Followers

Tuesday, June 17, 2008

When You're Looking Like Dat

Tadi pergi lunch kat TESCO lagik....tapi hari nih lunch ngan orang-orang tua yang dah nak pencen esok lusa,so takde keinginan timbul untuk aku snap muka diorang sana-sini.Isi penting di sini ialah tadi aku keluar pegi makan tengahari.

After dat terus la balik ke opis..sampai kat opis kak faridah (operator) di stesen memanggil aku dengan manja dan memberitahu ada posto dari KL tiba,..aku tengok,ada kiriman pos ekspress rupanya..
Inilah dia kiriman pos ekspress tersebut dan apabila aku membuka kantungnya maka terkeluarlah sebatang pen yang cantik molek lagi bermotif batik gitu..(*ye ke motif batik....yo yo orr je kan aku nih..)..Terima kasih la yek pada rakan baik nih sebab belikan aku pen,panas panas dari Bandung Indonesia sana....
Cantik kan pen nih,tambah best bila ada terukir indah perkataan 'Bandung City' atas pen tersebut...i like.....
Tambah cantik lagik sebab terukir nama yang indah pada batang pen tersebut-AXIM,waaahhhh....memang pen nih untuk aku la kiranya yek..kalau untuk orang lain mesti bukan nama aku yang terukir kan..(*tetiba jadi bimbo,apa kes..???)

Apa-apa pun terima kasih skali lagik yek kak non
atas Brownies yang sedap dan menggiurkan itu
Dan juga sebatang pen kecil molek bertatahkan 'emas' nih..
Semuanya khas dari Bandung City..
Trimas banyak-banyak..


*sekadar gambar hiasan,takder kena mengena ngan entri ini

*nanti kalau aku pi bandung dalam 15 tahun lagi aku belikan souvenir yang lagi hebat dan brengsek gitu untuk korang-korang yek...(you-know-who-you-are)

24 comments:

~ gyena~ said...

wah bagusnya dpt ole2 dr bandung

Ziana said...

dah slamat sampai ek??
Alhamdulillah..
ari tuh lupa nk bg skali ngan brownise..
:)

cantik kan pen tuh..
ziana buat utk 'u-know-who-u-r'
:)

pi bandung 15thn lg??
heheheh..ikot ikot!!
time tuh kite sume dh tua kan?
hehehehe

yg penting akand tg nihh!
:)

axim said...

Gyena--->nanti kalau gyena nak tunggu axim pergi 15 tahun lagi k..hehe

Ziana--->zie,tq for da pen..!!!i like it so much...tu lah aritu lupa plak nak bagi k.EJ suh pesan skali...takper lah,at least lahir lah entri ini sebab ziana post kan..haha...betul tuh...yang penting akan datang nih..

tunggguuuuuuuuu!!!

bozzobattousai said...

kite pi bandung tahun dpan nak? kite book tiket air asia skarang tp gi tahun dpan la. murah je. rm1.50 je rasanye. kite gi reramaila...

:: NbC :: said...

Hi, salam kenal, bloghopping fr Chen's..

waaaa, esok2 dapat pen fr NZ lak mana tahu kan..? :-P

axim said...

Bozzo--->macam best jek cadangan tuh....tanya kak tie camana,dia dah boring cuti tuh..tak sabor nak pi kerja...hehe

Pinky---->salam pinky....selalu jugak tengok pinky ket blog Chen tapi tak dapat nak view blog sebab private kan...mind to invite me?then nanti axim ada peluang dapat pen dari NZ pulak...hehe..

Zoulkieflie said...

...(you-know-who-you-are) ni,i termasuk sekali ke?hahaha..saje inteprem..jangan marah ha..hehe

izal said...

pen tu bagik aku jelah boleh wat2 sign document kat opis nihh..

hahaha acah mak enon...

best jadik blogger nih mcm2 dpt...

fusarium solani said...

salam,
wah cantiknya pen..simpan jangan guna..nanti rosak hilang serinya!

:: NbC :: said...

Axim, mesti le Pinky ada di blog Chen, laling dia kan.. :-P

;-) lallaalla

(pssst, which email nak anto invitation card..? yahoo tu ke guna 4 blogging)

Nikli said...

u-know-who-u-r nak jugakkk pen tuhh...!!

mummysyafie said...

wah..ole2 dari bandung ni..cantik..aii like

axim said...

zoul--->boleh jer zoul...no hal punya...

Izal---->hang ada blog tak izal?wat la lapan...

Solani--->errkk tu la pasal...ingat tanak pakai jugak...tengok la camana nanti...dakwatnya bagus bangat...

axim said...

Pinky--->ye la...tau la pinky ni laling dia...haah,nak antor invitation guna yahhoo mail tuh,azim_ashaary@yahoo.com

Nikli---->wei bukan ko da dapat ker pen tuh?ziana kata ko da dapat gak arini..

Mummysyafie---->i like it too...

syukur said...

axim... dirimu dihargai sebenarnya.. dan penghargaan macam nilah yang memotivasikan hidup seseorang sebenarnya (bernada serius tapi lepas tu ketawa berdekah dekah.. i just can't stop laughing..my nature).

axim said...

syukur--->yup,baru terasa happening sket hidup ini...hehe...terima kasih kepada yang meng happeningkan diri aku nih..korang korang sekelian..:D

Mieza said...

cantik pen tu siap ukir nama lg...

axim said...

mieza----->:D

ita.itu said...

wah laa tuh..harus ko belikan rantai utk ziana buh nama dia lak..hehe..ok la tu

axim said...

ita---->menarik cadangan ko tuh kak,kalau umur panjang bleh la aku wat okeh...:D

pearlEJ said...

cantikkan pen tu?? special dari bandung tu haa... heheheh...

Inah said...

hehehe..inah pun dapat..lalalalala :D..pssst..brownies tu lg sedap bila dimakan ngan aiskrim :D

Lily.Lulu. said...

cari cewek laa
:)

axim said...

K.EJ--->yup...cantik bangat...khas dari bandung lagik..:D

Inah--->Waaa cara baru ker..nanti try lah,brownies ada lagik dalam peeti tuh..

Lily--->carikan sepuluh bleh?:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails