Followers

Friday, July 4, 2008

TAG di Hari JUMAAT!!

Salam hari jumaat semua...aku baru jer balik dari solat jumaat...masuk opis,ngadap komputer tetiba dapat TAG dari Cik Eliya..huhu..aku ingatkan hang nak kasi aku jam TAG Hauer..takpa la jugak..mmmm sementara aku nak amik mood wat kerja nih aku jawab la sat TAG nih..actually TAG yang lepas lepas dari BaSH dan Aley pun aku tak jawab lagik...aku ingat nooo...bukan tak ingat...

So meh kita wat TAG nih..ERRRKKK.....naper soklan soklan TAG nih macam tak berkenaan jer...tak pa lah,dah hang nak aku jawab kan so aku tulih jer la apa yang patut..ada ke patut Tajuk TAG ni pasal BEAUTY SECRET(?)..hohohoho nak taw pasal beauty kaa...patutnya aku tukaq tajuk TAG tuh jadik BEAST SECRET..apa apa je lah...so here are my BEAST SECRET:

My Foundation:
-ni bedak kan???aku tak pakai bedak...

My Mascara :
-maskara ni yang mana ekkk...tak taw ler..

My Day Cream:
-kalau cream ulser aku pernah sapu dalam mulut..

My Essential Beauty Product:
-takdak...aku pakai gel mandian dettol..kira beauty product ker??

My Favorite Makeup Product:
-make up pun takdak..

My Perfume:
-Jean Paul Gaultier

My Nails:
-seminggu skali kerat..haaa tadi baru kerat kuku sebab hari nih jumaat,sunat..

My Feet:
-ni pun sama la...kerat kuku jer kalau panjang..

My Hands:
-basuh ngan handwash tiap kali lepas makan

Three Beauty Products to bring on a deserted island:
-aku takmoh bawak beauty product..nak bawak air banyak banyak...Dahaga maaa...

Women I admire for their beauty:
-Giselle Bunchnen(tapi da kawen ngan SEAL)

Women with the Best Sense of Style:
-Gwen Steffani

My Ultimate Dream:
-aku nak jadik selebriti..boleh?haha

How Do I Define Womanhood:
-if they got PMS every month then they are woman.

My Favorite Fashion Publication:
-Fashion is overrated!!


So camana??OK tak jawapan aku...aku nih bukan orang yang cerewet bab bab jaga beauty nih...even sebenarnya tak jaga pun..aku tak pernah pakai pencuci muka ..cukup basuh ngan air tiap-tiap pagi.cukup.

Oleh kerana aku dah terkena,aku nak kenakan jugak mereka-mereka nih..mereka yang bertuah semestinya:

-abang long,kak lang,kak ngah,adik dan abang tiri...

Korang wajib buat...tak buat aku paksa korang buat jugak...Have a great weekend yaa everybody!!

25 comments:

EliyaShaka said...

MuahahHahaha!

tergelak2 jer aku baca jwpan hg ni.wei kena amik tau wei.nti gf/bakal bini suruh beli mascara hg beli eyeliner pula..tak kaa parah???

aku sesajer nak tau view dak2 lelaki ttg beauty product ni.Thanks for taking time to menjawab this tag..:)

Rush Murad said...

tak metrosexual sungguh... deodorant pakai tak?? btw, happy weekend ekkk..

izal said...

sabun dettol tu jgn terlebih guna kat bahagian bwh...

kang lain yg kuar...kahkahkah...

hepi wkeend to you bro...

shahril aley said...

abang tiri?
sapakah itu?
kesian la kau kena dera dengan die
macam cite cinderella plak

~ gyena~ said...

wakakakakka...
sungguh brilliant dan berasas jawapan semuanya...syabas..akhirnya menyiapkan tugasan ngan sepantas kilat

axim said...

Eliya,

erkkk nanti aku amik tau la sket sket k...hehe....ok no problemo..nanti aku kasi TAG yang lagi dashyat kat ko...biar menggigil nak buat nanti..haha

===============================

Rush Murad,

tak metro sexual tapi dulu saya belajar memandu kat metro driving scool...heeh..hepi weekend to you too bang tepak....
:D

axim said...

IZAL,

Mesti ko dah biasa ni kan izal..haha..apa yang kuar tuh....kahkahkah..
hepi weekend untuk ko jugak k..

==========================

Aley,

jangan wat wat tak pahm yek...sila tunaikan TAG tuh secepat mungkin..hehe

axim said...

Gyena,

hehehe....memang bernas dan ber asas kan..hehe

artisticklytouch said...

owh...ko ngendap blog aku tak mintak kebenaran yer...ngendap le lagi..

eh bedak miyami tahu? ha ha

axim said...

astisticklytouch,

i aint stalker...haha...bedak miyami tu bedak apa plak?kalau bedah jonsen n jonsen aku taw la..

ita.itu said...

maskara tuh hanye pakai kat bulu mata jek...jgn ko pakai kat bulu lain pulak..kah..kah.kah

shahril aley said...

saya nak keadilan, yang arif...
tag aku kau tak jawab lagi
banyak cantik ko suh aku jawba plak
hahaha....namoo buat
ko buat tag aku dulu
sapa suruh remind dlm entri ni
kan abang tiri nak ngamuk

Inah said...

erkks..kena buat tag??buat2 x nampak ade nama kat situ

larikssss

Reez said...

Sian...

Axim dapat tag soklan orang ppn... Memang tak patut...

:D

Izan said...

tumpang baca...
ni mesti kes salah antar tag ni... ni untuk org pompuan la... anyway.. sempoi..

syukur said...

laaaa axim ada fakta yang salah.....Gisele Bunchanan is not married to SEAL....tapi it is Heidi Klum another high paid model... he he

Ziana said...

erks..
tag???

apekah itew?
:P

Beruang Madu said...

Sib baik lah aku tak terpilih, karang terpaksa aku masukkan item aloe vera aku tu

Nikli said...

erksss..??

azizi said...

heh..heh..heh menarik jwpannye ..
..

axim said...

Ita.itu,

maskara tuh kalau pakai kat bulu lain tak bleh ker...apa impaknyer kak???hehe

============================

Aley,

Keadilan akan terlaksana jua nanti...ye ye...aku wat la TAG yang ko kasi tuh nanti...dun wori...tunggu tahun depan bleh tak?haha

axim said...

Inah,

wat wta tak nampak yer...takper ler..kalau ada masa nanti wat la k inah..kalau namoo wat peram kan ajer...sedih papa kat cni..hukhuk..

=============================

Reez,

hehe,memang tak patut...tapi dah si eliya tuh kasi jugak buatkan je lah...hihi

axim said...

Izan,

tu la,ni kes salah TAG ni,tapi aku layan kan ajer...wat je la...haha

===========================

Syukur,

haha,akhirnya ada orang perasan jugak....syabas..syabas...(*matilaaa nak cover da silap fakta kan...)

axim said...

Ziana,

aku pun have no idea tag tuh apa...aku belasah jer...kahkah

==============================

Beruang Madu,

Abang,anda di TAG secara rasmi skarang...sila buat okeh..!!hehe

axim said...

Nikli,

jangan pura pura terkujat okeh....langsaikan sajork tag yang agak kurang bernas itu...hiks..

=============================

Azizi,

menarik ekk...dah BEAST SECRET tu yang menarik tu..kahkah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails