Followers

Friday, July 4, 2008

Got Some Time for Myself,Finally....

Actually malam ni aku akan balik kampung ,nak berjumpa ngan family tercinta..lama dah tak balik sana...lagipun kakak dan adik yang baru pulang dari Mesir pun ada skali...Diorang balik cuti sampai la lepas raya nanti...Nak balik kampung ni pun sebab nak tengok keadaan ayah..apa khabar la dia dengan sakit nya itu...dengar khabar semakin ke arah positif..Alhamdulillah..





Ni la kakak dan adik yang baru pulang dari Mesir,diorang belajar kat Al-Azhar sana...windunyerr nak jumpa mereka..Di kampung nanti aku tak dapat nak berblogging sepanjang berada di sana...nanti da balik baru aku update cerita balik kampung ni....

Hepi weekend to all of you dan kita jumpa lagi minggu depan k..

HAVE A GREAT WEEKEND!!

34 comments:

Chen said...

have a good weekend. don't take illegal drugs ok!

shahril aley said...

wahh balik kampung
nak itot papa....
kirim salam dengan keluarga kau ye
semoga ayah ko cepat sihat

tak bawa balik bakal menantu ke?
kesian mama tinggal keseorangan

pistt... boleh jadi adik ipar ko :)

Heartless Devilish said...

selamat bercuti ujung mgu di kpg~

Reez said...

Selamat pulang ke kampung halaman...

Semoga selamat sampai dan selamat kembali semula...

Have a nice weekend too!...

Inah said...

slamat balik kampung..have a good weekend :)

thafiexq said...

nak balik kg juga!

Ziana said...

happy weekend!!!!
:)

Slamat pulang ke kg ye!
:)

Lily.Lulu. said...

selamat balik kampung axim ..
berhati2 kat jalan raya ok ..
and enjoy ur weekend
:D

LannY said...

woit..mai la jumpa aku kat TC ni..tak jauh mana pun...main jangan tak mai no

aRa said...

Wah...balik kg...Selamat balik ke kg...by the way...kg kat mana yek???

Happy weekend!!!

Nikli said...

Selamat Bercuti..
:)

dzul said...

salam, ko bloggers melayu ye..aku baru nk bukak blog baru http://www.zulhusni.com dan berharap dapat bertukar2 link sesama kiter org melayu. bertukar2 link akn mnjadikn rangkaian blog kiter smakin popular maa.jadi kalo korang berminat, blehla korang link ke blog aku http://www.zulhusni.com dan terus bgtau/comment kt aku http://www.zulhusni.com/links-exchange/ yg korang dh link ke blog aku. insyaallah, lps aku nmpk ade link aku, aku akn trus link blek ke blog korang.

eedany said...

Wah...mesti happy dapat jumpa semua keluarga...

have a nice weekend to you too axim.

;)

lujatnamlas said...

Jgn lupa masak kopok lekor...hehhe..

azizi said...

enjoy your weekend.
... kirim salam kat adik n kakak ye .. heh..heh..heh

mummysyafie said...

wah..dier pun balik kampung gak yer..selamatr bercuti..

Princess Redbloodsnow said...

Kpg ko kat penang gaks ekz???
iras ko la muke adik n kakak ko tuh..hikhik


:)

faisal said...

waa, ebstnye dapat balik kampung bro..:) bagus betul adik2 bro tu,huhu..rase segan plak,hehehe..jangan lupe update kat sane ye..:)

axim said...

Chen,

TQ Chen!!!

===========================

Aley,

bakal menantu caman calon pun takdak lagik...haha...ko kata jer nak ikut kan time aku ajak ada jer alasann.kahkah

axim said...

Reen,

TQ REEN!!

==============================

ReeZ,

TQ...YAAA DAH SELAMAT PULANG DAN SELAMAT TIBA KEMBALI....

axim said...

INAH,

tq inah...da selamat sampai ke penang kembali pun....

==============================

Thafiexq,

Jom balik kampung!!

axim said...

Ziana,

TQ Ziana!!

==============================

Lily,

TQ Lily!!

(*matilaaa aku malas nak tulis komen balas panjang panjang..haha)

axim said...

Lanny,

tak sempat la lanny,masa suntuk sangat...nanti ada masa kita jumpa k..Insya Allah,,..

===============================

Ara,

kampung kat Ganu ARA, nantikan entri seterusnya k..

axim said...

Nikli,

selamat berkursus:)

===============================

Dzul,

betul tu dzul,nanti aku link kan ko jugak k..hepi blogging!!

axim said...

Eedany,

memang best dapat jumpa semua ahli kuarga...lama tak jumpa depa...TQ eedany....

================================

LujatNamlas,

wei aku beli jer kopok lekor,nanti datang umah makan...

axim said...

Azizi,

TQ azizi,nak kem salam yek..erkkk da sampai penang ler..hehe

===============================

Kak Nor,

Akak pun balik kampung kan,best tau dapat jumpa family...

axim said...

Zie,

dah namanya adik beradik Zie...tu yang muka ada iras...kalau tak mesti aku nih anak angkat..haha

=============================

Acai,

cai,aku da balik ke penang semula la...nanti aku update kisah di sana yek...Hepi Blogging!!!

fusarium solani said...

selamat bercuti azim, aku tunggu kau punya entri trangganu kite..
he!he!

kau ada baca buku Growing Up in Trengganu oleh Awang Goneng?

axim said...

SOLANI,

aku da balik arinih..nanti aku update entri aktiviti kat sana k..hehe...

mmmmm buku tuh aku pernah dengar tapi tak pernah baca..ko yang tulis ker?

shahril aley said...

ajak tak ikhlas mana aku nak ikut..
dah la balik sana tak habaq aku pun
tetiba kata nak balik
lain kali kasi inform 1 bulan awai
hahaha....
boleh aku amek cuti sebulan

axim said...

Aley,

memang tak ikhlas pun sebab tuh tak ajak...haha....nak amik cuti sebulan konon...cuti sehari pun belum tentu dapat tau..kehkeh..

shahril aley said...

ala ko ni manyak mulut la..
ko dah kasi chop SIRIM malaysia kat bontot tu ke? kalau belum dok saja kat selatan tu sorg2. jwbnye bye2 la :P

ita.itu said...

wah pg mesir t uh...kelas akak ko ek

PUTUBAMBU said...

seronoknya dpt balik kg...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails