Followers

Sunday, June 15, 2008

No StringS AttacheD

Petang semalam after lunch ngan Abang Bear,Dr.shah dan Dr.Chen aku berkesempatan berjumpa ngan seorang lagi blogger yang begitu fames and mables gitu,siapa lagi kalau bukan kak EJ yang fabolous itu...(hehehe)..Aku ajak abang bear ngan Dr.shah pi jumpa skali,tetapi di sebabkan mereka kesuntukan waktu jadi mereka berkirim salam sahajalah.

Actually kak EJ ni baru jer balik dari Bandung Indonesia ngan Kak Non.Kak non ada kirimkan Brownies dari bandung ,dan kebetulan Kak EJ ni duk kat penang so boleh la pass kat aku..dan petang semalam kitorang jumpa kat E-Gate(kak EJ nih da jadi duta E-Gate katanya),bertempat di Noodle Station.Sebab kitorang baru jer sudah makan(dari tempat berasingan tentunya) so lepak kat situ minum-minum je lah.


Tarrraaaaa......memperkenalkan Kak EJ yang mables dan fabeles ni eklusif dari blog AXIMUD nih untuk tatapan korang-korang sekelian....masa ni dia datang ngan member baik dia,Elle(sila rujuk blog Kak EJ untuk keterangan lanjut k..)
Dan inilah dia rupanya Brownies kukus yang di datangkan khas dari Bandung,terima kasih banyak banyak yer ziana...Budi mu itu akan ku kenang hingga tiba nafas terhenti(*ayat tanak kalah kan...haha)

*Menghabiskan minuman hingga ke titisan terakhir..
Kalau da nama blogger kena la mik gambar sama-sama..tapi aku takdaklah ketaq macam orang itu..Kebetulan plak masa duk minum-minum orang ini kol..hehe,sib baik ko teka betul okeh...wa salute lu..


Kepada Kak EJ,len kali kalau ada umuq yang panjang boleh la kita berjumpa lagi..jangan la segan segan kalau nak ajak makan tengah hari ke dinner ke(aku yang segan ke dia yang segan nih..hehe)..Nice to meet you..!!

*Lately duk asyik jumpa blogger plak kan lily..hehe...takper,merapatkan silaturrahim kan dituntut dalam islam..:D Bak kata Abang Bear-Blogspot menyatukan kami!!!Terima kasih Blogspot..

28 comments:

pearlEJ said...

Terima kasih belanja minum sabtu ari tu ekk axim.. :)

nanti2 boleh laa lepak lagi.. pi lunch kt e-gate ker kannn.. hehehe...

haaa nikli mmg dahsyat... hahaha.. boleh teka dgn betulnya.. :D

pearlEJ said...
This comment has been removed by the author.
rizal said...

wah...lately banyak betoi hang jumper bloggers kan..

lepas tuu penuh dengan adegan jom jalan2 jumper blogger sambil makan2.

bagus laaa kalau camtu.. hehe

selamat berblogging.. hehe

lindosh said...

aku dapat rasakan brownies tu sedap. *sambil meleleh air lior* hehee

eedany said...

brownies kukus? macam sedap jer bunyinya axim...memang sedap ker?

axim collect FM juga kan? wokey nanti eedany carik kat Jakarta occay. caucincau...

;p

mummysyafie said...

wah..axim jumpa orang bandung yar??

mesti sedap brownies tu kan..

ita.itu said...

wah best dpt jumpa ej cun tuh...best ek...seronok tgk korang nih

axim said...

Kak EJ---->no hal punya .....next time kita pi makan makan la plak k...arituh minum jer kan..nice meeting u!!

Rizal---->kalau jumpa blogges harus lah ada adegan jalan jalan cari makan...baru ada bahan nak story dalam blog..hahha...selamat berblogging to you too okeh..

Lindosh---->hang nak kaa lindosh?banyak tuh sekotak ziana kasik..kalau nak sila bagi laamat penuh nanti aku hantar(*macam la jauh kan...haha...sila berhubung ngan aley ok)

axim said...

Edany--->sedap rasanya brownies tuh...dah pi jakarta sila carik di sana occay....waaahh ada org nak kasi GM dari jakarta nampaknya...lalala....tak sabar nak menghitung waktu nih...hahaha

Mummysyafie--->sedap.....hingga menjilat siku(*bak kata abang bear)

Ita---->ej tu memang cun....nasib la dapat jumpa jugak...hehe

~ gyena~ said...

syoknya dpt jumpe blogger eh? herm...bila la kita nk jumpe plak, dah la blk baru ni tak dpt nk jumpe..disebabkan tak de no nk contact, tak pe axim nanti kita jumpe len eh

love-n-hate said...

rindunya ku pada brownies kukus amanda...

p/s: minyak dah naik harga, air asia mesti mahal... bila lah nak ke bandung lagi ni... :((

Mieza said...

nsb baik hang x ketaq cam si nikli tuh...:D

brownies kukus...cam sedap jer...hehe...ole2 dr bandung ya...

Ibuk EJ sht ya...mkn cun nmpk...:D

fusarium solani said...

bila baca aje blog azim mesti jadi lapor! he!he! tambah plak time tengahari!

bila saya turun penang azim kene belanja ok?

EliyaShaka said...

wah ramainya bloggers hg dah jumpa...baguihh aihh!!

btw aritu i kansel plan jmp gyena..urgent matters i balik kulim.takpa..bulan july ada lagi...hg misti join!!bw kak ej ni sekali..hiks

axim said...

gyena---->ha tu lah...nanti kontek kontek la ikut emel k...bulan julai nih eliya kata nak jumpa lagik...hiks..

Love n hate--->waahhh ni mesti familiar sangat ngan brownies nih...btw,selalu pi bandung yek..

Mieza--->tak ketaq kak macam si nikli tuh...kehkehkeh...(*sowee bro jangan marah udah..)brownies tuh sedap...nak ker?mintak ngan ziana yek...

axim said...

Solani--->wokeh,no hal punya...bagitau la kalau datang menyinggah di pulau emas ini..

EliyaShaka--->ooo patut la tak pi jumpa gyena..hang kenselkan plan rupanya..takpa takpa ada umuq kita jumpa k...nanti aku bgtau k.EJ skali...dia onnn jer..tak gitu k.EJ:D

izal said...

nasib baik ej ni dah kawin...kalau tak, awassss...mesti axim hantar rombongan....

axim said...

izal---->haiyoo.....bini org woo....kang tak pasal pasal hubby dia datang ngan rombongan kapak....apa kata ko try izal...kehkehkeh

syukur said...

brownies kukus bandung memang istimewa tapi tak tahan lama... cepat rosak kalau tak simpan dalam peti sejuk.. tu lah yang dijadikan alasan sebab perabis kan satu kotak tu sekaligus kalau my sister beli... mmm. yummy kan??

Ziana said...

sedap kn brownise tuh kan..
i like!!!!
:)

amboi ayat...xmo kalah...berbunga habis
:)

nikli call mase tuh??
hehehe... hang x ketaq mcm nikli kan? huhuuhu...
:)

yeah... btui ckp abg bear... blogspot menyatu kan kite sume :)

Beruang Madu said...

yes... tiada sempadan antara kita... sekarang kita kena ubah strategi... kalau nak ke mana2 sila lah inform2 yer... pas tu adakan pertemuan para2 bloggers dan sudahnya... kita akan bertemu sesama kita

Inah said...

waaah..dah jumpe kak ej..ari tu sempat jumpa kak ej 5 saat je :D

Nikli said...

hahah... nanti aku balik penang bole laa lepak lagik ramai ramai..
:D

Beruang Madu said...

Dengan ini saya, Beruang Madu melantik Axim sebagai Yang Dipertua Persatuan Bloggers Wilayah Utara.... hmmm takmo... memula Penang dulu jadi sesiapa yg rasa dirinya bloggers, sila lah mendaftar dengan Axim yer... tak kisah lah yg update tetiap hari sampai lah yg update lima bulan sekali... kira semua bangsa bloggers... jadi kalau kitorang datang nak wat memakan ker... terus jer mintak Azim yg jemput...boleh???

Chen said...

Perjumpaan makan2 tak leh ler, camner nak diet?

:P

axim said...

Syukur--->aah,kena buh dalam peti sejuk baru tahan lam...memang yummy brownies tuh.....surpsurp

Ziana---->yeaahh i like....blogspot menyatukan kita semua k...

Abang Bear--->ye bagus cadangan tu abang bear..nanti bertambah erat la silaturrahim sesama kita k..

axim said...

Inah--->yeayyy aku jumpa k.EJ lebih dari 5 saat...kehkehkeh..tu pun nak bangga kan...haha

Nikli--->wokeh...sila sila la balik selalu ke penang nih...kita wat gathering bloggers penang lak....ajak lindosh ngan kroni dia sumer skali..hehe

Beruang Madu--->waahhhh siap lantik macam ni...tak boleh bang,negara demokrasi kena la wat cara demokrasi..kena wat undian dulu baru sah..hehe

axim said...

Chen---->you are right chen,so kita tukar la perjumpaan jogging dan hiking,ok tak?hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails