Followers

Friday, June 27, 2008

Well PlanneD Suprised!!!!

Hari selasa baru ni(24 jun 2008) merupakan tarikh lahir Kak Ana(Anies punya kakak).So Anies plan untuk wat sambutan besday untuk kakak kesayangan dia tuh.Kebetulan her sister turun Penang bersama ngan BF dia,so ini lah msa terbaik bagi kami membuat kejutan untuk Kak Ana.

Selepas Dinner(kat Restoran Golden Triangle tempoh hari),Anies belikan sebijik kek kat Bread History khas untuk kak Ana.Aku tanya naper tak beli kat Secret Recipe,kan kek kat SR banyak yang best best..Anies kata decoration kek kat SR tak semenarik kek kat Bread History.

Dan aku akui kata-kata tersebut.Kek di SR semuanya standard sahaja appearance nya kalau nak bandingkan ngan kek di Bread History ni.Cantik kan kek nih?kalau tak silap ni kek black Forest..(errr betui kaa Anies?)


Anies plak duk sibuk posing ngan kek sementara tunggu kak ana balik umah..dia duk kalut dah serba tak kena ke hulu ke hilir takut takut kak ana balik dan suprise tak menjadi nanti...Punyalah lama kitorang tungu dekat sejam lebih jugak..haha...tu lah,konon konon nak wat suprise last last kitorang plak yang tersuprise..:D

Tiba masa yang ditunggu,akhirnya Kak Ana pun balik juga ke rumah.Kitorang segera tutup semua lampu dan nyalakan lilin pada kek yang chantek itu.

Sebaik sahaja Kak Ana masuk dalam umah,kitorang pun berteriak laa...SUUUPPPRRIISSEEE...!!!...terperanjat beruk kak Ana..beruk pun takder terperanjat macam dia..haha...pastu kitorang nyanyi la lagu Hepi besday untuk kak Ana...Selamat Ulang tahun Kelahiran Kak Ana!!Semoga panjang umur dan di murah kan rezeki...Cepat-cepat la kawen yek...:D

* Ni lah Kak Ana,Anies punya kakak..ada rupa macam dia tak?kalau ada sah-sah la diorang adik beradik kan..(perlu ker aku tanya..haha)

*Upacara Memotong Kek
*Anies with her beloved Sister
*Kak Ana with poji a.k.a BF dier
*Aku dan Poji

Kek tak habis di makan pun..dalam sebelah jer yang habis..mau tak habis,4 orang jer yang makan..lagipun kitorang sumer baru sudah makan malam,so kek itu akhirnya aku wat balik umah jer pastu,bleh gak tengok bola nanti sambil-sambil makan kek..

Enjoy jugak la malam tuh sebab dapat wat suprise dan memang menjadi-yang bestnya kak Ana tak suspek apa-apa pun...kiranya plan Anies tu berjaya la...congrats...congrats..('',)nanti kita wat suprise kat Kok Ya ngan Kok Tie plak k..hehe..

Kepada Kak Ana,Selamat Ulangtahun Kelahiran sekali lagik...Semoga segala hajat akan di perkenankan..semoga makin chantek,murah rezeki,di panjangkan usia dan di percepatkan jodoh...Ameen..

*baru aku perasan besday kak Ana sama ngan besday Kak EJ..mmmm macam ramai kan yang sambut besday bulan Jun nih...Anyway,Hepi besday kepada semua yang menyambut ulang tahun kelahiran pada bulan Jun.

18 comments:

Chen said...

poji is good looking! nevermind, u're all good looking!

Arel said...

Hi Axim. Aku dah add ko. Thanx huh :) Everything look good.. Setahun sekali dpt surprise best jugak ek!

Ziana said...

2 pasang merpati sejoli..
uhuks!!
:)

happy bday Kak Ana..
:)

love-n-hate said...

i love suprise!!!... teringat waktu birthday tahun ni, waktu keje tgh malam, budak opis yang konon2 lupa besday love-n-hate telah men'suprise'kan kite sampai nangis pd tpt jam 12mlm... huhuhu... :)

p/s: that was my first time... :)

axim said...

Chen,

hmmmm talking about good-looking,did i miss sumthing here?haha

===============================

Arel,

yup Arel,thanx for adding me...Keep in touch k..

axim said...

Ziana,

2 pasang merpati sejoli?siapakah itu...
:)

==============================

Love-n-hate,

suprise is best when its really unpredictable and undetectable..hehe

shahril aley said...

wahh nampak bahagia sambut besday bakal kakak ipar ye :)
soooo sweet
hehehe.....

Nikli said...

Happy Birthday to Kak Ana..
Happy Weekend to everyone..

Faisal Admar said...

Sedapnye kek tersebut :P Nak 1 !!! Hahaha...

Lily.Lulu. said...

betol anies ckp tuh .. kadang2 kalau nak celebrate bday, asik2 kek SR busan jugak tau ..

ada kek lain yg sedap jugak sebenarnya .. cuma nak kena pandai cari

:)

Princess Redbloodsnow said...

a'ah tatek kek tuh
org yg tukang bw kekth pown tantek

:P

suke tgk anies in dat pic yg bw kek tuh
so comellllll!!!!

pearlEJ said...

uikkkk sama laaaa birthday... apa2pun Happy belated birthday utk Ana... still muda lagi tuu, baru 27.. hehe...

bluecrystaldude said...

Tak same pun Kak Ana dgn Kak Anies ni punye rupe (cam kenal jek) haha.. Weh bread history nyer cake sedap k? cam kureng jek. SR rules

axim said...

aLEY,

Ko suka benorr ngan ayat sooo sweet tu kan...lalala...

============================

Nikli,

weekend is over baru aku sempat bagi komen balas nih..huhu

axim said...

Faisal,

nak satu sila hubungi aku k..haha

=======================

Lily,

setuju!!!

axim said...

Zie,

chantek kan..!!

=========================

Kak EJ,

age is just a number la kak...:D

axim said...

Blue,

kek BH sedap jugak..decoration nya menari...tapi rasa kat SR tak leh celen laa...

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails