Followers

Wednesday, June 18, 2008

So FuckinG LAZY!!!


Should have made a lot of work to settle
but i just can't seem to find the mood.
Someone Out there Please Help Me!!!
I have to get out of this and soon...

23 comments:

Chen said...

haha! The F word!

Chen said...

http://www.youtube.com/watch?v=eUf6i7iva0s&feature=related

izal said...

ape ke heyy fuck2 nehhh xim.... berdozer....boleh mendatangkan zina...heheheh

tp best gak kan...

Malim said...

take a walk... sure u will find some momentum

eedany said...

take a break...have a kitkat.

kalau ko dekat boleh gak aku belanja ko kitkat besaw...

;p

pearlEJ said...

hehehehe.... penyakit malas dah mai nooo...

fusarium solani said...

perhi minum kopi, jalan-jalan skit dan selawat banyak2

Zoulkieflie said...

makan abc..tanya kat kat lili,dia tau mana sedap..

after makan,confirm mood tu datang..hehe

Inah said...

cian axim..jom holiday :)..esok inah pegi holiday..babai :D

Lily.Lulu. said...

same la kita ...
serabot kepala

Nikli said...

awat suma malas malas..??
mmm..bgn pagi tgk bola hang rajin
:D

axim said...

Chen---->video tuh da tak available kat youtube/....sob sob..

Izal--->ko kalo bab berzina suka sangat kan izal...hihi

Maalim---->already try dat petang tadi...quite release jugak...tapi still malas...haha

axim said...

Eedany--->waaaa ruginya duk jauh kalau tak da dapat kitkat....poskan bleh?hehe

K.Ej---->tu lah pasai...malas giler babas nih....malas malas dan malas....

Solani--->tq solani atas nasihat tuh....

axim said...

Zoul----->kalau lily tau pun mesti kat KL camana la aku nak poei...hahaha...lawak la hang nih...


Inah---->hepi holiday inah...jangan lupakan daku di sini okeh..:D

axim said...

Lily---->serabut kan kepala lately....hishhh malas malas malas nak kejerrrr..............MALAS/......

Nikli---->tengok bola takpa,takyah nak pikiaq pasai benda lain..masuk opis jer terus pening...hihi...malas sangat nih...

Ziana said...

mmg sometimes akan mcm tuh..
Virus M tuh akan dtg tetibe jek..

pi rest dulu..
:)

axim said...

ziana---->okeh.....da rest dah.....alhamdulillah...skang lapor plak,nak pi makan dulu...jommmmmm

mummysyafie said...

ko kena makan, tido n jejalan dulu axim..sbb bila penyakit mlas ni mai..kalau dilayan..haruu tauu

axim said...

Mummysyafie----->tu la masalahnya memang tak leh nak watper bila rasa malas ini melanda jiwa....layankan ajer...huhu

ita.itu said...

haha..tul gak kata nikli tuh...tgk bola rajin ek..hehe

axim said...

ita----->tengok bola rajin ler...takyah nak pikir apa dah...kalau bab kerja nih aku culas la kak...boleh tak aku malas kerja tapi nak gak gaji jalan...haha:D...kalau la boleh jadik camtu kan best..

Princess Redbloodsnow said...

ximmmmm!!!
tingat plak aku ngan post aku yg ala² gni gak..hahaha


:D

tantek tasut ko..weeewwwiitttt!!! :P

axim said...

zie,

haah,ada entri ko tunjuk gambor kasut gak...tapi kaki ko lagi cantik la dari kaki aku kan..flawless gitu..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails