Followers

Monday, April 28, 2008

NoodLE StatioN

Terpaksa ke opis juga hari ni atas beberapa urusan kerja yang perlu di selesaikan..bukan aku tak boleh buat esok jer,tapi sekurangnya esok aku boleh tumpukan pada kerja lain yang pasti akan kunjung tiba..at least tak la kelam kabut sangat.

Lepas balik dari opis tadi,pi hang-out ngan anies kat E-Gate..kali ni kitorang lepak kat Noodle Station-makan petang merangkap makan malam skali.Anies nak aku try Wantan mee with BBQ chicken..sedap katanya.So here we are,at Noodle Station.


*kitorang tak duk kat dalam,we choose to hang-out kat luar,mengadap laut..best woo kena angin petang...sepoi-sepoi je..





*yang penting ada tanda HALAL


*i order-I LOVE YOU honey Lemonade(dah nama dalam menu camtuh)*while Anies having Iced Lemon Tea
*this is wantan mee with BBQ Chicken and Mushroom..we both order the same meal.

*the meal is served with wantan soup....sedap sup kosong ni..wantan tu lagi sedap..
*aku suka lada jeruk kalau makan mee macam ni memang aku taruk lada jeruk.
*Can i have chopstick please?tak biasa makan pakai sudu..hehe
*kat bawah air tuh ada madu...lupa nak kacau tadi...manis sangat...
*kan da cakap best..tak cayer...

*ye..ye..best...tu yang makan sampai licin ni..
*sesekali lepak depan-depan pantai rasa tenang jiwa...lagi tenang sebab dapat mengenyangkan perut..haha

If you try to find some place with a lot variety of noodle meals,with affordable price,then noodle station is da great choice for you.a beverages here also come with a lot of variety and be presented in creative way.maybe we'll come again later to try another meals.

Straight away back home after had an early dinner..hmmmm da weekend is sooo over,means to say that tomorrow the ordinary routines will start back again.

*why sometimes i think that times is tick away so fast?

6 comments:

Lily.Lulu. said...

wahh .. sedapnyaa .. kat KL pun ada noodle station kalau x silap, cuma x pernah gi lagi laa ..

nanti lily nak gi cuba jugak laa .. air i love u tuh nampak menarik jer !!

:D

nasazfrog... said...

bab makan2 nih mmg aku tahan nak tgk lah.... kang asyik mkn jer keje aku ni kang... air tuh lain mcm jer gelas dia ek... memang mcm2 lah...

kakLuna said...

akak x pnah singgah e-gate tu..tesco penah la..hmm kalo nk makan lain dr yg lain boleh gak try nih.(siap duit jugak la kan?) hhehe

axim said...

lily.lulu--->air I LOVE YOU tuh menarik jugak...takperasan ker bekas nya macam kat william?hehe

nasazfrog--->tengah diet yek...maklum la ada orang lain dalam perut tu yer kak..hehe...

axim said...

kak luna--->tak mahal sangat la kak..harga besa besa jer...boleh sangat kalau nak makan kat situ..

ita.itu said...

xim airnye mcm dlm aquarium kan..ada kaler biru lg bwhnye..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails