Followers

Wednesday, April 9, 2008

Lunch @ KFC

Location : Tesco Pulau Pinang
Venue : KFC
Time : 1.24 PM
Menu : Colonel KFC Chicken Rice Combo (Spicy Chicken)
Participants : Axim & Mr.Salman (as usual)



Participant Comments :

Axim - Its really Finger Licking Good!!
Mr.Salman - Apasal aku tak kenyang nih?


*Best la nasi kat KFC nih...suka sebab dia masak ngan butter kot kalau tak silap aku...

8 comments:

Ted said...

x ske..aaaaaaaaaaaaa!!!!

ita.itu said...

wah terlior ko.sdp banget..hehe..saje je ko ye..ko dah try dulu..sdp x adik angkatku? haha

axim said...

ted--->nape lak tak suke.....sedap wooo ted....

ita.itu--->waaahhh da jadi adik angkat la maknanya aku ni yek...besh..besh...haha

colonel rice combo tuh sedap akak...saya suka nasik dia ngan sup fish ball tuh...macam kena jer bila makan ngan ayam yang spicy tuh....kesimpulannya,satgi malam pi cari kat KFC berdekatan k....anda pasti tidak akan menyesal..hehe

peace..!!

Beruang Madu said...

WAHHHhhh tetiba apasallah nampak sedap ini KFC walhal kat sini tak pandang pun, tapi kan Azim... abang nak cerita masa abang kerja kat Bangladesh kejap dulu, KFC kat sana ni macam tempat yg sangat mewah.... sapa2 dapat makan kat KFC akan dihormati sangat kat sana.... kesian kan...

axim said...

beruang madu--->owh abang bear penah kejer kat bangladesh yek dulu..ish ish ish kesian kan kat golongan yang kurang bernasib baik ni..syukur la kita hidup dalam negara yang sedang membangun macam malaysia ni...at least nikmat keamanan dan kedamaian masih membawa erti yang kukuh...(macam lari topic jek komen ni kan...haha lantak la.hehe)

rudy bluehikari said...

axim, isk...butter ke... pasni axim kena lari keliling padang utk bakar balik kolestrol tu. bahye bahye

LannY said...

ish ish...sapa la mamat yang nampak rambut n dahi saja tu? mcm kenai aja..he he

axim said...

rudy--->sekali sekala bro..haha

lanny-->kenai ka?dashyat hang ni,sumer hang kenai,hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails