Followers

Saturday, July 26, 2008

You Make Me Smile

Filem 'Sex and the City' merupakan filem komedi romantik adaptasi dari HBO komedi series-mengisahkan mengenai empat wanita bersahabat yang tinggal di bandar New York.Banyak menyentuh perihal romance dan seksualiti.


Actually aku baru balik dari menonton cerita ini...tadi pi tengok ngan Kak Non...TQ kak non sebab teman tadi..(hehe you know i know..kahkahkah).....

a

Skang dah ngantuk dan nak tidooooorrr!!!nanti esok aku wat review penuh pasal filem nih beserta ratingnya skali(bagi pendapat aku laaa...)..

a

hwargghhh da ngantuk nih....i think i really need a rest....jom ketiduran everybody's.....ZZZZ

a

*dapat la jugak hiburkan hati yang gundah ni dengan tengok wayang...at least citer ni ada sense of humour so lupa sekejap masalah-masalah yang melanda..By da way,kulit aku dah bertukar jadik normal balik...dah tak hijau dah...to YKWYA,thanks for your concern...appreciate it so much...Luv you all..Hope we can make it.

26 comments:

Tokyo BLUE said...

hari ini hari sabtu.. hari utuk mengopakkan duit utk shopping dan tgk wayang! tgk sape buat review dl.. hehe

thegossiplounge said...

i hope ur boss doesn't reads ur blog hehe ur so pissed off at him (",)

Ziana said...
This comment has been removed by the author.
Ziana said...

eh.. tq to u too :)

sedih n klaka..papepon..
happy ending :)

**dh x ijo dh ek?? namoo ijo².. tuh yg sume sentap nengok.. yeah hope u can make it yer pa!! :)

mummysyafie said...

hari ni tak kuar ke axim...enjoy ur self..bawa gi jejalan...tenang kan hati erkk

akak nak gi kenduri hari ni..weekend ni mmg masa utk kekawan/family..

Inah said...

papa!!!! g tgk movie sensorang ek..huhuhu :P

kak lang dah ketiduran semalam..pehtu ade sms pulek suh bangun awal sbb dia keje pagi ni

cuba teka dr sape :P

hint : dia teman papa tgk wayang semalam..hahahahaa

pearlEJ said...

amboihhh... jauhnya ziana mai teman noooo... kakakakakaka... :D

Lily.Lulu. said...

papa .. besss kan ??? tau x pee ..
harap2 papa dah ok ..
:)

muah !

M@x said...

Did they still show Samantha & her sushi or completely censored? :)

fusarium solani said...

rajin ke panggung azim yer!

aku masuk opis hari ni walaupun cuti....huwa kerja 0h kerja!

axim said...

Tokyo Blue,

waahhh sakan nak pi shopping noo...elok la tuh..bila lagik nak santai santai...hujung hujung minggu macam ni lah kan...enjoy ur movie and shop okeh!!

================================

Ted,

yeah...dun worry because my boss is kind of IT blind...taw pasal kerja jek..takder masa dia nak baca blog aku nih...sebab dia kan sibuk ngan kerja...dia tuh memang hidup untuk kerja-sampai mampus pun kalau dalam kubur tu boleh kerja dia akan kerja jugak!!percayalah!!

(ehhh ter emo plak..kahkahkah)

axim said...

Ziana,

yup...sedih,kelakar yet still they've bought to us da happy ending..

yeaayy papa dah tak ijo dah..menanti hari isnin jer sama ada the answer is YES or NO....hope he will say YES to me..

==============================

Kak Nor,

kuar jugak sat lagi,,,ni kat opis nih...cuti pun kena kerja la...aiyak...

axim said...

Inah,

tu lah-alang dah ketiduran tu yang ajak angah pi teman semalam..tempat jer lain lain..kahkah

===============================

Kak EJ,

Hihihi...len kali kalo ajak akak teman bleh??oppss lupa lak orang tu ada hubby...kejadah apa kan nak teman sampai kul 2 pagi..hehe

axim said...

Lily,

yeah adeq,papa dah ok!!totally fine cuma akang kena masuk opis lorr....ada kerja sket...

================================

m@x,

yeaapp...they still show samantha with the sushi all over her naked body..kinda like dat part..haha on da valentine day..

axim said...

Aliff,

sama la kita..aku pun masuk kerja nih...skang dalam opis la...

MNN said...

sushi?? all over naked body??? hmmmm interesting!!!! :)

Faisal Admar said...

Hmm Sex & The City.
Pernah gak ikut dulu tapi tak le sampai habis.
Desperate Housewives best lagi kot? ;)

Izan said...

alamak!! tak minat la citer ni.. hehehehe

ita.itu said...

xim ko mai kl ke ziana mai png? ayo ama cunfuse aku..wah citer sex2 ye ko ngk ngan dia...eh ziana tuh baik tau..jgn ajar dia psl sex2 nih..aku ajo dia x pe..kah.kah.kah

Ziana said...

hahahaha..
lawak laaa komen kak ita..
cer kak ita teke sape teman sape?
jeng jeng jeng...
yg pastinye anies sure x marah..
:P

kakakaka.. kak ita manja 18sx ajek!
:P

shahril aley said...

best ke cite ni
tak minat la
ngah tunggu the mummy: tomb of dragon emperor yang best gile tu
hahahha.....

axim said...

MNN,

yeah...so u should watch it by yourself..tapi aku perasan banyak gak la part part yang sensored tuh kena potong...well,this is malaysia...

=================================

Faisal Admar,

yup agreed....desperate housewife much better than this...

axim said...

Izan,

tak minat takper..layankan ajer k..hehe

==================================

Ita,

amboih ko akak...cakap pasal seks seronok ajer kan..kahkah...erkkk bukan aku ajor ziana,ziana yang ajor aku..oppsss ampunnnn kak non...haha

axim said...

Ziana,

tu lah pasal,kak ita tuh bab bab seks ngan makan dia laju ajer..kahkah..

anies no hal punya....dia kan sporting..hehe

==============================

Aley,

nantikan citer tuh 31 julai ni okeh..aku pun duk tunggu citer tu jugak...

aRa said...

hurmmm...i blur nak comment ape...leh???

axim said...

Ara,

hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails