Followers

Tuesday, July 29, 2008

When Its Over...

Get involved with Internal Quality Audit Training for Quality Mangement System(ISO9001:2000).Start at 8.30 am and ended up till 5.30 pm...fuhhhh....

and the course begin
some faces of the training participants
Lucky that they did provide mineral Water(specially imported from TESCO) and KOPIKO,useful agent to keep me awake..

and we break for the Breakfeast at 10.30 am
what an oily Kuey Tiow yet tasty and delicious!!hmmm cholesterol!!


and the course continued..
Too much words makes me so sleepy...
But still try to make sure i've got the understanding about this course..
and when the lunch time arrived

Does this will help me to reduce my weight a lil bit??
Course continued after lunch time and solat zohor
WHAT????another makan makan arrr at 4 pm??haiyaaaa......
Kuih Kasturi and Cucur Badak
Certificate Delivery to the Participants after the training is OVER..


Yeeeeayyyy finally i've got another chances to makes my certificates file more thicker..Thanks to Tuan Haji Mazlan Musa as our Consultants as per today..We do paid a higher price to get him in..(regarding to our Human Resource Manager)

*Guess what..eventhough the course is over but now i'm stll in my office-have to settle up all the routine chores before things will get messy and messier..hmppphhhhhh.....Can somebody come and help me out here???

27 comments:

Tokyo BLUE said...

cam busan.. heheh

Lily.Lulu. said...

meh sini adeq tolong papa ..
tolong tengok je la
hihihi ..

papa lunch makan sayur ngan ikan ajo ???
nasi xde ?
botoi ke nih ???

hehehe
;)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh...cedap2 nyerr food die..diet ke bro....?

Beruang Madu said...

Best dan seronok rasanya course course ni yer.. makan makan segalak... tapi nampak sangat efficient course tu kan... sampai kering dakwat pen Azim tu kan... yes Azim dengan makan makan dan mengantuk tu akan menyebabkan badan kita slim sentiasa... kalau kita makan dan riang ria... maka badan kita akan mencapai tahap beruang sebelum ke tahap gaban...

Shah said...

I learnt from someone that a great thing to do at these type of events is to sketch peeing dogs... Hehehe

Faisal Admar said...

wah... kursus makan2 ke nih? haha... focus focus!

axim said...

Tokyo Blue,

tak bosan bro!!interesting sangat course nih..hehe

===============================

Lily,

shhhhh papa dah makan sepinggan dulu nasik ngan ayam segala pastuh tambah lagik nak ratah ikan ngan ulam tuh,amik gambar konon konon tengah diet la..haha....

(adeq,ni rahsia kita..jangan bagitau orang yek..malu papa nanti..)

axim said...

Princess N,

DIET???apakah maksud perkataan tuh abang bear tolong perjelaskan..
:D

===============================

Abang Bear,

kalau tahap gaban tuh caman plak yer abang..haha...nampak ajer dakwat pen tu dah habis..pen tuh dumming jer nak kasi ganbar hidup sket ala ala kursus la katakan....memang ni kursus makanan la abang bear..kahkah

axim said...

Shah,

errr did someone mention about JOSH PAPERLESS here....i could smell like somebody talking about his dog peeing sketch...hihi

=================================

Faisal Admar,

ni la kursus makan sambil berhibur namanya..kahkah

yup-focus!!focus!!

bluecrystaldude said...

makanan die cam tak menarik jek. hehe

Ziana said...

ye ke layan training??
or layan call??
hahahaha..

kekonon pi toilet..
then calling2?
:P

haaa kantoi laa pa!!
:P

opsss!!

Izan said...

selamat berkursus....
tensen tak dok dlm bilik tu dok dengar org bg ceramah. konfirm tak sabar bila la nk kul 5.30. hahahahahah

love-n-hate said...

wahhh~~~ tahniah!!! :)

lapar... lapar... nampak makanan je... kursus dah x nampak dahh!!

axim said...

Haziq,

makanan tu best...gambor tuh yang tak menarik...huhu...biasa la kamera cokia punya...

================================

Ziana,

hahaha kantoi di situ yer angah..sembang ngan angah la nih lama sangat sampai terganggu objektif kursus nih...oppss...hehe

axim said...

Izan,

hehe...tapi kursus ni interesting jugak tau so tak la rasa boring sangat....banyak mender dapat taw semalam melalui kursus nih...best..

================================

Love-n-Hate,

hahaha tu lah....axim pun nampak makanan jer..dah tak nampak dah mender lain tuh...kahkahkah..

shahril aley said...

part makan tu yg best masa pi kursus...
meh BT tolong papa settlekan keja yang berlambak tu :)

pearlEJ said...

seronok arr kalau asyik makan makan makan free ajer... hehehehe...

erkkk kuih tu org t'ganu panggil kuih kasturi ekk?? eheheee... k.ej dok panggil kuih kacang joo.. :D

MNN said...

depends on the presentation material.. it can be fun!! or it can be boring.. :) time best.. part makan2.. bleh hilang sumer tension.. :)

Inah said...

cian papa..bz ek??heheheh..

meh nak tulung skit keje2 papa!!

axim said...

Aley,

yo lah tu nak tulun..huhu..ajak ajak ayam la tuh...

=================================

Kak EJ,

haah,orang ganu panggil tuh kuih kasturi..hihi...kuih kacang len pulak kalau kat ganu..

axim said...

MNN,

yang nih material bagus...fun sangat...tapi tang makan tuh memang la best...makan pree sumer jadik best..kahkah

===============================

Inah,

meh la alang tulung papa kat opis nih!!!

Rush Murad said...

Masa kat Company lama, Tok Wan pun involved dalam ISO9001:2000 ni, sehingga capai satu tahap seat for the exam to be accessor.... sooo difficult exam paper dari UK tu... tapi.. alhamdulillah , berjaya... dah buat pun field assessement kat Company luar.. la ni, sijil2 tu terperuk jerrr..

ita.itu said...

aku paling x suka pg course..ngelat je selalu kalo boss anto..hehe

aRa said...

i suka p kursus...agagaga...dr dulu mmg suka...TAPI klo kursus itew happening la...klo boring confirm lam ati bila nak abis bila nak abis...agagagaga

mummysyafie said...

kursus ni paling best part..makan free tau

axim said...

Bang Tepak,

wahhhh kalau camni pasni kalau ada sebarang kemusykilan boleh la rujuk kat tok wan yer...hehe

===============================

Ita,

ko memang kan..kalau kursus kat bilik tidur tuh takyah nak di suruh suruh..pandai plak ko cipta course sendirik ekk..kahkah

axim said...

Ara,

kursus ni happening!!tak boring sebab banyak LDK..hehe

===============================

Kak Nor,

yesss betul tuh akak...setuju sesangat!!hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails