Followers

Monday, June 9, 2008

What Da F**K!!!


Korang tahu tak menatang kat atas ni namanya aper?
Meh aku kasi tahu ok
namanya NYAMUK
aku ulangi NYAMUK
ke nak suh aku eja?
Boleh gak:N..Y.A.M.U.K
bunyinya NYAMUK!!!
Tau tak naper aku cam mengong nih?
Sebab aku tak leh nak tido
kena kacau ngan menatang ni yang tah dari mana
Sampai aku tak leh nak tidoo....
GRRRRR....geram betul aku...
Last-last aku tak tidur,da takleh nak lelap..
Isshh Bengang betul rasanya..

*Actually aku nak tidur jap sebab nak dapat feel fresh sat lagi nak bangun tengok GERMANY VS POLAND pukul 2.45 pagi nanti,Live lagik...tapi nampak gayanya tak dapek ler...sebab diganggu binatang buas yang bernama NYAMUK nih....sialan....

15 comments:

Mieza said...

musin hjn la axim...tu psl yg byk tuh...

akak pun x leh tido...last2 joint hubby ngk bola...hehe

Heartless Devilish said...

sian ajim..
spray lar ridsect ke...

Ziana said...

siannye

pasang kipas kekuat...then selubung...
:)

izal said...

aku hengat ade nyamuk singgah wat kaco kat blog ko...

rupanye nyamuk yg ituu...

tu nyamuk betina tau, dia nak ngawan ngan ko kot...heheheh

ita.itu said...

xim, pki la ridsect letrik tuh..berkesan sgt tau

shahril aley said...

kan aku soh ko jgn tido.

tu la aku anta bala tentera nyamuk utk serang masa tido ko. hehehe

siap ngeja tu, nak buke kelas tadika ka? :)

axim said...

Mieza--->haah lupa lak musim hujan....patut la lahanat jer nyamuk ni semalam duk sedut darah...ooo akak pun nengok bola ngan hubby yek..bagus bagus...baru romantik kan..

Reen--->tak besh pakai ridsect..tak tahan bau dia la reen..

Ziana--->da pasang kipas kuat kuat da ziana,pastu selimut pastu berpeluh peluh plak bawah selimut...serba tak kena aku tidur masa tuh...last last bangun wat entri nih tak puas ati nyer pasal..

axim said...

Izal--->yang tuh org tak panggil nyamuk la izal oii,diorang panffil lalat kalau tak silap aku...ko tanya ita mesti dia tau...hehe,nyamuk nak mengawan ngan aku?mau mampus dulu nyamuk tu sebelum sempat berbuat apa-apa...kahkahkah

Ita--->bak sini lapan boleh?kira dua ringgit jelah,kawan kawan ko tak berkira sangat kan...

Aley--->hoooo ko ni bapak segala nyamuk la kiranya yek...malam ni kalau ada nyamuk lagi siap la aku sumpah seranah ko...

Lily.Lulu. said...

amiklah shieldtox ...
ape susahhhhhhhhhhh
:P

Inah said...

nyamuk??aedes ke spesies ape??mmm..mesti ade takungan air dlm umah ni..llalalalala..sila beli ridsect yg x de bau..pakai elektrik punye :)

Beruang Madu said...

Ni lah bahananya rumah rendah2... for sure banyak nyamuk... kalau kat tingkat 16 tu ada nyamuk maknanya memang tuan empunya rumah yg bela... tapi kalau tingkat 3 ker 4 ker ada nyamuk... satu taman perumahan tulah yg ternak... kan...

axim said...

Lily--->shieldtox tak best...aku nak bakar satu umah,boleh?

Inah--->umah aku bersih dari sebarang pembelaan nyamuk ok...tuh mesti ada orang dengki hantar bala tentera nyamuk ke kediaman aku....ni tak lain tak bukan kerja si aley la tuh...

Abang Bear--->tu lah,umah rendah camtu tu yang nyamuk penuh....rendah rendah pun jenuh gak saya nak memanjat tangga tu hari hari...len la kalo kondo kan...ada lif..:D

Princess Redbloodsnow said...

neh kompom nyamuk betina neh xim
die nk rogoi ko ler tuh..**gelak setan**

Nikli said...

:D
nyamuk berkenan kat hang laa tuhh..
ye laa..asik dok derma darah aja kann.. dia nak hang punya lak tuhh..

axim said...

Zie--->NAK Rogol aku....uihhh dasyhat tuh...

Nikli--->hehe:D...bak kata zie,nyamuk tuh nak rogol aku..*larikkssss

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails