :

1. Make your Authority Technorati explode
2. Increase your Google Page Rank.
3. Get more traffic to your blog.
4. Make more new friends.

Rules :

1. Start copy from “Begin Copy” until “End Copy” to your blog.
2. Put your own blog name and link.

3. Tag your friends as much as you can.

1. Picturing of Life
2. Juliana’s Site
3. Shower Your Children With Love - The Right Way
4. Life’s a journey, not a destination
5. Simple Life
6. Life is beautiful; Life is love
7. Lovely Mummy
8. Lemonjude
9. Faith,Hope,Love
10. Newife Blog
11. Good things in life…
12. …the Guru-Guru life…
13. Ezooone
14. mangosteenskin
15. restnrileks
16. Nikli
17. Ita.Itu
18.Welcome to my life(axim)

~~End Copy~~


*tak taw nak tag sapa lagi...tapi at least saya da jawab tag ni yekk...

4 comments:

Nikli said...

Salamz..
aku pon main ngetag je sesapa..
heheh..

*1st time sini..

axim said...

salam nikli...thanks for dropping by.

ita.itu said...

tq ye azim..budimu ttp ku kenang...tu dia org yg atas sekali tuh dok ngetag aku...hehe...

axim said...

ita.itu--->nanti axim tag akak plak yek...tunggguuuuuuu.....hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails