Followers

Friday, April 4, 2008

Own-Made DINNER

Berikut merupakan sedutan peristiwa semalam..

X: Sedap ni kalau dapat dinner ngan ikan salmon grill...with rice plak tuh...hehe

Y: Ada ikan salmon ni,just enough for you,wif chips..

X: Mmmm tanak la susahkan you...takpe lah,kita makan kat luar je..

Y:it's ok,da bawak kuar bahan-bahannya dah pun..i'll cook..but remember-dont complaint ok..

X:I'll neva complaint..by da way,thanks..('',)

Y: Dont thanks me first until you taste it..ahakz..

So here's the dinner last night,





And finally i would like to say a million thanks for the very great dinner....Simple yet nice and meaningful.

*I love Salmon fish...!!it makes me go craxee..... actually this meal really remind me back about this place.


14 comments:

rudy bluehikari said...

sayur tu awat xabiskan? baik utk kulit n kesihatan.

freakmie said...

bro..memang buat aku lapar la...

axim said...

rudy---->sayur tuh banyak sangat..dah tak terlarat nak habiskan...i do love vegetables..hehe

freakmie--->kalau lapar jom kita pakat-pakat pi makan...jom...

shahril aley said...

ermm yummilicious....
tonite i'll having dinner in sri murni. jom axim....

axim said...

shahril--->jom jom...sri murni tuh kat mana ekk?

Alam Setia said...

salam. sedap tu...membuatkan Alam terasa lapar. biler nak masak nie? nak gi makan...

Wiween @ Awin said...

wah wah wah..masak salmon tyle omputih ni.lenkali ajak arr kak ween makan.ape daaa...hehe

Beruang Madu said...

Azim... sedapnya nampak makanan tu tapi abang lebih suka yg berkuahlah.. nampak kering sangat.... tapi azim dah slim.. untung jadi orang slim, makan apa pun tak kisah

Bongo said...

Alsalamu alikom

Although i didn't get the whole text up there , but the meal seems delicious

bon apetite :)

axim said...

alam setia--->alam,anytime jer bleh...bgtau jek..hehe

wiween---->akak menyepi jek sari dua ni,tak sempat nak bagitau,hehe

axim said...

beruangmadu-->abg bear,aah,baru perasan makanan tu tak berkuah..tapi juice sunset dah ada ok la tu,btw,jangan tertipu ngan gambar..mana ada slim..haha

axim said...

bongo--->bon apetite to u too..peace..!!

lindosh said...

haih sedappp tuu.. tingin nak pi makan kat mahanttan fish market.. bila ntah nak pi

axim said...

lindosh--->nanti kalau pi manhattan fish market jangan lupa try salmon grilled with rice...yummylicious tuh..!!

peace..!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails