Followers

Sunday, June 29, 2008

PerliS TriP's OveR



Ni gambar gambar masa on da way balik dari Perlis tadi..singgah sebentar di bandar Alor Setar sebab Anies nak antar baju yang kawan dia pakai masa bertunang temoh hari ke butik pengantin di situ.Sempat makan eskem McD sebelum meneruskan perjalanan pulang ke Pulau Pinang.

Tiba di Penang pukul 9 malam tadi...Oh yaa...Malam ni akan berlansung satu perlawanan uang hebat antara Spain dan Germany dalam merebut kejuaraan EURO2008 kali ini.Of course la aku akan sokong Germany untuk menjadi Champion

Dengan Barisan pemain seperti Bastian Schweisteiger,Lukas Podolski,Philip Lahm dan Miroslav Klose,aku yakin Germany mampu menumpaskan Spain-walaupun pasukan bimbinan Luis Aragounis ini bukan calang...Micheal Ballack cedera dan mungkin tidak akan bermain untuk perlawanan sebentar lagi.David Villa pun tidak akan bermain untuk Spain

Siapa akan menjadi Juara EURO2008 kali ini?

semestinya GERMANY!!!! ('',)~(ayat konpiden giler..!!!sukati aku la kan..haha)

*untuk kesekian kalinya aku tak tidor lagi la nampak gayanya malam nih...esok kerja tak taw la camana....Boss aku tak approved cutii..ingat aritu nak amik cuti kecemasan sempena Final nih..haha

21 comments:

Heartless Devilish said...

sumer orang bz kan kan?
anyway pasal bola..
aku rasa...baek aku tido..
aku sgt penat..
ada ulangan tak nanti?
muekekeke

Lily.Lulu. said...

BANGUN bangun ..
bola nak mula dah jap lagi
hehehe
:P~

Ziana said...

Xim...
cpt laa..
jom tgk bola!!
snack sume dah ready nih..
:P

yeah!! GERMAN!!
:)

aRa said...

Agagagaga...Axim...2 kali tewas ni...mcm??? Ngan Italy tewas...ngan German pun tewas gak...Agagagagaga...

Princess Redbloodsnow said...

tersenyum spai ke tinga nampak..ngeee
pssttt...kalo jumpe ngan buah ati
mmg lerrr ati riang ria SENANTIASA..hahaha


:P

Ted said...

hehe, germany kalah..harap maklum, takyah cuti2 terimala hakikat..g kerja.n gambar ngan aniss je, bila lagi neh?

shahril aley said...

hahaha jerman kalah dooo
sila berkabung dgn baju itam ye...

eh pic anies & ko so sweet la
bile lagi nak buh gambar bersanding? :)

zack said...

wei mana lagi gambor yg aku amik tu. buat penat jer aku ambik..last2tak terpapar pun kat entry ko. Siap kebas memory kad aku lagi..jgn buat rete laks.

izal said...

germany kalahhhhhhh....uwaaaaa...

KAKTINY said...

tgk post gambar mula2 - best jer.. baca turun ke bawa.. di selit bab bola plak.. hmmmmmm.... layan jer lah..

pearlEJ said...

uikkk... pi perlis buat apa?? hehehe..

Chen said...

hi! were u notti in perlis? heehee....

Faisal Admar said...

haha... seronoknya makan ice cream :) aku pun tak tidor... pi ofis pening lalat... dah la monday... nak buat keja pun malas! dengan pikirkan love-n-hate ok ke tak di hospital

axim said...

Reen,

ualnagn Insya Allah ada...sila semak siaran astro di channel 816,817,818..TQ..:D

==========================

Lily,

wawawa,tengok kat kedai mamak lagi semalam...happening walaupun Germany kalah..huhu

axim said...

Ziana,

waaaaaa nak wat camana Germany kalah ziana..takdak rezeki...di lain tahun k...:D

=========================

aRA,

Tu la pasal,sumer team i kalah jer nih..Itali kalah ngan spain,Germany pun kalah ngan Spain..takper..kasi can kat spain,da 44 tahun diorang tunggu ...kehkeh

axim said...

Zie,

zie,tengok bola tak semalam?

=============================

Ted,

kalah pun tidur tak cukup jugak nih...cian Germany kalah...tapi Spain memang deserved untuk menang...

axim said...

Aley,

aku nak berkabung dari wat blog selama seminggu bleh tak?wakaka...mau demam aku pastu..

=============================

Zack,

hamboi tak puas hati nampak...sabaq naaa..nanti ada la entri dari kamera ko yang hebat tuh....sabar sabar....sabar itu separuh dari iman...

axim said...

Izal,

Jom kita berkabung...haha

=========================

Kak Tiny,

layankan ajer lah kak tiny yek...

axim said...

Kak EJ,

Saja jalan jalan kak kat Perlis tuh...nanti axim tempek gambar gambar pi jalan kat perlis tu k...tungguuu...

==========================

Chen,

i'm not notti,i'm hungry!!:D

axim said...

fAISAL,

yeah,monday doomsday...malas gak aku pi opis tadi...ngan ngantuk giler nyer...so hows love-n-hate?is she ok?

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails