Followers

Wednesday, April 23, 2008

Laksa Kuah Oren

Dah setel urusan kat LHDN tadi,maka aku pun menurut kata perut yang dah kelaparan minta di isi.Dah boring dah asyik makan kat Tesco so arini aku mau ubah angin sket..makan jauh sket dari opis..baru syokk...tak taw nak pi mana last-last aku decide pi Quensbay Mall..dan macam biasa yang akan jadi pengiring setia aku ialah Enchek.Salman..hehe

Sampai kat Quensbay Mall lagi la kami rambang mata tak taw nak makan apa..serba tak kena sebab banyak sangat tempat makan yang menjadi pilihan.Dan di satu sudut itu aku terlihat kelibat Laksa Shack,dan tak semena-mena keputusan di capai..oleh kerana Enchek.Salman ni parti bebas maka dia menurut jer mana-mana tempat pun,janji leh kasi dia kenyang.

Bila dapat menu sekali lagi jadi rambang mata tak taw nak pilih menu apa...hahahah..Order je la apa yang patut..kat laksa shack ni aku suka tomyam laksa nya,enak sangat..tapi untuk lunch kali ni aku nak makan nasi...di ulangi,aku nak makan nasik...

*senyum la beb sebab nak makan kan....('',)
*ini yang aku pinta-nasi kerabu with ayam percik...(Actually aku teringat nasi kerabu bila baca blog ini..hehe)

*ini pula makanan Enchek.Salman-Nasi Briyani Ayam...sedap woooo...

*ini air enchek.Salamn..aku minum iced lemon tea.

*Oleh kerna dia (enchek,Salman) kelaparan maka dia order roti jala sekali..huhu

*jemput makan...jemput makan...jemput makan..jangan segan-segan..

Overall makanan kat sini ok..dan service pun standard..kalau anda pencinta laksa,maka ini tempat yang paling sesuai untuk melunaskan keinginan anda tersebut..ada berbagai-bagai jenis laksa yang di sediakan kat sini..just pilih jer dari menu.

*aku?.....bukan penggemar laksa.

13 comments:

Lily.Lulu. said...

wahh .. dapat jugak makan nasi kerabu yer .. hehehe .. sedap ???

tapi terliur laa tgk ayam percik tuh .. adoi doi doi

macam nak makan je lagi nasi kerabu
:D

miezi said...

entry ko byk yg membuatkan aku keliuran

ita.itu said...

hi mamat hensem..senyum smpi ketelinga ye ko dpt makan..hehe

arsaili said...

isk3...sedapnya nasi kerabu tapi suka yg ori

fusarium solani said...

bestnyer! semasa outstation hari itu tak sempat nak ke queensbay, sempat lalu je!

axim said...

lily.lulu--->nasi kerabu yang pasar malam tuh pasti lagi sedap...

miezi--->sesungguhnya aku tidak berniat nak mengkecurkan kalian...

ita.itu--->Da lapar tuh yang gumbira bila dapat makan..hehe

axim said...

arsaili-->memang yang ori lagi sedap..

fusarium solani-->nanti kalau datang lagi singgah singgah ler..

Chen said...

hello!

ur list of things to do... you forgot:
1) shitting
2) pissing
3) korek hidung
3) main sabun ?
4) sleeping

haha... jangan mare!

thanks for visiting my blog!

Wiween @ Awin said...

roti jala itu nampak menarik axim.heheh bak skit.;P

lindosh said...

cemana aku bleh salah komen neh. haha.. malu aku. apa nak tadi tadi ntah. dah lupa haha. ape pon aku pon sama cam hang. bkn antu laksa. tapi still bleh makan.

rajin nya hapdet? aku tak terdaya nak buat cam hang.. hurm

troskann kerajinan anda ehehhe

axim said...

chen---->hello to u too...!!thanks for visiting my blog too..try to figure out that list..haha

wiween--->shedappp roti jala tuh...nah axim kasi dua ketul..

lindosh--->lind,apa yang ko salah komen nih?tak paham....

Abah Mui'zz said...

Nasib baik Axim tak makan otak-otak. Abah cuba otak2 Laksa Shack di 1 Utama, tersangatlah tidak sedapnya.

axim said...

abah mui'zz--->actually yang set nasi kerabu tuh ada sekali sup daging ngan otak-otak...say tau otak-otak sini tak sedap so suh enchek salman jer habiskan...haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails