Followers

Wednesday, July 2, 2008

HERE IN MY HOME

Malam ni aku gian nak memasak...so tadi aku sempat wat nasi ayam dan jemput enchek Salman untuk makan sekali...hmmmm nanti besok lah aku update pasal nasi ayam tuh...skang nak sambung bercerita pasal aktiviti seterusnya selepas melawat Gua Kelam.Sorry lah naa aku duk bercerita pasal Perlis lagik..kalau ada masa yang melimpah ruah nak jer aku ngadap depan PC dan update semua entri entri yang dah ketinggalan...haha...sanggup kan..

[oooooo tadi korang ke william lagik yer...sib baik aku tak duk KL,kalau tak konpem aku join skali..siapakah korang itu?of course la You-Know-Who-You-Are..walaupun tak cukup korum tapi kira layan zaassss jugak la kan sampai order ayam pandan sampai lima....sib baik da makan nasi ayam buatan sendiri,tak la kecuq sangat ayaq liuq ceq dengar hampa duk makan kat William tuh..:D]

Eh eh eh dah melalut lagi aku kali ni kan...takper takper william punya pasai..haha..so kat bawah ada gambor-gambor (kat perlis la tentunya) yang boleh di tatap sebagai pengubat sendu di tengah malam yang syahdu ini..(aku just buh gambaq saja naaa...pandai pandai la korang tafsir sendirik..baru mencabar dan boleh membuatkan otak berfikir..:D)
So here we go.....
+++++++++++++++++++++++++++++++

Next Pit-Stop:Emas Kerajang(Free Duty Market)











++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Then the journey continued to The Padang Besar












*Ishhhh apa ada gambaq hantu nih....seraaammmmm....!!


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hari pun da lewat jadi aku memerlukan rehat yang cukup nih sebab esok mungkin merupakan hari yang agak sibuk...harap di permudahkan segala urusan..Insya Allah...so jom kita tidur...dah dah la berjaga malam yer kak non,esok ko tuh kerja...contohilah mereka yang dah tidor awal nih: lily(sebab esok dia ada exam),inah(aku taw dia tidor dah sebab dia msg),Nikli(esok dia ada kursus dan tak balas message aku so konpem da tidur) dan Aley(bukan hat ni duk penin kepala kaa..)

*axim?hat ni pun duk pulun nak tidoq awai gak supaya esok dia tak lambat masuk opis...azam dier bulan julai nih sifar kedatangan lewat dalam rekod kedatangan kerja..:D

25 comments:

Ziana said...

Nasi Ayam??
Namooo!! Ayam Pandan lg best!
:)

ok ok!!
nk tedoq laaa nih..
ye ye saya mau ketiduran sudey!
:)

eh cop!!
azam july?? hahahaha kantoi!
nampak sgt slama nih slalu dtg lewat ek?
hahahhahaha

syukur said...

padang besar..... lama dah tak pegi situ...kalau balik perlis pun selalunya ke langkawi la..
Aku yang tak boleh nak tidur... sebab on call..my junior asyik call jer kring kring.. adusss. cam nak hempas jer handphone..tapi tak leh..apakan daya.

azizi said...

pdg besar - syurga makcik2 (periuk belanga, toto etc) n peminat jersey. btw siap jd model cokelat nampak?

Mieza said...

padang besar...rindunya ngan tempat tu...dh lama x pg...dulu selalu ikut rombongan cik kiah...:p

mcm2 ada jual kan....

nazzman ibrahim said...

memasak katanya

bila ko nak jemput aku makan plak hahaha

Chen said...

william, wiliam, william... I hate williams ! [muahaha, evil laugh]

http://203.223.156.135/Concert2008/frmRSVP.aspx

Inah said...

ayam pandan lagi best la axim..lalalalala

rugi axim x de..banyak isu panas and terhangat dibincangkan..:P

shahril aley said...

manisnya gambar ko & anies masa jadi model cokelat tak berbayar tu....

wah masak nasi ayam tu
tak sesia la anies dapat ko
beruntung sungguh die
hahaha......

wah ayam pandan
ermmm tak de menu lain ke dorg ni
aku masih lagi dgn mee raja

Princess Redbloodsnow said...

aku lakkk...spai ke mati kot x akan dpt mkn kat william...uuuwwaaa...soddey dennnn!!!

pandai gak ko wat nasik ayam ek...solute la kat hang, xim

syoknyer uols jjln ek
x bw aku jjln sekalik...dushhhh!!! dushhhh!!!


psstt...awat name aku xde pown dlm perenggan last tuh...sekeh kang!
wakakakaka :P

axim said...

ziana,

ayam pandan william memang sangat sedap..!!!haaa tau pun nak tidoq awai noo....eh eh mana ada aku slalu mai lambat..skali dua jer okeh..hehe

=================================]

syukur,

sabar lah dok...dugaan kerja namanya kan...

axim said...

azizi,

aah,syurga makcik makcik yang nak wat rombongan cik kiah..haha...seronok jadik model tak berbayor nih..:D

=============================

MIEZA,

padang besar macam astro gak akak,macam macam ada......

axim said...

nazzman,

bila bila ko free bagitau jer,aku siapkan seratus hidangan yntuk ko sorang..haha

============================

Chen,

thanks for da info...reserve for me okeh...i knoe u hate willliam since william is not born yet..haha

axim said...

Inah,

ye ye ye..ayam pandan lagik best...hmmm apa la agaknya yang korang bincangkan yek...rugi niyer tak dapat joinn.....:(

=========================

ALEY,

mee raja kat william tuh memang aku pun suka gak...manis jadik model??sah sah aku pegang cokelat tu yang jadik manis semacam:D

axim said...

zIE,

Nanti aku wat entri nasik ayam khas untuk tatapan ko dikejauhan sana k....ooppss lupa lak nak masukkan nama ko dalam perenggan last...jangan marah naa....:D

Kak Long said...

tak pernah pergi. macam best jer....

izal said...

gian nak memasak takpe bro...jgn gian nak melan...tuttttt... sensored sket..

aku jarang jln2 dlm msia ni sbb asik pi overseas jer..

kahkahkah...matiklah propa tak hengattt...

best ar perlis...one sweet day k..

pearlEJ said...

uihhhhh nasi ayam?? biaq betui axim?? cpt2 laa hapdet, nk gak tgk rupa nasi ayam tuu... lenkali masak mai la hantaq kt gelugoq ni sama nooo... :D

aloooo... pukul 12++am still dok ngadap blog, still tak tidoq, awaikah itu?? kakakakaka... kalau tidoq awai tu maknanya pukul 11 dh pengsan ok...

Nikli said...

haha..
namooo...!!
mana nasik ayamnya..??

bole sifar kah..xreply sbb kredit aku dah abis laaa.. hahaaaa..

p/s:mama sihat hari nih, kahkahkahhhh..

:: NbC :: said...

waaaaa gi Perlis x singgah umah Pinky ke..?

:-P

fusarium solani said...

Lama dah aku tak beli minyak wangi mahal...

ita.itu said...

wah pandai ko msk ye dik...sakan ko jalan ngan gf ko kan..hehe

axim said...

Kak Long,

nanti try pergi kak long,best....

============================

Izal,

tolong habiskan sentence ko k izal..haha..aku tak berapa clear ler...kehkehkeh..perlis is a small town yet still have a nice place to walk around..

axim said...

Kak EJ,

Haaaa da update dah entri nasik ayam...amacam?ok tak...hehe

============================

Nikli,

kredit habis kunnuunn...alasn sangat kan bagi orang yang pakai line macam ko nih...kahkahkah

axim said...

Pinky,

waaa umah pinky kat perlis yek...mesti ada terlalu jugak masa pergi hari tuh..kan Perlis ni kecik ajer...kehkeh..

==============================

Aliff,

mahal ker murah ker bau tetap wangi kan..heehe

axim said...

Ita,

tengok entri terbaru nasi ayam..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails