Followers

Thursday, July 17, 2008

Mencari JodoH


Macam-macam la dunia sekarang nih...nak cari jodoh pun macam ini jalan kaa....kepada sapa sapa yang berkenan boleh ler try hubungi nombor yang tertera...Janda atau mak dara pun semua boleh apply,no barrier...hehe

TAK LAWA TAK APA JANJI BAIK HATI..(geli perut aku baca ayat last tuh..hahahahah...)

*So amacam???ada berani kaa??

Sumber dari E-mel forwarded..TQ

20 comments:

~chacha~ said...

hahaha..
ini mcm punya org pon ada..
kelakar siot..:)

aRa said...

Agagagaga...desperate nye la mamat itew yek...alalalala cian dia...

butaseni said...

hahaha aku pun nak buat jugaklah,hahaha

anak dara sunti,
umur 19-21,muka mesti mau macam jessica alba hahahahaha
bleh?

shahril aley said...

rasanye org ni desperado...
kalau aku idak la cara mcm ni
mungkin dgn cara khidmat yg boleh dipercayai...
tak pe la moga2 dia dapat jodoh yang baik & kekal
kita mendoakan yang terbaik bagi die...
AMIN :)

Nikli said...

kok ye pon btoi, moga dipercepatkan jodoh org nihh..

*n jodoh aku jugak..
:((

ita.itu said...

gersang dah pakcik nih....mesti x hensem..x la main ttp mata jek..gelap kan..haha

syukur said...

mencari jodoh dengan buat banner cam ni..uuu tidakkkkkkkk....

RieNa.YuMi said...

wah....giler slamber brother nih carik jodoh cam gini....hhuhuhu...

Lily.Lulu. said...

tak hensem x pe
janji banyak duit
bleh ke gitu ??
oops !!!

:D

:: p R i n c E s S _ N :: said...

alaa....ai x layak laa plaks jadik coLan~colan nyerr...uhukuhuk

pu3nemo said...

haahahha,giler kelako lelaki tu,
tul la kn lelaki ni x lh hdp tnpa pempuan..?

pearlEJ said...

wakakakakkakakaka... adoihhllaaa... terdesak sgt ker tu?? hihihihi... mcm2 betul laa skarang ni..

axim said...

Chacha,

tu la pasal...haha

==============================

Ara,

tapi okeh la tuh sebab berani..hehe

axim said...

Buta Seni,

amboihh hang taste nak jessica Alba...nanti wat la ilan tuh meh aku publish kat sini..haha

==============================

Aley,

baguih la abang tiri nih...positif...meh sama sama kita doakan untuk mat yunus nih..haha

axim said...

Nikli,

ameen...moga hang cepat cepat mendapat josoh k..aku doakan hang..


================================

Ita,

amboih nak yang hensem ajer...siap nak main tutup mata ekk kalau tak hensem..ish ish ish...

axim said...

Syukur,

aku pun tak gamak nak wat camni..haha

==============================

Riena Yumi,

tu lah namanya mamat ni da desperate nak cari bini....hiks..

axim said...

Lily,

boleh boleh aku sokong!!!nak cari anak datuk la pasni wat bini..oppss...

==========================

Princess N,

kalau ada ciri ciri nya nak kol ker...hihi

axim said...

PU3NemO,

memang kita di ciptakan berpasang pasangan kan...kau tercipta untuk ku..bak kata UnggU..hehe..

==============================

Kak EJ,

Dunia skang kak..macam macam ada!!

fusarium solani said...

he!he! macam kes aku plak ni!

mummysyafie said...

hahahaha...orang jahat mana yang nak mengaku dier jahat..

adoii...gempak nyer iklan la

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails