Followers

Thursday, June 19, 2008

8 Qualified Team To Quarter Final

SWEDEN BEING ELIMINATED FROM EURO 2008

Pavlyuchenko 24, Arshavin 50-Goals by Russia

Guus Hiddink's gamble of taking the previously suspended Andrei Arshavin to UEFA EURO 2008 paid off in spectacular fashion with the forward putting in a fine performance as Russia downed Sweden 2-0 to set up a Basel quarter-final against the Netherlands on Saturday.
*Andrei Arshavin had been suspended for the first two Group D games

*Russia rejoice after Andrei Arshavin doubled their lead

*Roman Pavlyuchenko (Russia)

SPAIN CONTINUES THE LEAD ON GROUP D

First international goals for Rubén de la Red and Daniel Güiza earned a second-string Spain team a 2-1 comeback victory as Greece's hopes of ending their UEFA European Championship title defence on a high were spoiled at the last.


*Referee Howard Webb leads out the teams

*Angelos Charisteas of Greece celebrates scoring the opening goal

*Rubén de la Red (left) celebrates his equaliser with Álvaro Arbeloa


*Raúl Albiol (right) advances ahead of Angelos Charisteas

Dengan berakhirnya perlawanan dalam group D nih,maka lengkap la sudah lapan pasukan(negara) yang akan melangkah ke suku akhir bagi kejohanan EURO 2008 ini,iaitu:

  • PORTUGAL
  • NETHERLANDS
  • ITALY
  • SPAIN
  • CROATIA
  • RUSSIA
  • TURKEY
  • GERMANY

Dan awal pagi nanti perlawanan kalah mati antara Portugal dan German akan berlansung....saingan sengit tuh sebab kedua-dua pasukan mempunyai kelebihan masing masing....tapi aku yakin Portugal akan menumpaskan Germany,based on the previous performance..(germany tak konsisten kalau nak di bandingkan ngan Portugal)

Apa-apa pun,sama-sama kita tunggu dan menyaksikan perlawanan yang hebat ini awal pagi nanti..!!

1 comment:

Nikli said...

kol brp hang tidorr..??
brp jam hang tidor..??
kol brp hang masuk ofis..??
ntah ntah hang kado tido kat ofis ekk..?? konfius konfius..

housemate aku pon hujung minggu je baru dok berjaga..!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails