Followers

Friday, July 25, 2008

FreakY FridaY


I'M SO FREAKING PISSED!!

after all that we've been planned-this is how it ends????

I dont think so!!

must figure out something,to make sure i've got it..

Ohh gosh...i want it sooo BAD!!

WHY YOU ALWAYS DON'T TRY TO UNDERSTAND???


31 comments:

Beruang Madu said...

Waaa... ini Dewa sudah mengamuk... kenapa nih... tanak share cerita ker?? Plan apa nih... Projek S tu ker??

ita.itu said...

ayo muka ko serius jek dik..takut akak ngk..napa nih

shahril aley said...

relax papa
bawa bertenang jangan ngamuk2 okey
amek nafas dalam2 lepas tu hembus
istifarh banyak2....
cube cari penyelesaian yang terbaik
BT sentiasa menyokong dari belakang

PUTUBAMBU said...

wah..nengok tu.. muka axim dah jadi kuning.. kalah hulk yg hijau tu.. hehehhe...

naper dik?
meh minum ice blended meh.. kak putu belanja.. kasi cool sikit diri tu..!

istigharafar byk2...

pearlEJ said...

ya ampunnnnnnn... dah bertukar menjadi hijau!! sabaq2... jom pi pekana ais kacang kasi sejuk badan sikit nak??

budleee said...

erk...

seram gak..

is this the prince of light :-SS..

jom minum ribena ice blended kat william :D

PUTUBAMBU said...

aikk?? tadi aku tgk kuning..
dah salin kulit jadi ijau pulak..

baik aku lari cepat..!! karang axim tukar jadi hulk (hogan?)..abih le..!! aiyakk..!

Ad Rifza said...

Awat lak ni?apa sudah jadik?

Rush Murad said...

bawak bertenangggg.... hari Jumaat... tak baik emo2....relaks ler ekkkk.... anyway, just enjoy ur weekend... jangan stress2 n tensi2.....

p/s: macam mana muka jadi kaler Hulk??? :D

izal said...

awat gangster sgt muka bro...

haha aku tau ko tgh risau & bengang...take it easy bro...

hepi weekend bro...i'll b away..
c u on next wednesday...

nor rahafza said...

alaaaa....ni psl xleh pi sarawak gak ke..jgn la...dh la sam pn mcm xleh pi gak..huhu..sian aku...

RieNa.YuMi said...

wahhh....azim sangat marah neh....wats up dude....rileks k...

thegossiplounge said...

this is scary. :(

KNizam said...

la jadi hulk ke ni ek. hehe rileks.

Izan said...

aduh... muka tensen...
konfirm masalah negara nih

Ziana said...

pa...
namoo laa wat muke camtuh...
takotttt..
mcm HULK
:(

axim said...

abang bear,

haaa sebab projek S tu lah..kita dah plan last ;asy jadi cengginih...hishhh,...

================================

Ita.Itu,

haaaa len kali jangan ngater lagi kat pakcik aku kalau tak aku jadi hulk cengginih..kahkah

axim said...

Aley,

hang tuh memang sentiasa jer kan menyokong papa dari belakang..kahkah....its ok..i'm ok now..

================================

Putu Bambu,

kalah hulk yek..akak..mana ice blended nya..tak kira tak kira nanti nak tuntut jugak..huhu

axim said...

Kak EJ,

namooo ais kacang...nak ais blended bleh???

==============================

Budlee,

namoo ice blende ribena laici william,nak frapuccino with chips kat StarBucks!!

axim said...

Putu Bambu,

hehehe aku dah tukar la gambar hijau plak kak..haha..akak lah yang kasi idea tadi terus buh gambar hijau tuh..kahkah

===============================

Ad Rifza,

kalau ad nak taw tengok entri latest tu k..

axim said...

Bang Tepak,

alhamdulillah ada penenang....ye la hari jumaat tak baik emo emo cengginih...tu yang muka kaler jadi ijooo sebab dah tensen sangat..huhu

==============================

Izal,

aku nak casting untuk filem hulk terbaru,bleh?haha
enjoy ur weekend k bro...see u on monday!!

axim said...

Angah,

bukan lah angah...ni projek lain..yang sarawak tuh insya ALLAH jadik...dun wori be hepi okeh,,,,u take care..

=============================

Riena Yumi,

kalau nak taw citer baca latest entri..(entri ataih ni..)

axim said...

Ted,

scary huh..haha

=============================

Knizam,

tak pasal pasal aku plak jadi hulk..huhu

axim said...

Izan,

ni lagi hebat ni dari masalah negara..ishhhhhh

=================================

Ziana,

takper,muka papa dah jadi normal balik sebab anak anak duk kasi concern tadi sumer duk kol..TQ tq...luv you all!!!

انى احبكم فى الله said...

waw this is asuwm please visit mine

love-n-hate said...

:( cian dia...

mummysyafie said...

alamak...paling tak suka kalau perasaan macam ni timbul kan

sabar lah dik

Lily.Lulu. said...

err .. tatotttnyaaaaaaaaa !!!
muah papa !!

axim said...

susah nak eja,

erkkk aku tak paham bahasa arab lor...tapi annati aku lawat jugak la site ko...walaupun aku taw hang memang tak paham apa aku tulih ni..kahkah..

anyway thanks for dropping by!!

================================

Love-n-Hate,

yeah....pity me...:(

axim said...

Kak Nor,

da sabar la ni kak..kalau tak da rombakkan satu stesen ni dah...haha

================================

Lily,

nasib baik adeq kasi kiss
:D
PAPA da jadi normal balik..hehehehehe

aRa said...

aduh...tak tdo tutp lampu la jawabnye i ni nnt...agagagaga...dah la lampu yg i pasang time tdo warna ijo...ngeri woooo muka u cni...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails