Followers

Monday, July 7, 2008

I'm BACK!!

Yeahhhoooo....akhirnya aku dapat kembali berblogging setelah menyepikan diri selama dua hari....nasib baik dua hari kalau dua minggu mau demam rasanya...aku rasa aku dah ketagih berblogging ler...ni pun macam banyak giler entri yang nak di publishkan tapi tak leh la nak publishkan semua skali hayuunn jer...tak larat lak aku...hihi...

Semalam naik bas dari KT kul 8.30 malam,sampai kat Butterworth kul 5.30 pagi...Then terus balik umah siap-siap nak pi kerja je lah..kalau aku tidur mau tak bangun lagik nih..ada kena amik cuti kecemasan kang..(tapi takleh la nak cuti,or else kerja kat site akan stuck...mampuih eden kena bebel ngan cina tua tuh..kena bambu nanti.)

Balik kampung dua hari lepas terasa macam sekejap sangat,ye la mana tak sekejap nyer,aku sampai ari sabtu pagi then ahad da balik sini semula,just sempat bersua seketika jelah,tapi bermakna sangat..nanti aku akan hapdetkan semua aktiviti semasa bertemu keluarga di sana.aku nak listkan lah entri yang bakal menyusul tak lama lagi nih...antara paparan menarik:



Tu je lah kot entri yang akan menyusul kemudian...and right now,i'm off to the site again,and will blog hop later on as soon as i've got some time to do so.Will catch you guys later k,Goodbye for now.



*sekadar gambar hiasan...

35 comments:

applepie said...

byknyer n3 bakal menyusul...kena refresh 20x nih..:)

Inah said...

waahh..komen ke dua..besenya kak lang dapat komen ke-20 je :(

banyaknye entri pending..pi keje dulu ek..malam kang update :D

have a good monday..nak lunch ngan abg long n abg tiri nanti..jom join :D

Lily.Lulu. said...

morning papa .. alhamdulillah ..
selamat sudah sampai di penang yerr ...

bizi sokmo nampak gayanya ..
harap2 sumenya ok ..

take care k !
;)

Mrs.Sheikh said...

bagusss cepat2 la apdate

Ziana said...

slamat kembali papa!!
byk etry ek pas nih
:)

ok kami menanti..
tp jgn lupe rest!
:)

pearlEJ said...

ohhh balik kampung ekkk... mesti seronokkan sesekali balik mcm tu.. :D

perghhhhhhhh... bnyknya n3 yg nk dipublishkan nanti.. hehehe...

Arel said...

Kita sekampung ker? tganu kite :)

axim said...

ApplePie,

hehe...sila tunggu yek...mungkin malam ni baru hapdet...skang tak sempat ler...

================================

Inah,

suka la tuh dapat komen awai awai..hehe...tu lah inah sibuk memanjang mana nak drop by kat sini..huhu..

tu lah,malam karang la baru hapdet...petang ni tak sempat ler...waahhhh sakan ekk korang pi lunch tadik...jelesnya akuuuu...!!!

axim said...

Lily,

tu la lily,bizi sokmi noh..nanti aku drop by kat blog ko...dah baca tapi tak sempat komen..huhu....

============================

Mrs.Sheikh,

ok ok...nanti aku hapdet cepat cepat k...

axim said...

Ziana,

ye yer...papa nak rest dulu then baru kembali berblogging dengan ceria...hehe...tenang rasa di hati anak anak mendoakan kesejahteraan papa..:)

=============================

Kak EJ,

best akak balik sesekali macam nih...tambah best sumer adik beradik ada skali...memang happening...!!...tunggu yaa entri yang bakal menyusul nanti..

axim said...

Arel,

arel,ko orang ganu ker.....haha....ganu kat maner tuh??

aRa said...

Agagagaga...ketagih berblog yek... sama²...1 ari tak berblog rasa tak best je...agagaga...

La...org Ganu ghupanya...Jiran lak kita ni yek...agagagaga

nazzman ibrahim said...

i,m back also huhuhu...

bestnya dapat balik kampung hehehe

axim said...

Ara,

hehe...memang kita berjiran ler...i kat kemaman,dekat sangat dah tu ngan kuantan....

==============================

Nazz,

nak jugak dia ni kan...hihi...ye lah ye lah nazz already back..
:D

rudy bluehikari said...

ambui balik ganu ka... musti puas makan kopokkkk my peberettttt

shahril aley said...

papa pulang akhirnya
windu la dengan papa
hahaha... uwekkk

cepat la update...
lembab la entri mau klua
baik buang aja strimix kat umah tu

mana buah tangan utk aku
mentang2 la anak tiri
terus dilupakan :(
huhuhu... report dgn mama

axim said...

Rudy,

yup rudy...puas hati aku balik kampung dapat makan keropok lekor...memang peberet sungguh!!!puas hati aku dapat makan keropok siap wat balik penang lagik...hehe

==============================

Aley,

abis tu kalau kat opis nak pakai strimix saja ker...penat la weh,baru sampai pagi tadik...nanti nanti la aku hapdet yek....tungguuu....

thafiexq said...

saya baru plan nk g ganu ade hal keje.. hehe saya sudah link kamu juga. wahh ayat! hehe

jgn ttdo dpn laptop cam kat gambo 2 ok kang ite muko mung.. haha

Catz said...

bawak kepok lekor dari ganu ke???

catz miow-miow.

Nikli said...

hahahaaaa..
banyak entry akan menyusul..
macam biasa..
aku sentiasa akan jadik antara org last utk mengomen dan mengomel..

Wahidah said...

wah gi bercuti eik....mesti best kan.......................

lindosh said...

selamat kembali. wah asal pantai timur rupanya aaaa

Ted said...

oi, mmg kaya ngan entri la kau ni...mana aci pos banyak2.hehe.kene sehari satu je la.ahaks.

anyway, aku harap kau hapy bercuti ke ganu k?

BasH said...

walauweii dasat ko...byk lak entry akan menyusul ya...rajin benar..hehehe

love-n-hate said...

huiyoo... kejut den!

banyaknye entry yang bakal di post! :) ... idea mencurah2... boleh jadi penulis ni axim :)

Zoulkieflie said...

hi bro..mesti seronok kan kalau dapat berkumpul dengan family yang lama kita tidak jumpa kan..
bila balik lagi?
*teringin nak g ganu..

Beruang Madu said...

Dik.. ada bawak balik tak yg abang pesan?? jangan lah macam tu!!!

eedany said...

wah dah ready susun2 ni.

wokey... bro. mak ai... macam tu ke ko tidur axim? penat yg amat kah?

;p

axim said...

thafiexq,

ok tq tobby....nanti sila sila la lawat ke sini selalu k..

================================

Catz,

mesti la bawak keropok lekor dari terngganu...WAJJIIBB..!!heehe

axim said...

Nikli,

takpa...aku taw hang akan muncul jua di saat saat kecemasan..hehe

=============================

Wahidah,

aah,bercuti...balik kampung je lah...hihi

axim said...

Lindosh,

lorr ingatkan hang dah taw aku ni asal pantai timur..

==============================

Ted,

ye ye ye..aku publishkan satu satu nanti...dun wori k...

axim said...

Bash,

enri bakal menyusul tuh draft sajer...tak taw lagi nanti kuar ke tak..hahaha...Insya ALLAH nanti akan di publishkan dalam masa terdekat,...

===============================

Love-n-hate,

kalau jadik penulis piscisan boleh la kot..haha

axim said...

Zoul,

tak taw la bila nak balik lagik....hmmmm best dapat jumpak sama famili....

============================

Abang BM,

Errrkkk abang serius yaa...ingatkan abang main main sajer....

axim said...

Eedany,

heehe,perancangan tuh ada...nanti akan wat satu satu k...aah,penat amat tu yang terlingkup atas laptop tuh..haha

Princess Redbloodsnow said...

welkam bekkk...


:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails