Followers

Tuesday, July 29, 2008

Worst Day EveR

Damn it!!!

Pagi ni aku terjaga lambat!

Shit!!aku benci gila kalau terbangun lambat di hari bekerja...sebab nya sudah pasti aku akan mulakan hari dengan kelam kabut..

Bangun-mandi ,gosok gigi ala kadar-pakai baju(sib baik da gosok semalam),-start motor then terus pecut(kalau naik kereta mampus la aku stuck atas jambatan tuh)-bawak motor macam giler,cilok sana cilok sini(dah la hampir hampir nak accident.mainatian 110km/h bleh??)-sampai opis punch pukul 7.59!!!!!phewwwwww nasib baik sempat.....

tapi seriously i hate this.

*semalam da tidur awal tak sempat nak bloghop(tidor awal pun boleh bangun lambat???isskkk)...nanti hari ni kalau ada kelapangan aku meninggalkan jejak nanti kat blog korang...Insya Allah...Dari semalam ngan hari ni ada kursus ISO9000:Quality Management System...tu yang tak berapa sempat nak update blog dan jengah blog korang...nanti ada masa free skit aku curi curi singgah..haha


By da way,GOOD MORNING EVERYBODY'S!!!

47 comments:

shahril aley said...

kerja lebih penting
bloghopping pun boleh buat selepas projek S
eh... ape cite papa dgn problem tu?
hopefully smua berjalan dengan lancar :)

budleee said...

whoa... ni cilok sana, cilok sini....

*leh cilok dgn dr chen yah kat penang ;P

Arel said...

aku kalau dah lambat, dgn kete jer aku cilok.. he he

PUTUBAMBU said...

keje first... - rezeki kita tu..
blog later....- hobby kita tu..

so, seimbangkanlah...

Mrs.Sheikh said...

cun2 ekk b4 8?? :)

Mrs.Sheikh said...

cun2 ekk b4 8?? :)

love-n-hate said...

morning axim...

namo marah² yer... rezeki tak masuk nanti... :)

Alhamdulillah, axim sampai tepat pada masanya dan dengan selamat... :)

Semoga hari SELASA yang indahh yerr... :)

mummysyafie said...

morning axim..lambat erkk hari ni? ala..biasa lah tu, akak hari² lambat tau.. :)

aNgRiAni said...

morning axim...tido awal bangun lamabat...hehehehehehe

ajaib tu :)

selamat berkursus :))

KAKTINY said...

alahai.. siannyer..

Ini adalah model terbaru kita.. aksi wajah bangun lambat plus kena gi kursus.. hahahah

pearlEJ said...

wahhhhh.. bagus punya dok layan mimpi yg best kot... tuh yg terlewat bangun tu.. hehehehe....

kuchalana said...

kakakak.. merah lagi bijik mata.. go slow bro..

EliyaShaka said...

bersabar axim...nti alarm jam tu kuat2 noo..

marjerin said...

ini kes mandi kerbau la nih

ko sabun tak?

pu3nemo said...

tu muka cm mandi x sabun badan jek..hehehe

Beruang Madu said...

patut lah ingatkan nak rehat sebulan... hahahahhaa... jangan marah!!!

Honeylemon said...

jgn amalkan tauuuu... hehehe :)

:: NbC :: said...

hahaaahha, dulu kita pun merempit di Penang gak.. merempit di seagate ngan long beach tu.. hahaha

KNizam said...

haha seb baik ada motor

aku kalau dah kesiangan camtuh, baik amik 1/2 day adjer. lagi puas hati boleh tidur lebih. haha

ixora said...

kesian..mate bengkak lag..hehe.. nsb baik keje Xora tak yah punch.. dtg dan pergi sesuke hati...haha...

fusarium solani said...

salam,
azim, hati-hati bawa motor! jangan kau pulak tercebur ke laut selat melaka!

aku pun lambat bangun, sebab kerja sampai jam 2.00pagi.

kul 10.00 baru masuk opis!

Rush Murad said...

chat box sebelah ni dah tak der ekkkk??? nasib baik ler Company Tok Wan ni tak der nak pasang record attendance machine segala... tak der nak swipe2 segala, based on trust etc... yg penting kena deliver, kena kerja at least 8 jam sehari... tu pasal ler Tok Wan selalu sajor kelewatan...

aRa said...

patut la ade org ckp ade velentino rossi kat penang...hang ghupanya pecut...agagagaga...tarak la...joking...encik abg jgn selalu nak memecut yek...bahaya...mmg keje penting tapi nyawa jugak... :)

Lily.Lulu. said...

papa .. adeq dah hantar sms bangun pagi subuh ...

jgn mare2 papa ..
nanti rezeki x masok

take care !!
:)

nasazfrog... said...

kengkadang mesti ader terlambat jugak ek,, biasak la tuh,,, janji sempat sampai ke tempat koje... :)

Faisal Admar said...

Aku pun benci kalau lewat ke tempat keje. Sure hangin satu badan dan menyampah nak suruh CC aku sign punch card... argh!

Chen said...

muka monyok....

Tokyo BLUE said...

tros impak maksima

thegossiplounge said...

fuyoooooo lajuuu
bawak motor elok2 ya! (",)

axim said...

Aley,

memang kerja lagi penting kan...anyway pasal projek S tuh masih lagi samar samar...grrrrrrrrrrrrr

==================================

Budlee,

cilok cilok ngan Dr Chen nanti dua dua masuk selat melaka nanti..kahkah

axim said...

Arel,

hang kerja flexi hour takper lah..aku ni kena punctual kalau tak merah la punch card..huhu

===============================

Putu Bambu,

TQ atas peringatan yang sangat memberansangkan itu
:)

axim said...

Mrs.Sheikh,

aah,sib baik cun cun kul 8...

=================================

Love-n-Hate,

ok..mana ada axim marah marah..tu muka ngantuk tuh..haha..Alhamdulillah selamat sampai dan selamat pulang skali..hehe

axim said...

Kak Nor,

akak hari hari lambat abih tu camana???tak kena saman ker?kahkah

=================================

Angriani,

aku ni memang pelik sket,kalau tidur awal mesti bangun lambat punya..tak taw la pasai apa..

akhamdulillah kursus da habis dengan jayanya...:)

axim said...

Kak Tiny,

hehe model la sangat kan akak...kahkah...

===============================

Kak EJ,

tu la,aku mimpi ngan angelina jolie bleh??ampuuunnn Bradd Pitt!!

axim said...

Kucha Lana,

taw takper..kahkah..yup...go slow today....

=================================

Eliya Shaka,

aku nih kalau dah tidur tak sedornya alarm sekuat mana pun...ntah ntah kalau bangunan runtuh pun aku tak sedar lagik..

axim said...

Marjerin,

erkkk.....

==============================

pu3Nemo,

wahhh tengok muka pun boleh detect ekk aku mandi sabun tak sabun?haha

axim said...

Abang Bear,

namooo la rehat abg bear sayang oi...just busy sangat dua tiga hari nih..

===============================

Honey Lemon,

memang aku tanak amalkan pun..huhu

axim said...

Pinky,

ohooo minah rempit la ni ekk??

==============================

Knizam,

sib baik ada motor kalau tak pukul 9 la sampai opis!!

takleh amik halfday tadi sebab ada course:(

axim said...

Ixora,

wowww best nyer kerja cenggituh!!

===============================

Aliff,

hang kerja lambat balik boleh la masuk lewat cam tuh...TQ atas nasihat..

axim said...

Bang Tepak..

abang,nak kerja kat sana boleh??ada kerja kosong???

==============================

Ara,

biar lambat asalkan selamat....yup,i've got what do you mean Ara..TQ

axim said...

Lily,

len kali Adeq kol skali konpem bangun terus..hehe..papa tak marah la hari nih..just a bit busy la adeq..

=================================

Nasazfrog,

tak besh la mai kerja lambat lambat macam nih....spoil mood for da whole day..

axim said...

Faisal Admar,

memang!!!spoil mood terus satu hari!!!aku benci aku benci!!

==================================

Chen,

i have a bad day...huhu

axim said...

Tokyo Blue,

boleh laa aku casting nanti berlakon impak maksima..hehe..agak agak lepas tak??

==============================

Ted Baker,

TQ ted atas nasihat!!!

bluecrystaldude said...

lambat2 pun sempat lagi tu snap picture. hehee

Ziana said...

pa...
await dahi kerut tuh?
:)

Izan said...

En. axim...
kot yer pun bgn lambat jgn la pecut. kecut perut akak mendengarnya. bak kata pepatah
biar lambat asalkan selamat.
boleh pakai ke pepatah ni??? =)

syukur said...

ngantuk muka....bawa motor tu bawa jugak tetapi utamakan keselamatan yer........ glad u reach office ON TIME

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails