Followers

Friday, July 11, 2008

So It GoeS..

Hujung minggu tiba lagi...macam biasa lah cuti ni sapa tak suka kan...sumer kalau boleh nak cuti jer memanjang tapi dah kena kerja nak wat camana...so cuti ni apa plan korang??aku harap korang sumer akan melalui cuti yang bermakna nanti...Selamat bercuti kepada Semua..!!!Oh ya,sebelum bercuti aku tinggalkan sebuah cerita yang best ni untuk santapan minda korang..haha...just untuk bacaan ringan semata mata...jom kita layan..zasss....semoga anda semua terhibur!!

************************************************************

Seorang pemuda hensome yang sedang mabuk, berjemur dipantai tanpa pakaian menutup tubuhnya. Ketika dia melihat seorang anak gadis kecil lebih kurang berumur 7 tahun berjalan melintasinya, Dengan pantas dia menutup bahagian tubuhnya yang tertentu dengan buku yang sedang di bacanya.

Kerana hairan, anak gadis kecil itu berkata,

"Abang, apa abang tutup dengan buku tu?" tanya gadis kecil sambil menunjuk ke arah buku.

Kerana malu, pemuda itu menjawab,

"Ah tidak ada apa-apa. ini hanya seekor burung pipit?

" Seekor burung pipit?" tanya gadis itu kebingungan.

Betul, hanya seekor burung pipit," jawab pemuda lebih tegas.

Setelah gadis kecil itu pergi berlalu, si pemuda kembali membaca buku sambil meneguk minuman kerasnya. Tak lama kemudian, si pemuda tertidur. Ketika terbangun, dia berada di hospital dan merasa sakit yang amat sangat.
Seorang polis menanyainya, "Apa yang terjadi?"

"Saya tidak tahu. Saya sedang berjemur di pantai, lalu ada gadis kecil bertanya sebentar dan tidak lama setelah dia pergi saya tertidur dan kini tiba- tiba berada di sini.

Polis itu pergi ke pantai mencari gadis kecil dan bertanya,

"Apa yang kamu lakukan terhadap lelaki yang sedang berjemur itu tadi?"
Gadis kecil itu menjawab,

"Saya tidak melakukan apa-apa terhadap abang tu pon. Cuma waktu dia tidur, saya main dengan burung pipitnya. Tapi tidak lama kemudian, burung itu meludahi muka saya. Karena itu saya patahkan leher dan paruhnya, saya pecahkan telur-telurnya & saya bakar sarangnya!"


Nota kaki : Jangan cuba temberang budak kecik.. susah nanti... ekekekekek



********************************************************

Esok kena masuk kerja la pulak separuh hari.hmmm tak bercuti sangat la aku weekend nih..tak pa lah..nak wat camner demi mencari sesuap rezeki kan(poyo tak ayat nih?haha)..so have a great weekend everyone!!nanti ada masa aku akan sambung lagi entri masa kat terengganu...ada lagik....tungguuuu k...

Selamat Berhujung Minggu kepada Semua.

*oh ya,malam ni aku bloghop ok..nanti aku jengah blog korang..kat tempat kerja tak sempat la ngan kerenah boss ynag banyak songeh nih..haha...babai...tata..titi..tutu...salam ketemuk lagi...Jom balik umah..dah dah la kerja tu yek...('',)

28 comments:

izal said...

makk aii...lucah 2x...

pemuda tu, ko ke? kat pantai mana ko buat?..:))

baik2 xim, bahaya dgn budak2...kiddy sex namanyer..

kene rotan 18 kali tauuu...

hepi wkeend bro...

Chen said...

hi there!

lindosh said...

oit cerita apakah ini? *blurrr*

hakhak hampesh

pearlEJ said...

wakakakakakakka.... siot jerkk cerita tuuu... adoihhhlaaa... burung tu muntah ekkk... kakakakakakaka.....

esok keje ekk?? alahaiiii, siannya, tapi x per, 1/2day jerkk, kalau tak keje pun asyik terbongkang tido jerkk wat per kan.. :D

Malim said...

XXXX occay

nuRsixteen said...

hahahahhahaaaaa....(gelak besau tau ni)...erk geli plak dgr bila 'burung tu muntah'..erk...

Zoulkieflie said...

kelako..burung pipit yang yandai meludah..hahaha..lol..18sx tu bro..

happy weekends..

Ziana said...

hadoiii...
hahahhaha...

no komen lah!! :P
hahahahahah

MNN said...

have a good weekend!!

axim said...

Izal,

ko kan suka mender lucah lucah so entri nih dedicated khas untuk ko okeh..haha..

hepi wiken to u too!!

===============================

Chen,

nite nite Chen!!

axim said...

Lindosh,

hampes kan tapi ko tergelak gak kan baca citer separa lucah tuh..haha..

have a great weekend to u!!

==================================

Kak EJ,

Wow citer pasal burung muntah ni suka jer akak kita ni kan..haha...ok lah tu kata orang da berumah tangga..kahkahkah...

hmmm nasib la kan kena keja hari minggu....nasib..nasib..

axim said...

Malim,

ni bukan XXXX dah malim,ni xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Occay!!hehe

=============================

Nursixteen,

geli?naper geli nih....macam biasa jer...haha

axim said...

Zoul,

18 sx ni dik kecik...so jangan baca k...kahkahkah...

hepi wiken to u too!!

==================================

Ziana,

no komen tapi angah buh komen gak kan..ok ler tuh..haha

hepi wiken!!

axim said...

MNN,

have a great weekend to you too Mr.Brad Pitt!!!

Shah said...

Aku budak baik & innocent tak paham la cerita tu. Hehehehe konon...

bluecrystaldude said...

Kelucahan telah melanda. Hehe

aRa said...

Agagagaga...weh...sempat terbayang tau... :)) aduh...

Happy Weekend Axim...

axim said...

Papa DOC,

Kalau paap doc tak paham aku lagi lah tak paham...wawawawawa

===============================

Blue,

yerr...kelucahan melanda di saat kegersangan nih..haha

axim said...

Ara,

weh dashyat la hang siap terbayang lagik...tebayang burung tu muntah ker...agagagaga..

hepi wiken to you tooo!!!

Lily.Lulu. said...

ahaahhaahhaha
:))

syukur said...

waaaa dalam REM sleep pun burung tu boleh muntah yer..... he he..... entry ni untuk orang dewasa yang berfikiran waras ...XXX tu axim

syukur said...

dan satu lagi.... the "burung" suppose to have vessels and nerves...tak percaye la dia still tidur mati cenggitu walaupun dirinya dikacau.....ha a

Nikli said...

erks..
Im so naive..

:D

XX pulak di hari jumaat punya entry..huhh..

ita.itu said...

kah.kah.kah..mmg lucah ko kan..ko suka kan mcm nih..haha

axim said...

Lily,

:D

==============================

Syuk,

untuk orang dewasa yang berfikiran waras...haha...pemuda tuh saja wat wat tak sedar sebab dah syiok sangat kot samapi termuntah muntah...ishhh 18 sx betul di haro sabtu nih...wawawa

axim said...

Nikli,

ko naive yekkkk namoo percaya...hahaha...ko lagi advance kan kalau bab bab cenggini,tanak tunjuk jer..kahkah

============================

Ita,

akak,aku tak der la suka sangat,kalau si izal tu yek....ni entri dedicated khas untuk izal yang suka kan kelucahan melampau tuh...haha

shahril aley said...

wahhh papa dah gersang la
hahaha.... sila kawin cepat2 ye

dah nak jadi blog chen ke?

lenkali tido pakai apa yg patut ye
jangan tayang burung pipit tu sembarangan...

axim said...

Aley,

jangan tayang burung pipit sembarangan...bahaya wooo!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails