Followers

Tuesday, April 22, 2008

IndaH LeLapkU

Sedikit penat.

Semalam menaiki bas di hentian puduraya tepat jam 12 malam,dan aku tiba di Penang ini pada pukul 6 pagi-bermakna dalam 6 jam masa aku di habiskan di atas bas sahaja..!!

Mungkin pemandu bas ingin lebih berhati-hati supaya tiada kejadian yang tidak di ingini berlaku(sebelum ni kalau aku amik bas pukul 12 malam dalam pukul 4 pagi da sampai,sempat la nak berehat buat seketika)

Tiba di rumah jam 6 pagi tadi terus bersiap-siap untuk ke tempat kerja, tetapi tekanan sedikit berkurang kerana boss aku takder arini,dia pi Langkawi,so boleh la aku bermaharaja lela sat lagi,hohoho

Kesudahannya,waktu rehat aku terisi penuh dengan mimpi-mimpi yang indah...

Ni bukan gambar tidor masa kerja yek,ni masa rehat...mak aku kata tak baik curi tulang masa kerja,nanti tak berkat duit gaji nanti,hehe..aku tak mahu jadi anak derhaka.

*gembira dapat kembali berblogging setelah tiga hari menyepi...da rindu giler pada A.X.I.M.U.D

18 comments:

Idham said...

fuh seksi giler gambo ko sedang beristeri rehat. siap black and white lagi. Tapi sape yang amik gambo tu takkan amik sendr kot..
http://idham-xpression.blogspot.com

LannY said...

selamat ko ari ni..he he..kalau boss ada mampoih penat punya lol

Lily.Lulu. said...

Alhamdulillah .. selamat sampai ...
:)

tido tuh enak sekali ...

Ted said...

hehe.rest la ekk...t upload gambar.nway puduraya?kg kat mana ni?bukan ke kemaman?

rudy bluehikari said...

ehh..tido pun tangan boleh amik gambar ke? :p

Beruang Madu said...

Ooooo axim datang KL tanak contact abang bear... takutlah tu nak kuar makan ngan kami...

Mohd Noor Hakimi said...

Assalamualaikum

salam perkenalan

shahril aley said...

ko dtg KL rupenye. apasai tak habaq boleh lepak kat william dgn duta william sapa lagi klu bukan dgn si lilylulu itu....

dah lama tak naik bas ekspres

axim said...

idham---->tah,paparazi kot duk amik gambar aku tuh..haha

lanny-->tau takper...sib baik orang tua tuh takder...bleh la rilek rilek sket..

lili.lulu--->alhamdulillha..memang enak lili..tapi lagi enak kalau dapat makan kat william!!!haha

axim said...

ted-->ok ted...da rest pun...dari kemaman naik bas ke kl,then sambung lagi ker penang..huhu

rudy-->cctv yang amikkan gambar tu kot..haha

beruangmadu--->bukan tyak mau jumpa abng bear,time constraint la..next time leh kita jumpa makan makan kat kl..apa?abg nak belanja?elok la tuh...hehe...belanja kat carls junior okeh...hehe

axim said...

mohd noor hakimi--->salam perkenalan jua...already link urs..

shahril aley-->tu la,kalau tau bleh gak lepak ramai ramai ngan duta william terkemuka tuh...huahuahua....

Syam said...

wah...tidur macam anakku sazali ahaksss...

Princess Redbloodsnow said...

woiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bangun woiiiiiiiiiiiii

ngular mengular jadik ular ler ko neh axim

aku gak pekerje contoh yg x pnah titon dlm opis **agagagaga**

KUHNUNNNNN...lalalala **bersiul**

ita.itu said...

ye ke ko x curik tulang xim...x caya lah aku..haha

axim said...

syam--->tidur macam anakku sazali yekk..haha

zie-->ko memang layak di berikan gelaran pekerja contoh k zie...

ita.itu-->tak caya tanya aku..haha

axim said...

syam--->tidur macam anakku sazali yek..haha

zie--->ko memang layak di berikan gelaran pekerja contoh zie...

ita.itu-->tak caya tanya aku..haha

Wiween @ Awin said...

elelelell ini tido memain ni.kekekek ;p

axim said...

wiween-->titon betul tuh..penat la tuh....haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails