Followers

Monday, July 21, 2008

Tell Me HOW???

What a hectic day!!

I'm freaking pissed because for da first time since i'm working here,i'm being accused for something that i've dont ever know...Lucky My Boss got my back...hmmm never mind,dont want to think about it anymore..Just trying to be cool eventhough deep inside i'm not.

Just so you know mu schedule quite tight lately...Pretty tight but still have much time to blogging..haha (thats why i'm still here..blogging is my passion,am i??)

up till 25th July,i think our project already finished and i need some rest after dat...but for today i've receive 2 course memo....ouuucchhhh..another courses,i gues...

so here they are,


for 28 - 29 july i've to attend this course,


on 31 july till 1st august i need to be in Langkawi to collect Some sample,


2 august till 5 august i've got some holiday to catch,


and this onee....OMG!!the dates really clash with my holiday planned....so how????

Just dont want to think about it yet....too tired already..

*guys,nanti malam baru aku bloghop...too many things to do today...nanti malam Insya Allah ada masa kita berjumpa lagi k...da nak balik dah....wow..kat luar sangat gelap....

38 comments:

Ziana said...

pa...
date clash laaa...

ermmm...
pi rest dulu...
then later br pk ek?
:)

try ek pa?
:)

arsaili said...

salam..poor u..hope it can be settled

Inah said...

ni baru nak komen :)

sbb dapat no 3 :D

papa!!! sila bagi excuse..psstt..mintak je mc kat doc chen..lalalalala (inah dah jadi budak jahat :P)

bukan senang nak jumpe alang..dah nak fly jauh beribu batu ni :(

thegossiplounge said...

something happened to me too. so fucked up when u r accused of something u didnt do!

pearlEJ said...

alahaiiii... baek punya plan S tu tetiba clash lakk... mesti tension jerkkann.... x per, pikir pelan2 mcm mana nk cari reason... kalau tak boleh gak, hermmm tak dapek den nk nolong ehh..

Syam said...

adoi...kena tarikh sama lak...huhuhuh...pandai2 la adjust hehehe

KNizam said...

biasa la kalau kerja kat national utility giant mmg camtuh zim. hehe :)

shahril aley said...

huhuhu....
jgn kau pulang dulu ya pa...
kite balik sama2 ye....
tak pun try tengok flight paling lewat malam terakhir tu ye :)

Chen said...

did someone mentioned mc above? heehee....

syukur said...

masalah yang sama dengan Syukur jugak..ingatkan nak gi Jakarta hujung minggu ni .. dah beli pun Flight ticket rindu sangat dgn Jakarta...tup tup pergi ke Bangkok pulak ..so cancel la jakarta.. some other time.. sebab Bangkok tu Fully sponsored .. tu yang best.ha ha

Alam Setia said...

wow...penuh sungguh jadual tu.

Lily.Lulu. said...

erk . .clash la pulak ..
take ur time ..
benda2 mcm nih kena plan bebetol
kang kelam kabut jadinya schedule tuh

:)

take care ok ...

aRa said...

doh...doh...doh...cian u...tak pa...pk dulu...bincang ngan bos...who know kan...nothing is impossible...

love-n-hate said...

Alahai... cian dia... nak gi holiday... terclash plak... :)

Good luck!

KAKTINY said...

naik jer flight isnin malam - habis citer.. esok pagi sampai penang.. leh ler gi course tuh.. (in some circumstance, we need to 'win some - lose some' and that's so called 'conflict management'... hahahaha hohohohoo)

izal said...

holiday dgn anies terpaksa cancel la bro..

aiseyman....takper, byk hari lagi..

keje rajin2...awek tolak tepi dulu...ngeh ngeh..

Dakjaat said...

bro ... salam singgah! ... =)

axim said...

Ziana,

haah..date clash ler...takper nanti papa selesaikan...plan tetap berjalan seperti biasa..hehe
:D

===============================

ARSAILI,

yup,trying to find a replacement candidate for dis course...

axim said...

Inah,

yup alang,papa akan berjuang mati matian agar dapat turut serta jugak walau apa cara sekali pun...dun wory be hepi okeh..

chen caj aku 20 hengget satu MC...namoo lah...huhu

=================================

TED,

yeah,so fucked up if the situation does happen again...

axim said...

Kak EJ,

haaha tu lah...takper...pasti ada jalan punya....plan tetap akan berjalan lancar...

================================

Syam,

adoi la....ni tengah nak settle kan la...harap harap ok ler...hhihi

axim said...

KNizam,

erkkkk nak wat camanA da tugas kan...:D

==============================

Aley,

dun wori abang tiri...taw la papa selesaikan nih nanti..

axim said...

Chen,

waaaah kalau MC 20 hengget satu namoo la chen..huhu

================================

Syukur,

doc takper lah cancel pun ada ganti trip yang lagik best..ni trip cancel skali kena pi kursus daaa...kat bertam jek pulak tu...in penang jugak..huhu

axim said...

Alam,

huhu...tu lah,jadual padat..kena reschedule nih...

==============================

Lily,

yup betul tu deq..kalau tak kelam kabut nanti..takpe,nanti papa setelkan okeh...

u take care too!!

axim said...

Love-n-hate,

huhu....:(

================================

Ara,

yup nothing is impossible..nanti i bincang ngan my so-called boss ok..

axim said...

Kak Tiny,

ermmm menarik jugak cadangan kak tiny tuh..akan di pertimbangkan...Insya Allah..

==============================

Izal,

kerja kerja jugak bro...holiday mau pergi jugak..huhu

axim said...

Dakjaat,

yup,sinngah la selalu..salam kenal jua...

nazzman ibrahim said...

cian ko tak pe nanti kita p dua naaaa hahaha

butaseni said...

relax,jangan stress,p e gate makan hiburkan hati hehehe

PUTUBAMBU said...

ish..ish..packnya..!!

letih axim macam ni..

tapi kalau dah keje tu kan.. nak buat macam mana? dah rezeki..!!

layan jelah..!!

eedany said...

busynya Datuk Axim ni...

sabar jer lah yer... ;P

axim said...

Nazzman,

huhu nak pi mana nanti nazz??

===============================

Buta Seni,

haha betul tuh nanti aku pi lepak kat noodle station E-Gate

axim said...

Putu Bambu,

letih letih pun kerja kena jalan akak..huhu

==============================

Eedany,

Ameen....moga nanti axim cepat cepat dapat dato' yek...macam siti..kahkahkah

ita.itu said...

aduh camne nih..baik x yah pg dua2..haha

axim said...

Ita,

mana boleh akak...holiday tuh kena pi dulu...haha

Faisal Admar said...

Lama aku tak gi Langkawi... entah macam mana lah rupa Langkawi sekarang :P

axim said...

Faisal,

nanti aku pi hujung bulan ni aku wat entri pasal langkawi dulu dan kini k..
:D

Beruang Madu said...

Kursus lagi? ke JB? bila tu... ingat nak balik JB lah kalau Azim ada sana... kita leh makan kat memana kat JB sana.... nak tak?

axim said...

Abang Bear,

nanti bukan saya jer ada kat sana,semua kaum kerabat YKWYA pun ada skali,untuk pi singapore tu kan...kalau abang ada lagi meriah keluarga kita nanti..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails