Followers

Thursday, June 19, 2008

Pantai Kemasek @ Kemaman

Aku akhiri petang ini dengan gambar-gambar Pantai Kemasek,yang terletak di Kemaman Terengganu.Pantai ni betul-betul di seberang jalan di mana tersergam indah rumah kediaman aku di Kemasek sana.Selamat menghayati keindahan alam ciptaan tuhan ini..!!(Subhanallah..)







Actually lepas jer amik gambar-gambar ni kamera aku terus rosak...mungkin sebab cahaya yang terik di tepian pantai ni menyebabkan lensa kamera aku terus jadik bengong...gambar-gambar yang aku amik selepas tuh semuanya blur dan bergaris-garis....ada sesapa tak boleh explain kat aku kenapa?adakah lensa kamera nih memang tak boleh kena cahaya yang sangat kuat?anybody?

*dats explain why sekarang aku pakai kamera P990i sajork...huhu

12 comments:

Nikli said...

:)
pantai kemasik.. it was our[satu famili] first place to stop-by masa pegi terengganu.. otw dr kuantan nak ke KT time tuhh.. jalan-jalan pantai timur.. :D
it was in 1993 kott kalau xsilap.. haha, lama gila ekk..

subhanallah..

Lily.Lulu. said...

dah lama x ke ganu ... rindu nak ke sana ...

mmg cantik .. lily nih pantang tgk laut .. suka sangat !!

:)

Ziana said...

lama nye kaki ku x jejak pasit laut.....

lama gilerrrrrrr....
:)

errr..dpt kepok leko trg cicah sos sedap nih!! nyummy!

shahril aley said...

since ade minat/kenangan manis di kalangan YKWYA ape kata ko buat trip ke t'ganu. kire ala2 rombongan cik axim ke kemamang la. hehehehe.... suke view pantai tu

tringat keindahan pulau manukan kelmarin itu.....

boleh snorkeling tak? hehehe...

najib said...

this is the place! i was there! somewhere in 2006

nuRsixteen said...

cantiknye view pic ni..
nice shoot :D
sya pun dh lama xg area sana kata j kpg qt t'ganu tp jrg pg la :D
hehehee...

syukur said...

memang suka bercanda di tepian pantai.. ha ha

Malim said...

maybe the sensor or the circuit tu.. selalunya lens built in macam tu susah nak rosak.. but who knows

axim said...

Nikli--->waaa da penah sampai yek..nanti aku balik kampung jom la ikut skali k..


Lily--->jom la ikut aku balik kampung nanti...dekat sangat pantai nih ngan umah aku..

axim said...

Ziana--->
waaa aku pun rindu kat keropok lekor nih...nyumnyum...

Aley---->tadak snorkeling kat situ...just mandi manda boleh la..nanti kita plan trip ke TRG untuk YKWYA okeh...cam best plak singkatan tu kan..hehe

axim said...

Najib---->really?

Nursixteen--->owh...trganu best tau...hehe promote tempat asal..

axim said...

Syukur--->aku pun suka..

Malim--->malim jer yang menjawab soalan nih...tq so much...huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails