Followers

Monday, July 14, 2008

My LuncH TodaY





*i'll let pictures above do the talking.By da way,its Nasi Beriani Ayam.The taste is just OK for me.

31 comments:

Ziana said...

Laksa Shack ade Ns Beriani ek?
xtau plak..
nmpk sgt lama x nyinggah..
:)

shahril aley said...

tak sedap la...
tapi aku tak pernah makan
hehehe....
skrg mee laksa shack dorg pakai mee segera so tak best
apakah itu?
dulu pakai mee kuning betul

aRa said...

erk...Laksa Shack ade jual nasi gak ke???? Tak pernah p pun...agagagaga...

KAKTINY said...

namanya pun Laksa Shack.. yang gi order nasi beriyani sapa suruh?.. nak makan nasi beriyani best.. meh naik KL.. kaktiny belanja makan nasi beryani kat subang.. best oooo.. (ajak si cantik manis tu sama...)hihihi...

axim said...

Ziana,

ada angah..kat situ macam macam ada...haha...rasa pun ok ler nasi beriani ayam tuh..

=============================

Aley,

sedap la jugak..walaupun tak sehebat beriani mamak..hang tak nah makan camano kata tak sedap?sila jawab yek bang tiri..

axim said...

Ara,

ada.....macam astro gak sini,macam macam ada...

==============================

Kak tiny,

really?nanti kalau axim pi KL kita hello hello ok..nak gak rasa nasi beriani sedap kat subang tuh..

Faisal Admar said...

aik gi kedai laksa makan nasi bryani? ni yg dkt qbay ka?

makanan jepun tepi sgt sedap okek! kekeke....

p/s: laksa dkt gama lg sedap... dan murah keke!

axim said...

Faizal,

aah,ni yang dekat Queensbay Mall..laksa kat Gama?gama tuh kat mana weh??

ita.itu said...

wa sdpnye laksa bacin nih...bacin2 pun nak lagi kan...hahaha...senyum ko ye

Beruang Madu said...

Dik... mungkin tak berapa sedap bagi Axim tapi kan laksa shack ialah tempat makan yg abang suka sangat... kalau ke sana biasanya kengkawan jadikan pilihan terakhir tapi mata abang selalu jer tengok tempat tu.. sedap!!!

pearlEJ said...

uikkkk... awat tak mkn laksa?? laksa johor dia mabeles... :D

Inah said...

tahnya axim..pi laksa shack makan la laksa :P

suka laksa johor dia..mabeles :)

Luaq Ezplanade said...

Salam..thanks for visiting my blog..Ur stay kat Penang ke? Its lovely place la..i went to there last May'08 for holiday...byk sgt perubahan and pesat. On the 1st day i pegi Noodles Station kat E-Gate..the drink and sandwich memang nice giler...

Lily.Lulu. said...

ini boleh mendatangkan kegemukan !!

hahaha
:P

Nikli said...

erkss..?? ade beriani kat laksa shack..?? muahahaaa..

rasa cam geli plak perut nihh..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hurmmm....da lame x p laksa shack...

Faisal Admar said...

gama? lor dkt komtar tuh... tau tak? kalau tatau gak jom aku bawak pi kekek... cuma aku tak minat laksa haha... lg satu dekat belakang stadium pun sedap gak ;)

axim said...

Ita,

Laksa bacin ko panggil aka..kalau mender lain aku taw la apa yang bacin nyer...eeee namoo sebut perkataan bacin tuh...haha

===============================

Abang BM,

Actually suka jugak makan kat Laksa Shack ni,lebey sedap dari makan kat Chicken Rice Shop....for me pilihan terakhir is chicken rice shop

axim said...

Kak EJ,

nak makan nasik...tak nah try laksa johor situ,mabeles yek?nanti nak try:D

=============================

Inah,

nanti papa try yek makan laksa johor tuh...:D

axim said...

kHAIRUL,

Got ur link from abang TEpak,yup,noodle station is marbeles...i like it tooo!!

==============================

Lily,

papa kan memang dahhh gemoookkk!!

axim said...

Nikli,

kalau rasa geli perut pi lah kat laksa shack try order skali...sure dah tak geli sebab kekenyangan pas tuh..haha
:D

=================================

pRINCESS_n

kalau dah lama tak pi jangan la pi terus..kahkah kidding..nanti pi la kalau ada masa k..

axim said...

Faisal,

okeh.,nanti bawak aku pi yek...aku tatau sangat tempat makan kat area yang sibuk tuh..

aBiR aBhAr said...

x penah merasa laksa shack punye food..
btw, nice blog

love-n-hate said...

Sedapnya nasi beriani... uish x elok, kesian kita puasa... tempting!

zack said...

Wah..wah my fren. Berani ko makan nasi berani yea. Mesti keberanian ko same level dgn kesedapan nasi tersebut. Sebenar aku nak bagi..lantak jer.

axim said...

Abir Abhar,

welkam welkam..kalau tak penah try,maybe kesempatan yang masih ada boleh di guna pakai untuk menjejakkan kaki ke laksa shack..hehe

=============================

Love-n-Hate,

ye ker love-n-hate puasa...sian dier...pasni kalau ada lagik gambor makanan camana...hihi

axim said...

Zack,

apa yang ko merepek ni zack,baik ko duk kat makmal ujian bahan api tuh wat ujikaji lagi baik..haha

izal said...

fuyyoooo hensem nye gmbr last tu...

axim said...

Izal,

hensem?hang rabun koott izal....baik hang pi cek mata rehat lunch sat lagi ok..
:D

Princess Redbloodsnow said...

sedap kan telur penyu tuh
dulu² time still teenage aku mmg suker giler makan
tp now...mcm x smpai ati lak nk pupuskan generasi penyu...hakhakhak

leh aku chop ko penghapus generasi penyu???
wakakakaka..wakakakakaka

**larikkksss!!! ko jeling maut kat aku..haha**

redSeptember said...

ok, comment ni takde kena mengena ngan makanan

cuma RED nak cakap, axim, you look cute in the pic.

sekian, trimas...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails